ФРИЗЬОРСКИ НОЖИЦИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Професионална фризьорска ножица B550   Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI Размер: 5.5''.   При нас ще о..
48,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица NO.VA professional US60D   Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. Този модел е със специален дизайн, който не позволява вече отрязаните коси да полепват по ножиц..
59,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица P55 NO.VA professional   Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI Размер: 5.5''.  ..
48,00 ЛВ.
Професионална филажна ножица B5727   Фризьорска ножица за филиране за професионална употреба. С нея можете ефективно и удобно да филирате косите на Вашите клиенти. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI Размер: 5.75''. При нас ..
48,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица SS55BL NO.VA professional Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. Този модел е с интересен дизайн в красив син цвят. За направата й е използвана висококачествена японс..
58,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица NO.VA professional SS5727BL   Фризьорска ножица за филиране за професионална употреба. С нея можете да филирате прецизно косите на Вашите клиенти. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI Размер: 5.75'..
58,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица C55 Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI Размер: 5.5''.   При нас ще откриете разн..
48,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица NO.VA professional Q57BK   Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI Размер: 5.5''. При..
59,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица MS55 NO.VA professional Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI Размер: 5.5''.   При ..
48,00 ЛВ.
Професионален комплект за фризьори “JAGUAR – SOLINGEN”, съдържа две професионални фризьорски ножици, фризьорски бръснач и практичен калъф(кобур)за тяхното съхранение. 1. Ножица за подстригване JAGUAR 5″/13см 2. Филажна ножица JAGUAR 5.5″/14см 3. Професионален бръснач JAGUAR 4. Кобур за носене на кръста с няколко различни украси. ..
166,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 81150 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen PRESTYLE S2 Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eдностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – Солинген Германия Размер – 5”/ 13см МИКРО-НАЗЪ..
54,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 81155 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen PRESTYLE S2 Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eедностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – Солинген Германия Размер – 5.5”/ 14см МИКРО-Н..
54,00 ЛВ.
JAGUAR SOLINGEN PreStyle Relax 5 Размер – 5”/13см Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 82350 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eдностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – Солинген Гер..
48,00 ЛВ.
AGUAR SOLINGEN PreStyle Relax 5,5 Размер – 5.5”/ 14см Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 82355 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eдностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – Солинген..
49,00 ЛВ.
JAGUAR SOLINGEN PreStyle Ergo P 5 Размер – 5”/ 13см Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 82650 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eдностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – С..
49,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА! МЕГА ПАКЕТ ЗА ФРИЗЬОРСКИ САЛОН - 13 ПРОДУКТА ЗА 1799 ЛЕВА Най- добрата оферта, която ще видите!  Пълно оборудване за фризьорски салон Получавате общо 13 продукта Комплекта съдържа:  Измивна колона - Професионален модел с опростен, но елегантен и функционален дизайн, съвместим с всеки ин..
1 799,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Професионална филажна фризьорска ножица XB6027   Фризьорска ножица за филиране за професионална употреба. С нея можете лесно да филирате косите на Вашите клиенти. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност. За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI Раз..
48,00 ЛВ.

В тази категория ще намерите разнообразие от фризьорски ножици, съчетаващи качество и практичен дизайн, разработен да отговори на професионалните изисквания. Ножиците са изработени от неръждаема стомана, гарантираща здравината им и осигуряваща дълъг живот на инструмента. Моделите варират като форма, дизайн и предназначение. Предлагат се също така и различни размери.

Дизайнът на всички модели е проектиран да предложи максимално удобство на захвата и комфорт при употреба. Въпреки това всеки стилист има собствен маниер и стил на работа, а също и индивидуални особености на ръката. Ето защо е изключително важно, при избор на фризьорска ножица да обърнете внимание до колко тя пасва именно на вашите пръсти и до колко ще ви бъде удобно да работите свободно с нея.

Ние препоръчваме да изберете ножица на място в нашия магазин, където ще може да пробвате моделите лично и да прецените тяхната съвместимост с особеностите на вашата ръка.

Заповядайте на място, за да изберете най-доброто за вас и вашата работа.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×