ПРЕНОСИМИ МАСАЖНИ КУШЕТКИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Масажна кушетка RESTPRO VIP OVAL 2 Професионална масажна кушетка RESTPRO VIP OVAL 2 Какво отличава серия VIP от останалите масажни кушетки? 1)Масажни кушетки серия VIP се отличават с пълнеж от качествена твърда пяна с изключителна плътност (Hard-Foam), за разлика от повечето стандартни модели, при к..
431,99 ЛВ.
Алуминиева Масажна Кушетка RESTPRO ALU 3 Професионална алуминиева масажна кушетка RESTPRO. Сгъваема за максимално удобно пренасяне. Гаранция 2 години! Допълнителна информация: *В комплект с кушетката получавате практична чанта за пренасяне и ръководство за употреба. *Дължина: 192 см.; 220см с удължителя за гла..
391,99 ЛВ.
Алуминиева Масажна Кушетка RESTPRO ALU2 (L) Професионална алуминиева масажна кушетка RESTPRO. Сгъваема и олекотена – за максимално удобно пренасяне. Гаранция 2 години! Допълнителна информация: *В комплект с кушетката получавате практична чанта за пренасяне и ръководство за употреба. *Дължина: 192 см.; 220см с удълж..
391,99 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Алуминиева Масажна Кушетка RESTPRO ALU2 (S) Сгъваема и олекотена – за максимално удобно пренасяне. Гаранция 2 години! Допълнителна информация: *В комплект с кушетката получавате практична чанта за пренасяне и ръководство за употреба. *Дължина: 175 см.; 213 см с удължителя за глава *Широчин..
370,90 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Алуминиева Масажна Кушетка – преносима NО.VA Aero DeLux NV20   Професионален модел NО.VA Aero DeLux NV20 предлага редица удобства за вашата работа. Кушетката е оборудвана с много екстри и е лесна за пренасяне. Компактните й размери в сгънато състояние позволяват безпроблемно съхранение и транспорт..
349,00 ЛВ.369,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Алуминиева масажна кушетка  трисекторна, двуцветна - NO.VA Aero3 NV35   Качествена масажна кушетка с атрактивна двуцветна визия. Моделът се отличава с функционален дизайн, предлагащ невероятно удобство за вашите клиенти и практичност при работа. Кушетката е трисекторна с повдигане. Удобна е за тран..
349,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Дървена двусекторна кушетка за масаж – двуцветна NO.VA Standart DeLux NV20 Професионална масажна кушетка, отличаваща се с комфортен дизайн и атрактивна двуцветна визия. Кушетката е специално разработена да осигури максимално удобство в работата на мобилния масажист, а също така и при работата в..
289,00 ЛВ.359,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Дървена масажна кушетка – трисекторна, двуцветна NO.VA Standart3 NV35   Дървена кушетка за масаж с атрактивна двуцветна визия. Кушетката е трисекторна с повдигане. Удобна е за транспортиране и монтиране. Сгъва се бързо и лесно, позволявайки да бъде пренесена с лекота, където е необходимо. ..
309,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Масажна кушетка RESTPRO VIP 3 Професионална масажна кушетка RESTPRO VIP 3 Какво отличава серия VIP от останалите масажни кушетки? 1)Масажни кушетки серия VIP се отличават с пълнеж от качествена твърда пяна с изключителна плътност (Hard-Foam), за разлика от повечето стандартни модели, при ..
431,99 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Масажна кушетка RESTPRO VIP 4 Крем Бяло Професионална масажна кушетка RESTPRO VIP 4 Крем Бяло Какво отличава серия VIP от останалите масажни кушетки? 1)Масажни кушетки серия VIP се отличават с пълнеж от качествена твърда пяна с изключителна плътност (Hard-Foam), за разлика от повечето стан..
586,99 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Овална Дървена масажна кушетка NO.VA Ello Delux NV23 Модел е един от най-търсените на пазара. Атрактивна визия, практичност и качество - това избирате с тази масажна кушетка. Тя има овална форма и двусекторен дизайн, който предлага практичност и удобство при работа. Кушетката е стабилна и издръжлива. Оборудвана е със..
329,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Тази преносима масажна кушетка е почти идентична с модела L256 като дизайн и размери. Допълнителното тук е възможността за повдигане на долната част със степени, което е допълнително удобство при масаж. Специално е изработена по-тясна, за да е удобна за пренасяне и работа. Нейната ширина е само 60 см, к..
338,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Преносим Масажен Стол - сгъваем NO.VA Aero CHAIR 2 Модел NO.VA Aero CHAIR 2 е практичен  и удобен сгъваем стол за масаж. Благодарение на него ще разполагате с максимална мобилност и бързина в работата. Моделът е комфортен и функционален–  практично съчетание за професионални резултати. Столът  е к..
315,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Преносима Алуминиева Масажна Кушетка - с повдигане NO.VA Aero Delux Plus NV36 Модел NO.VA Aero Delux Plus NV36 предлага съчетание от комфорт, актуална визия и практичност. Кушетката е трисекторна като последната част се повдига. Специално разработеният дизайн на модела позволява лесно пренасяне, а с това ..
389,00 ЛВ.399,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Преносима Алуминиева Масажна Кушетка L22     Масажната кушетка се отличава с функционален и удобен дизайн, който ще осигури незаменим комфорт за вашите клиенти, а вашата работа ще направи лесна и удобна.  Моделът е оборудван с много екстри.   Масажната кушетка има 12 мес..
255,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Преносима Алуминиева Масажна Кушетка –двуцветна NO.VA Aero Delux NV21   Модел NO.VA Aero Delux NV21 се отличава с функционалност и атрактивна визия. Практичният дизайн и олекотена конструкция позволяват мобилност и гъвкавост в работата. В същото време кушетката е здрава и стабилна. Масаж..
349,00 ЛВ.369,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Преносима Дървена Масажна Кушетка NО.VA Standart DeLux NV28 Масажна кушетка, изработена от качествени материали по най-високи стандарти. Моделът се отличава със стабилност, здравина и функционалност. Специално разработеният дизайн на кушетката я прави удобна при работи дори за мобилните масажисти. Благода..
319,00 ЛВ.359,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ     Преносима Масажна Кушетка - дървена W22     Модел W22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при  работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксиращо прежи..
229,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Преносима метална масажна кушетка на NO.VA Professional модел iRON бизнес клас. изключително практична масажна кушетка. Идеален помощник в работата на професионалиста, който цени здравината и качеството. Доверете се на този продукт. Характеристики: *Дължина 186 см ширина 70 см Регулиране на височи..
329,00 ЛВ.379,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Комбинирана терапевтична кушетка, за масаж и козметика W01. Кушетката е дървена. С повдигане на горната част и отвор за лицето. Професионален продукт, подходящ както за козметични манипулации, така и за различни видове масаж на цяло тяло. Кушетката е с регулиране на височината. Към комплекта има удължител за г..
349,00 ЛВ.

