Търси

КОЗМЕТИЧНО ЛЕГЛО М260

Цена: лв 428.00

К-во:

Комбинирано легло за масаж и козметика.
Тапицерия от изкуствена кожа.
ОТВОР ЗА ЛИЦЕТО

Съвети за масажно и козметично оборудване:
За да бъде популярен даден салон за масаж, не е достатъчен само професионализма на масажиста. В условията на висока конкуренция, характерна за пазара на услуги, масажистите трябва да отделят много внимание на интериорния дизайн, техническото оборудване на офиса си(в т.ч. и легла за масаж), както и рекламата. Днес, ние няма да се занимаваме с темата за привличане на посетители, но нека да говорим за правилното проектиране на работното място на специалиста по масаж.

Не е тайна, че териториалното разположение на стаята за масаж и обзавеждането до голяма степен зависи от доходите, с които разполага собственика. Така че, кабинети, разположени в централната част на града са по-търсени от кабинетите на техните “колеги”, скрити в периферията на града. Тук, обаче, трябва да се вземат предвид такива фактори като разходите за наем. Оптимално, масажният салон трябва да се намира в непосредствена близост до трафик, спирка (по-добре да се избегнат затворени къщи), да има удобен паркинг и я виждат – ясно забележима от пътя.

Относно интериора в стаята за масаж, първото и главното условие на тази популярна тенденция е да приятно, ненатрапчиво и със стилен интериор. Изобилието на много ярки цветове, очни дразнители, крещящи цветове, както и “медицински” стерилно помещение е малко вероятно да се хареса и ад улесни потокът от посетители. Но меки, приглушени тонове, творчески подход към дизайна на стаята с ориенталски мотиви – това ще помогне за създаването на атмосфера, в която пациентът може да се отпуснете и да се чувства комфортно, а това означава – професионализъм. Уверете се, че посещението му в салона ще се повтори отново.

Значителна роля за привличането на клиенти са леки и приятни аромати. Така, когато стандартните процедури за улесняване на отстраняването на напрежението в мускулите или отстраняване на козметични дефекти, е необходимо да се даде предпочитание на приглушена светлина и на ароматни лампи, които разпределят ненатрапчив, приятен аромат, позтавени близо до легла за масаж. При избора на етерични масла е много важно да не се прекалява!

Не забравяйте за температурата. Едва ли е необходимо да се споменава, че трабва комфортна температура, за да се отпусне пациентът и да няма треперене. Съгласете се, че е трудно пациентите да мислят за отдих и релаксация, или да се насладят на масаж, ако цялото тяло е настръхнало.

Фоновият шум може да отвлече вниманието на клиента от масажа, така че е добър момент да се погрижим за шумоизолация. Например, поставете съвременни прозорци, пластмасови врати от качествени материали.

И накрая, но не на последно място обръщаме внимание на оборудването и обзавеждането. Легла за масаж – основен елемент на всяко помещение за масаж. Те трябва да са удобни, функционални, с високо качество, трайни и надеждни.


Tags : , , , , , , 0 Comments

Leave a Comment

ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ! Всички текстове в сайта са авторски. Всички статии са авторски! Всички снимки и материали са авторски или допълнително обработени от нас! Всяко използване на материали от сайта, без съгласието на КРАСОТА И СТИЛ ЕООД е ЗАБРАНЕНО! За всяко нарушение ще бъде търсена съдебна отговорност. Разрешават се само цитати до 200 символа, с посочен линк на видимо място към нашият сайт или снимкa, отново с линк посочващ от къде е снимката.

eXTReMe Tracker