ЛАМПИ ЛУПИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Пакетът "SKIN"  съдържа:   Професионално легло за масаж и козметика M260 Красиво и стилно легло за масаж и козметика. Моделът се отличава  с изчистен и функционален дизайн, който предлага невероятен комфорт за вашите клиенти по време на процедура. Този уникален модел е еднакво добър избор както за козметични проц..
887,00 ЛВ.910,50 ЛВ.
Настолна Лампа Лупа 331 Лампа лупата е практично допълнение към оборудването на вашия козметичен салон. Тя осигурява допълнителна прецизност в работата ви, необходима при редица козметични процедури като оформяне на вежди, диагностициране, почистване, третиране на кожа, маникюр и много други. Увеличителната лупа дава перфектна видимост, ..
169,00 ЛВ.
  ЛАМПА ЛУПА СЪС СТОЙКА - Модел NV662   Нов модел професионална лампа лупа. Отличава се с качество и функционалност.Осигурява увеличение при преглед на кожата и кожните компоненти. Улеснява на изследване на кожата и показва замърсяването на порите, определя степента и причините за други проблеми на кожата. И..
198,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Козметична Лампа Лупа модел 188   Професионална лампа лупа. Подходяща за козметични салони, дерматологични центрове и навсякъде, където е необходима работа в детайл. Уредът съчетава оптично увеличение с ефективно осветяване. Това осигурява много добра видимост, която позволява изключително пр..
175,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Лампа лупа без стойка Трикратно увеличение за по-лесно и бързо намиране и отстраняване на проблеми по кожата. Една година гаранция.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
159,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Удобна и практична лампа лупа подходяща за всеки салон и всяка процедура.  Със своята функционалност и ефикасност този модел се характеризира с широк спектър на приложения.  Компактна и удобна тази лампа ще бъде ваш верен помощник във всички сфери във вашата работа.  Голяма..
189,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Козметична Лампа Лупа модел 205     Професионалните козметични процедури са свързани с изключителна детайлна прецизност. За да бъде всяка манипулация извършена перфектно без пропуски, необходима ви е абсолютна видимост. Лампа Лупа ви предлага именно това. Осветява и едновременно увеличава, с..
175,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Лампа лупа със стойка. Осигурява увеличение при преглед на кожата и кожните компоненти. Улеснява на изследване на кожата и показва замърсяването на порите, определя степента и причините за други проблеми на кожата.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
199,00 ЛВ.224,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   LED Лампа Лупа 5x модел 206L   Лампа лупата произвежда LED светлина, която се увеличава благодарение на изпъкналите лещи и по този начин не просто осветява, но и осигурява оптимална и прецизна видимост дори на най-малките детайли.   С практичен дизайн и функционалност този моде..
219,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   LED Лампа Лупа модел 661 Лампа Лупа е удобно помощно средство в редица сфери, където се налага работа в детайл. С нея получавате практична комбинация от прецизно увеличение и осветяване за максимална видимост. LED светлината  се излъчва посредством полупроводников кристал. Тя е студена и не отд..
229,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Инфрачервена Лампа модел 663 Лампа с инфрачервена светлина. Подходяща за козметични салони, медицински центрове и др. Инфрачервените лъчи  проникват в дълбоките слоеве на кожата. Там, те  действат в няколко различни насоки. Стимулират  циркулацията на кръвта; активират клетките; намаляват напрежени..
167,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Комбиниран козметичен уред - 2в1 Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E Практичен козметичен уред, който съчетава две важни функции в козметиката. Апаратът комбинира пароозонатор и лампа лупа, предлагайки изключително удобство за работата на козметика.   Пароозонатор: Най-популярното средство, ..
440,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Лампа лупа 5х компактен модел 205А   Лампа лупа е практично приспособление, осигуряващо по-добра видимост и оптимална прецизност в работата на козметици и професионалисти от други сфери. Редица процедури и манипулации изискват детайлна работа с малки участъци, за която е нужно максимално увел..
159,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Лампа Лупа модел 662А Удобна лампа лупа с безвредна светлина, която не предизвиква умора. Увеличава прецизно и осветява ефикасно. Моделът е подходящ за козметични и медицински салони, а също и навсякъде, където се работи в детайл и е нужна прецизност.   Характеристики: -5х увеличение ..
229,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО НА МОДЕЛА!   Комбиниран уред 2 в 1 Пароозонатор и Лампа лупа модел NV1707C   Действие:   В същността на манипулацията с Пароозонатор стои топлинната обработка на кожата. Генерираната от уреда пара, нагрява и омекотява кожата, в следствие на което порите се и така се прониква в тях за да..
450,00 ЛВ.518,00 ЛВ.
Лампа лупа е удобно и функционално средство, превърнало се в неотменна част от козметичното оборудване. Прецизно увеличение в съчетание с перфектно осветяване правят лампа лупата изключително полезна в работата на козметика, дерматолога и всеки друг специалист, който се нуждае от  перфектна видимост в детайл за своята работа.
 
Ние предлагаме качествени лампи лупи с функционален и гъвкав дизайн, който ще предложи невероятно удобство при ползване. При нас ще намерите:
*настолни лампи – оборудвани с удобно менгеме за стабилно монтиране върху всяка повърхност
*лампа лупа на стойка – стабилни и лесни за преместване модели, оборудвани със стойка на колелца.
 
Лампи лупите са с 3х или 5х увеличение, благодарение на което ще изпипате всяка процедура до съвършенство!
Оборудвайте своя салон с най-доброто на пазара!
 

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×