ПАРООЗОНАТОРИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Професионален козметичен пароозонатор модел F-999   Параозонаторът е един от основните козметични уреди – незаменим компонент от оборудването на всеки козметичен салон. Терапията с уреда има естествено, безвредно за кожата действие, благодарение на което тя се предпочита като алтернатива на редица други про..
330,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Професионален Пароозонатор с озон F300A   Качествен и изключително функционален модел. Разполага с редица екстри, сред които функции за озон и за ароматерапия. Пароозонаторът е един от най-важните уреди във всеки салон за красота. Той генерира плътна струя пара, която има силата да отваря порите и да ом..
550,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО НА МОДЕЛА!   Комбиниран уред 2 в 1 Пароозонатор и Лампа лупа модел NV1707C   Действие:   В същността на манипулацията с Пароозонатор стои топлинната обработка на кожата. Генерираната от уреда пара, нагрява и омекотява кожата, в следствие на което порите се и така се прониква в тях за да..
450,00 ЛВ.518,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Професионален  Пароозонатор с топла и студена пара NV939   Този модел е оборудван с 2 броя  удобни, функционални, въртящи се на 180 С накрайника - за студена и топла пара отделно. Дължина на накрайника: 50 см.   Опция за настройка на студената пара.   Стойката ..
289,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Пароозонатор Модел F9D/F900D/ С малък контейнер. Озонът има отделен бутон. Гаранция 1 година.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
299,00 ЛВ.349,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Професионален Пароозонатор топла и студена пара NV339     Характеристики:    Модел NV339 се предлага с удобeн, функционалeн, въртящ се накрайник, който ще осигури свобода на маневриране при работа. Дължина: 50 см. (мин)    Бутони за активиране на пара и оз..
259,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Пароозонатор без таймер. Отделни бутони за пара и за озониране.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
299,00 ЛВ.

Пароозонаторът е сред основните компоненти в оборудването на всеки козметичен салон. Процедурите с уреда са изключително популярни и са предпочитан метод за дълбоко почистване на лицето. Благоприятното и ефикасно действие на парата при терапиите за лице е добре познато както сред козметиците, така и сред клиентите. Парата омекотява повърхностния слой на кожата и позволява по-лесно почистване на мъртвите клетки, замърсяванията и загрубелите участъци. Топлината спомага порите да се отворят и по този начин да бъдат почистени в дълбочина. Положителните ефекти от процедурата не се изчерпват с това:

*тя оказва детоксикиращо действието

*стимулира кръвообращението

*засилва обмяната на веществата и подобрява метаболизма

*активира естествените защити на кожата

*спомага в борбата с признаците на застаряване 

Ние предлагаме разнообразие от пароозонатори. При нас ще намерите качествени и функционални модели, отличаващи се с различни функции като студена пара, опция за ароматерапия, отделни бутони за пара и озон и много други. Моделите са на стойка с въртящи се колелца или настолни мини варианти. Всички пароозонатори са оборудвани с практичен въртящ се накрайник за максимално лесна работа.

Изберете най-доброто за своята работа и спестете средства с нашите изгодни цени.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×