Красота и Стил

Винаги красиви...

 
Откриването на собствен козметичен салон е голяма стъпка и се предприема внимателно. Всеки, който е взел това решение се сблъсква с въпроса: какво ми трябва, за да оборудвам салона. За да ви улесним с отговора, ще ви представим основното козметично оборудване, без което нито един салон не може да стартира. Разбира се, с разрастването на бизнеса,...

Навярно, когато за първи път сте чули за радиочестотния лифтинг, сте си представили поредната болезнена процедура, с която се опитваме да преборим признаците на застаряване. В действителност обаче е съвсем различно.

Радиочестотният лифтинг е съвременен метод за подмладяване на кожата. Резултатите са много добри, а може би най-големият плюс на...

Публикувано от в Красота и Стил на Apr 15, 2014 .

Чували ли сте за комплекти, рецепти и процедури, премахващи окосмяването със захар? Опитвали ли сте електропинсета  и лазер, за да премахнете нежеланото окосмяване, но кожата ви е твърде чувствителна за това? Ако е така, защо тогава  не възстановите една стара техника за епилация и не опитате епилация със захар? Тази епилация е толкова ефективна, че...

Публикувано от в Красота и Стил на Apr 15, 2014 .

Масажните кушетки са специализирано оборудване, което се използва за по удобна позиция на клиентите по време на масажна сесия. Тези кушетки са много по-предпочитан в сравнение с ергономичните столове за масаж, тъй като клиентите могат лесно да се отпуснат, кято лежат по гръб или с лицето надолу.
Характеристики на типична таблица за масаж
Трябва да...

Публикувано от в Красота и Стил на Apr 15, 2014 .

Популярността на масажа води до нарастващото търсене на различни видове лечебни и разкрасяващи процедури, което естествено води до откриване на нови салони за масаж и лечебни кабинети. Стационарните масажни кушетки и цениса добър показател за нивото на салона. Качествените масажни кушетки - основната тема на настоящата статия, въобще не се намират...

Публикувано от в Красота и Стил на Apr 15, 2014 .

Преносима маса за масаж е важна част от оборудването и трябва да е добре обмислена  инвестиция , ако сте масажен терапевт, който прави масажи по домове и офиси.

Когато клиентът потърси услугите на професионален масажист, той очаква от него да носиш със себе си нужното оборудване за процедурата, а не да се ползват за това случайни мебели в дома на...

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×