Качествени масажи кушетки на невероятно изгодни цени.

Мобилният масаж набира все по-голяма популярност. Той предлага изключително удобство за клиента, когато той е възпрепятстван или неспособен да посети лично масажното студио. Също така редица спортни и други събития изискват масажистът да бъде на място.

Освен това, мобилността предлага много повече възможности за практикуване – на плажа, в различни центрове, семинари, частни клиники по рехабилитация и физиотерапия и др.

За да бъде винаги в крак с времето, масажистът трябва да разполага с  качествено масажно оборудване, предлагащо оптимална практичност и функционалност при пренасяне и процедури, също така да бъде оптимално лесно и удобно за пренасяне и не на последно място да осигурява стабилност и надеждност. 

Всичко това е съчетано в нашите преносими масажи кушетки, които предлагаме са изработени от качествени материали с оптимизирано тегло, така че да бъдат здрави и едновременно максимално леки. Дизайнът на моделите е специално разработен да осигури лесно сгъване, пренасяне и монтиране.

Кушетките са дървени или алуминиеви, двусекторни или трисекторни, като трисекторните модели са с опция за повдигане. Тапицирани са с качествена изкуствена кожа, която позволява лесно почистване и поддържане. Оборудвани са с практични аксесоари: подлакътници, удължител за глава, отвор за лице с елемент за запушване, висяща поставка за ръце, удобна чанта за пренасяне.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×