Какво ни трябва за собствен козметичен салон?

Публикувано от в Красота и Стил на Jan 26, 2016 . 0 Коментари.
 
Откриването на собствен козметичен салон е голяма стъпка и се предприема внимателно. Всеки, който е взел това решение се сблъсква с въпроса: какво ми трябва, за да оборудвам салона. За да ви улесним с отговора, ще ви представим основното козметично оборудване, без което нито един салон не може да стартира. Разбира се, с разрастването на бизнеса, може да се вземат още много допълнителни уреди, с които да се разшири списъкът с процедури, които ще се предлагат.
Сега ще се спрем само на задължителното, без което работата на всеки козметик би била невъзможна. Апаратурата е нужна за най-популярните и най-търсените терапии. Ето и какво ви трябва:
 
Козметично легло
 
Това е частта от оборудването, която трябва да изберете най-напред. Козметичното легло е необходимо за всички процедури и без него би било невъзможно да направите която и да е терапия професионално. 
Изберете модел, който е удобен едновременно за клиента и за работата на козметика. Колкото по-функционално е леглото, толкова по-комфортно ще бъде за посетителите и за работа. Ако разполагате с повече средства, се спрете именно на модел с повече функции и екстри.
 
Лампа лупа
 
Задължителна част от оборудването на козметичния салон. Лампа лупите предлагат оптично увеличение, съчетано с осветяване. Така можете да извършите обстоен преглед и на най-малките участъци, както и да третирате дребни детайли. 
 
Пароозонатор
 
Едва ли има салон, който да не разполага с пароозонатор. Уредът генерира плътна пара, която омекотява кожата и отваря порите. Действието е неизменно, когато трябва да направите дълбоко почистване на лицето, а знаем, че това е една от най-честите процедури за всеки козметик.
 
Четков пилинг
 
Все още много клиенти са свикнали, че за доброто почистване е нужен четков пилинг. При процедурата се отстраняват замърсяванията, мъртвите клетки, както и загрубелите участъци от кожата. Четковият пилинг е една от най-лесните процедури, като същевременно има добър резултат.
 
Ултразвук
 
Ултразвуковите терапии са често търсени. Те са ефективни за подобряване на цялостното състояние на кожата. Уредът се използва в комбинация с козметични и лечебни разтвори, които се инфилтрират в кожата за по-добър ефект. Процедурите са неинвазивни, безболезнени и същевременно ефикасни. Това ги превръща и в едни от най-предпочитаните.
 
Дарсонвал
 
Този уред е задължителен за всеки салон. Действието му се основава на генерирания от него лечебен ток. Използва се при различни кожни проблеми, както и като завършваща манипулация при различни терапии (например след почистване на лице). Дарсонвалът предотвратява възпаленията и зачервяванията и спомага за възстановяване на кожата.
 
Йонофореза
 
Отново една от най-честите процедури, което налага и необходимостта от такъв уред. Има ефикасно действие за подобряване здравето и външния вид на кожата. За йонофорезата се използват специални разтвори с йонен заряд.
 
Мезотерапия
 
Друга процедура, която помага за по-добрия вид на кожата и нейното здраве е мезотерапията. Днес значително по-предпочитана е безиглената мезотерапия, заради добрите резултати, които се постигат с неинвазивна процедура.
 
Консумативи за еднократно използване
Сред всичко задължително за козметичното студио са еднократните консумативи. Дори и да имате всички уреди, няма да можете да извършите професионално която и да е процедура, ако не разполагате с такива. Затова се убедете, че имате в достатъчни количества еднократни чаршафи, ръкавици, шапки, чехли и всичко останало, което сметнете, че ще е нужно.
 
Дезинфекциращи продукти
 
Излишно е да казваме, че добрата хигиена е задължителна за всеки салон. Често това е едно от първите неща, на които клиентите обръщат внимание и биха могли с лека ръка да зачеркнат салона, ако им се стори, че не е на достатъчно добро ниво.
Снабдете се с антибактериални препарати за почистване, както и с дезинфектанти за ръце. 
 
Това са задължителните компоненти от оборудването на всеки салон, без които той трудно би стартирал успешна работа. 
В случай, че площта на студиото е много малка и се съмнявате, че отделените средства не биха били достатъчни за всички апарати, можете да вземете комбиниран козметичен уред. Има различни модели, които включват разнообразни функции.
 
С всичко изброено отговаряме на важния въпрос: с какво да обзаведа козметичен салон. С разрастването на бизнеса, не забравяйте да допълвате оборудването си и така да предлагате все повече и по-модерни процедури.
 
 
Последна актуализация: Jan 26, 2016

Коментари

Оставете коментар

Отговорете

*Име:
*E-mail: (Няма да бъде публикуван)
   Уебсайт: (URL адреса на сайта с http://)
*Коментар:

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×