Фризьорско оборудване

Филтрирано търсене

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Фризьорски стол за подстригване с маслен крик, хромирани части и изкуствена кожа. МоделМ3045   *Столът е наличен само в черна кожа. Този фризьорски стол е снабден с маслен крик, което позволява регулирането на височината, без клиента да става от мястото си. Конструкцията му е от хр..
399,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Фризьорски стол за подстригване с маслен крик, хромирани части и изкуствена кожа. Модел М3060 Много стилен фризьорски стол. Снабден е с маслен крик, който ви позволява с едно движение, дори без да се навеждате, да регулирате височината на стола. Направен е от хромирани метални..
399,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Фризьорски стол за подстригване с маслен крик, хромирани части и изкуствена кожа. Модел М3140 *наличен само с черна кожа Фризьорският стол е снабден с маслен крик за лесна промяна на височината му. Тапицерията е от изкуствена кожа, която лесно се почиства. Конструкцията му е от ..
399,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Фризьорски стол за подстригване с маслен крик, хромирани части и изкуствена кожа. Модел М3145   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
399,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!     GT555 е тример за подстригване и оформяне на брада на италианската компания GA.MA PROFESSIONAL. Този тример е един ергономичен и много лек уред, който разполага с тесни режещи остриета от неръждаема стомана и възможност за работа при 3 различни настройки, подходящи за оформянето на брада в р..
57,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Фризьорска измивна колона  78010    Тази модел се отличава модерен, изчистен и стилен дизайн,който е перфектно  съчетан с функционалност и високо качество. Моделът е подходящ за всеки тип салон. тази измивна колона би паснала чудесно, завършвайки идеално цялостния интериор облик на вашия..
785,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Фризьорска измивна колона без стол 6089 Изчистеният дизайн на измивна колона модел 6089 позволява тя да пасне страхотно във всеки фризьорски салон. Мивката е от бяла керамика, оборудвана е с душ и смесител. Основата на измивната колона също е бяла и  е стабилна и издръжлива. Размери: Височин..
562,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!     Работна количка за фризьорски салон. Моделът разполага с 4 гладко изваждащи се чекмеджета и горен рафт, пригоден за работа. С този модел лесно и удобно ще организирате необходимите за работата ви принадлежности.  Горният рафт разполага с разделения и удължители, където може да поставите чет..
189,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Фризьорска количка 072 Фризьорска количка с 5 удобни и дълбоки чекмеджета, които се изваждат с лекота. В тях може да съхранявате вашите инструменти и принадлежности в реда, който би ви вил най-удобен за работа. Горният рафт на количката е оборудван с практични разделения и поставки, които ще ул..
189,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Фризьорска мивка без стол NV78045   Дълбока и удобна фризьорска мивка. Позволява лесно измиване и на много дълги коси. Лесна за почистване Моделът е компактен и е подходящ дори за по-малки салони. Изчистен и стилен дизайн. Здрава и стабилна основа, издръжлива на натоварване. Към из..
420,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Фризьорски пакет BLUE Изгодно предложение за вашия бизнес. Качествено фризьорско оборудване на невероятна цена. *Професионална измивна колона модел F099   Тази измивна колона се отличава едновременно със стилен и иновативен дизайн. Базата на колоната е изработена от висококачествено ф..
1 260,00 ЛВ.1 467,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Фризьорски пакет BLUE UV Изгодно предложение за вашия бизнес. Качествено фризьорско оборудване на невероятна цена.   *Професионална измивна колона    Тази измивна колона се отличава едновременно със стилен и иновативен дизайн. Базата на колоната е изработена от висококач..
1 420,00 ЛВ.1 792,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!     Фризьорски пакет с две работни места Ако търсите изгодно оборудване за стартиращ фризьорски салон или искате да обновите старото обзавеждане, то фризьорски пакет с две работни места е перфектният избор за вас. Пакетът съдържа качествени продукти на невероятна пакетна цена.   * Измив..
1 299,00 ЛВ.1 473,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Фризьорски пакет Шик Изключително изгодно и практично съчетание. Фризьорски пакет Шик включва удобна за работа фризьорска мивка и стилен фризьорски стол. Перфектен избор за стартиращ бизнес.   *Измивна колона без стол Качествен и удобен за работа модел с дълбока мивка, позволяваща измиван..
598,00 ЛВ.639,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Предлагаме ви този красив фризьорски стол, модел F383. Тапицерията е в черна изкуствена кожа, с хромирани метални части. Столът има газов амортисьор за регулиране на височината. Удобен и стилен стол подходящ за почти всеки фризьорски салон. Цената на която се предлага е много добра и прави пок..
219,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Фризьорски стол и помощна количка в червено Стол с маслен крик, червена изкуствена кожа и хромирани метални елементи. Фризьорска количка в червен цвят с хромирани метални части и 5 чекмеджета. Комплект “Red Aggression” Ако желаете да допълните този комплект с още уреди и консумативи..
659,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Фризьорски стол за подстригване с маслен крик, хромирани части и изкуствена кожа. Модел М3888 На вашето внимание предлагаме един запомнящ се фризьорски стол. Неговият дизайн и цвят ще бъдат акцент във вашето фризьорско студио. Нестандартната му форма е не само красива, но и много удобна. Със си..
550,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Фризьорски стол за подстригване с маслен крик, хромирани части и изкуствена кожа. Модел М3938   Стилен фризьорски салон, който е също толкова удобен и функционален. Изграден е от метални профили, които са хромирани и тапицерия от черна изкуствена кожа. Включен е и хидравличен маслен крик, ..
560,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Фризьорски стол с маслен крик – модел SH54 Този модел фризьорски стол съчетава комфорт, функционалност и стилна визия. Дизайнът е елегантен и изчистен, подходящ за всеки салон. Видът на стола е непретенциозен, изчистен от излишни елементи. Той би паснал на салони с най-различен интериор. Предла..
349,00 ЛВ.389,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Стол за подстригване модел М143 Маслен крик. Хромирани подлакътници и основа. Черна изкуствена кожа. Удобен и красив стол за всеки салон.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
459,00 ЛВ.

