ФРИЗЬОРСКИ КОЛИЧКИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
  Фризьорска количка - Модел 20   Професионална фризьорска количка. С нея лесно и удобно ще организирате необходимите за работа принадлежности.  Моделът е с практичен дизайн. Разполага с 4 лесно изваждащи се чекмеджета и горен рафт с практични разделения.  Количката е изработена от пластмаса, като страничн..
139,00 ЛВ.
Затворена фризьорска количка IT 604   Много удобна фризьорска количка, осигуряваща място за вашите работни принадлежност. Моделът е оборудван с 5 чекмеджета, позволяващи  да организирате и съхранявате всичко необходимо за работа на една ръка разстояние. Количката е с метален корпус и вратичка с опция за заключване. Горният рафт..
270,00 ЛВ.
Фризьорска количка IT 602   Професионална фризьорска количка с практичен дизайн, предлагащ улеснение и удобство при работа. Моделът е оборудван с 5 чекмеджета, в които може да съхранявате всичко нужно за работата ви. Към горният рафт е добавено разширение за инструменти, както и приспособление за монтиране на чекмедже. Количката е о..
279,00 ЛВ.
Фризьорска количка с 3 чекмеджета - модел MS04   Фризьорска количка, оборудвана с 3 чекмеджета - подходяща за органайзер на принадлежностите за работата ви.  Количката има изчистен дизайн и компактни размери. Таблата на количката е снабдена с нужните разделения за сешоар, четки и купа за боя.   Изработката на модел..
99,00 ЛВ.
Фризьорска количка с дръжки - модел 218   Практична фризьорска количка с много разделения подходяща за всеки салон.    Количката има метални дръжки, които позволяват лесно и удобно да бъде местена на желаните места. Оборудвана е с по 5 броя чекмеджета и 4 броя странични рафтове, горният рафт е изчистен без разделен..
180,00 ЛВ.
Функционална фризьорска количка модел 213   Фризьорска количка оборудвана с четири чекмеджета, удължители към горния рафт и странични джобчета, в които да съберете всичко необходимо на едно място. Количката може да бъде помощник както във всеки фризьорски салон, така и в козметичните студиа.   Количката е изцяло изработ..
159,00 ЛВ.
Професионална фризьорска количка 095 Стилна, компактна и практична фризьорска количка с изчистен и функционален дизайн. Тази помощно количка е изключително удобна за работа. Оборудвана е с кръгъл рафт, върху който може да съхраняване принадлежностите, нужни за работата ви. Освен това има вграден таймер, посредством който да засичате врем..
189,00 ЛВ.
Фризьорска количка 219 Функционална работна количка за фризьорски салон, оборудвана с 5 удобни  чекмеджета, в които може да съхранявате всичко необходимо за вашата работа като в същото време организирате вещите си по най-практичния за вас начин. Рамката на количката е метална като към нея са монтирани допълнителни поставки за принад..
190,00 ЛВ.
Фризьорска количка 092 Невероятно функционална фризьорска количка, която предлага изключително много екстри и удобства. Дизайнът на този модел е проектиран да осигури максимална практичност при работа, предлагайки множество разделения, рафтове и чекмеджета, в които можете да организирате всичко необходимо за работата ви по най-комфортния нач..
250,00 ЛВ.
Фризьорска количка 001 Незаменим помощник за вашия фризьорски салон. Тази професионална фризьорска количка предлага комбинация от практичност, функционален дизайн и изчистена визия. Моделът е оборудван с 5 чекмеджета, в които може да съхранявате всичко необходимо за работата ви в реда, който ще ви бъде най-удобен. Количката е със..
184,00 ЛВ.
  Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи.   *Налична само в изцяло черен цвят   Фризьорска количка служи за съхранението на принадлежностите на всеки фризьор. Количката има семпъл дизайн, което я прави подходяща и за козметични салони.   Горната табла е ..
119,00 ЛВ.139,00 ЛВ.
Етажерка за списания модел 613   Практична етажерка за всеки салон. С този модел ще имате възможността лесно да организирате работното си място като подредите списанията, каталозите и вестниците си, така че да са лесно достъпни за вашите клиенти.   Етажерката е изработена изцяло от метал. Снабдена е с 6 отделения за спи..
95,00 ЛВ.
Този модел класическа професионална количка за фризьорски салони е незаменима част от фризьорското оборудване. Тя е с четири (4) индивидуални чекмеджета и използваема горна повърхност, където могат да се подредят и приберат най-необходимите уреди, инструменти и препарати на всеки фризьор.  Изработена от висококачествена пластмаса и мета..
129,00 ЛВ.
Тази професионална количка за фризьорски салони е със стилен и елегантен дизайн, вписващ се с лекота във всеки фризьорски интериор. Разполага с набор от 5 отделни чекмеджета и удобна горна част, достатъчни за прибирането и подреждането на всички необходими инструменти и фризьорски препарати. Изработена от висококачествена пластмаса. Четирите мет..
198,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от дърво и пластмаса. МоделМ3045 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
199,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5040 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
142,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5041 *Налична само в изцяло черен цвят Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
149,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5042 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
189,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5044   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
129,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5041   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
148,00 ЛВ.

Направете работата си по-лесна и приятна като си осигурите удобен и функционален помощник. Фризьорската количка е наистина практично допълнение към обзавеждането на вашия салон. Тя предлага възможността да съхранявате и организирате своите принадлежности, според стила ви на работа и по-най удобния за вас начин. В допълнение, фризьорските колички са оборудвани с въртящи се колелца, които позволяват лесно преместване, за да бъде вашият функционален органайзер винаги там, където е необходим.

В тази категория сме подбрали за вас разнообразие от фризьорски колички, които се отличават със своя изчистен и практичен дизайн. Те са оборудвани с различен брой гладко плъзгащи се чекмеджета, в които да подредите своите инструменти, така че да бъдат в най-удобният за вас ред при работа. При голяма част от моделите, горният рафт е пригоден за работа, така че да предложи допълнителен комфорт за стилиста. Оборудван е със стойка за сешоар и/или други разпределения за принадлежностите, които използвате най-често.

Фризьорските колички са на въртящи се колелца, осигуряващи бързо и лесно преместване, когато е необходимо. Моделите са изработени от качествена пластмаса като някой са гарнирани с хромирани елементи за повече стил и здравина.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×