Меню
Вашата количка

Апарат За Безиглена Мезотерапия 01

Апарат За Безиглена Мезотерапия 01
Апарат За Безиглена Мезотерапия 01
Апарат За Безиглена Мезотерапия 01
Апарат За Безиглена Мезотерапия 01
Апарат За Безиглена Мезотерапия 01
880.00лв.
Без данък: 880.00лв.

Апарат За Безиглена Мезотерапия 01

Ефикасен, високотехнологичен уред, който позволява прилаган на безиглена мезотерапия. Процедурата е безболезнена, безопасна и щадяща кожата, което я прави предпочитана алтернатива на класическата мезотерапия и др. В същото време резултатът от манипулацията е е не по-малко ефикасен.

В основата на този тип мезотерапия стоят електропорация и електроосмоза.

- Електропорация - със своето директно действие върху кожата, позволява проникване в нейната тъкан. Посредством електрически вибрации се образуват микроскопични отвори в структурата на липидните клетки и по този начин се дава възможност хидрофилни молекули да проникнат във вътрешността на клетките.

- Електроосмоза - посредством действието на взаимно отблъскващите се електрически заряди се постига дълбоко проникване в кожата.

При манипулацията се отварят аквапорините (AQP) (каналите, през които преминава водата в клетката), което позволява лечението на различни кожни проблеми.

В допълнение, процедурата спомага за инфилтриране на активни вещества в кожата. По този начин се стимулират абсорбиращите функции на клетките, с което се благоприятства процеса на усвояване на редица ценни вещества, както и по-дългото им задържане в кожата.

Действие:

- Безкръвното и безболезнено отваряне на клетъчните канали, позволява абсорбацията на ценни хранителни вещества, които стимулират обмяната на веществата, благодарение на което се подобрява цялостното здраве на кожата.

- Мезотерапията помага за премахване на фини бръчки, стрии и торбички под очите - стимулира се регенерирането на клетките чрез директната инфилтрацията на хранителни електроди и вещества.

- Процедурата е ефикасна за премахване на целулит и мастни натрупвания - при третиране в кожата проникват антицелулитни дестилати, които ускоряват разграждането на мастните залежи и стимулират действието на лимфната система.

- Избелва се кожата, регулира се пигментацията, изравнява се тена и се стяга кожата

- Ефикасен метод за борба с кожни проблеми и акне

- Спомага за отстраняване на лунички и пигментни петна

- Хидратира в дълбочина.

Параметри:

- 220/110V

- 50/60Hz

- 10W

Уредът работи със захранващ кабел!

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Безиглена мезотерапия - модел 001

 

 

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна процедура, която премахва нуждата от употреба на иглената и микроиглената мезотерапия и избягва нейните странични ефекти. Технологията произлиза от Европа в началото на десетилетието.

 

 

Безиглената мезотерапия използва явленията електропорация и електроосмоза без употребата на игли. По този начин се отварят ефективно аквапорините (AQP), които образуват микроскопични пори в клетъчната мембрана и служат за регулация транспортирането на вода в и от клетката. Така необходимите вещества се транспортират директно в самата клетъчна структура. По-бързото абсорбиране на веществата ускорява клетъчния метаболизъм и поддържа кожата еластична и в добро здраве. Терапията отваря протеиновите канали на клетъчните мембрани, осигурява безпроблемна циркулация на активни субстанции през тях и впоследствие ги затваря.

Утреда използва техниките на електропорация и електроосмоза, тези техника позволява безиглено да се извърши мезотерапуята на клетъчната рептура. Чрез тази технология, хранителните вещества достигат до всички клетки на кожата и по този начин се лекуват множество кожни проблеми.  Електрофорезата спомага за транспортиране на хранителни вещества директно в кожната тъкан, по най-бързия начин. Веществата се абсорбират почти веднага, по този начин се насърчава метаболизма и изгражндането на нови клетки, кожата става по фина и свежа. 

Какво е електропорация и електроосмоза ?

Електропорация: Представлява значително увеличаване на електропроводимостта на клетъчната мембрана, което е предизвикано от външна апликация на електрически импулси с определени параметри. Тя действа директно на кожата, повишавайки нейната пропускливост. Под въздействието на електрошок се образуват отвори в клетъчната мембрана, в същото време хидрофилните молекули, които първоначално не са усвоени, могат да проникнат в клетката в дълбочина. В зависимост от дължината на електрошока отворите се запазват в рамките на от няколко секунди до няколко минути.

 Електроосмоза:  Е процес на движение на поляризирана течност през клетъчната мембрана. Тя влияе върху мoлекулите на активната субстанция като ги предвижва през клетъчната мембрана, използвайки електрически заряд. Чрез електроосмозата посредством електрически импулс се манипулира клетъчната мембрана, за да се увеличи пропускливостта и и да се вкара активната съставка в дълбочина.

 

Функции:

Отстраняване на лунички и избелване на кожата: Чрез отваряне на клетъчните канали и позволява по-доброто абсорбираране на хранителните вещества от клетката и нейното регенериране.

Отстранява бръчките: Когато електроимпулса прониква в дълбочина в клетката, и абсорбцията на хранителни вещества е най-дълбоките слоеве на клетката, премахват бръчките в дълбоките слоеве на епидермиса.

 Премахва акне:  Чрез електическото насищане с хранителни вещества в клетката , електрическия импулс, ограничава акнето и пречи за появите на рани.

Спомага нормализирането на вода в клетката:  Уреда спомага водата в клетката да се разпредели равномерно и да достигне навсякъде. По този начин кожата е хидратирана, изглежда по свежа и млада.

 


Как да работите с уреда стъпка по стъпка:

1.Първо почистете кожата

2. Включете в захранването

3. Включете мезетепарията, 3D фотона и БИО лифтинга

4.Натиснете бутона старт/пауза за да включите уреда

5. Мезотерапия

- Натиснете бутона за мезотерапия, за да започнете работа.

-Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 10 ~15 минути.

-Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

6. 3D фотон

-Натиснете бутона за 3D фотон, за да започнете работа.

- Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 8 ~ 20минути.

-Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

7. БИО лифтинг

-Натиснете бутона за БИО лифтинг, за да започнете работа.

- Натиснете бутона „време“ и задайте времето от 8 ~ 20минути.

- Изберете подходящата програма( от 1 до 4) според клиента.

-Регулирайте силата( сила от 1 до 50)м попитайте клиента дали се чувства добре

- След края на процедурата натиснете бутона „старт/пауза“ ако искате да приключите преди да е изтекло времето.

 

Предлагаме ви някои лечебни сектора, който може да използвате:


Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.