 Качествено фризьорско оборудване за вашия бизнес. Обзаведете салона си с нашите изгодни предложения и спестете средства с невероятните цени

При нас ще намерите пълна гама оборудване за фризьорски салон. Предлагаме разнообразие от продукти, отговарящи по качество на най-високите европейски стандарти.

*Измивни колони – предлагаме богат избор на модели, които осигуряват изключителна практичност за работа и са оборудвани с необходимите аксесоари. Повечето измивни колони разполагат с дълбока и удобна мивка, изработена от бяла или черна керамика. Моделите с по-плитки мивки са също толкова практични и удобни за работа. Основата на измивните колони е изработена от качествено фибростъкло, осигуряващо здравина и стабилност на моделите.

*Фризьорски столове – разнообразие от модели, изработени от качествени материали. Голяма част от моделите са със хромирана стойка звезда. Предлагат се и такива с цяла квадратна или кръгла основа. Всички модели са с практичен и комфортен дизайн, оборудван с удобни подлакътници. А някои от столовете имат хромирана стойка за крака, допълваща удобството на клиента.

Всички модели предлагат функция за регулиране на височината, посредством  хидравлика или маслен крик.

*Фризьорски колички – практични и функционални колички с различен брой чекмеджета, предлагащи невероятно удобство при работа. Моделите са оборудвани с въртящи се колелца, благодарение на които може да премествате бързо и лесно количката, където е необходима. Практичното разпределение на чекмеджетата позволява да съхранявате и организирате принадлежностите и инструментите по най-удобният за вас начин.

*Фризьорски уреди

-Машинки за подстригване – разнообразие от модели, оборудвани с различен брой приставки и дължини на рязане. Машинките  предлагат различни режими на работа: с или без кабел. Моделите, които нямат безкабелен режим разполагат със стойка за зареждане. Според своята мощност и издръжливост машинките се делят на професионални и такива за домашна употреба.

-Преси и маши за коса – качествени модели, разработени по нова технология, осигуряваща защита за вашата коса. Нагряващите части на пресите и машите са със специални покрития, които предпазват косъма от топлината. Бързозагряващи, щадящи и удобни за употреба.

-Професионални сешоари – богат избор на сешоари с различна мощност и разнообразни функции. Голяма част от моделите са оборудвани с йонизираща технология, която осигурява максимална защита и грижа за косата по време на сушене. Сешоарите предлагат различни настройки на въздушната струя; скорост; режими на топъл и студен въздух.

*Фризьорски ножици – изработени от неръждаема стомана. Здрави и удобни. Различни размери и дизайни за всеки вкус и предпочитания.

*Работни места – избор на фризьорски огледала с високо качество и атрактивна визия. Различни стилни цветове, които ще паснат на всеки салон. Повечето модели са изработени от здрави и дървени плоскости Оборудвани са с удобна лавица за принадлежности.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×