Бръснарски столове

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Стилен бръснарски стол   Професионален бръснарски стол със стилна визия. Моделът се предлага в син цвят с елегантен дървен акцент, създаващ комфорт и уют в интериора на салона.  Столът е изработен хромирана метална конструкция, тапициран с висококачествена еко кожа. Удобството по време на процедурите се дължи на плътния дун..
2 499,00 ЛВ.
Професионален бръснарски стол - BO49   Луксозен и стилен бръснарски стол в тъмнокафяво със златист акцент. Модел BO49 е изключително удобен, отличаващ се с комфорт по време на процедурите. Изработен е от качествена еко кожа, обшита с копчета в същия цвят, придаващи класическа визия.  Елегантността се допълва от златистата конст..
2 830,00 ЛВ.
Професионален бръснарски стол с модерна визия - BO51   Модерен и стилен бръснарски стол с атрактивна визия и свеж цвят. Моделът е удобен и комфортен, което се дължи на идеалната форма, плътния дунапренен дренаж и удобните подлакътници.  Столът е тапициран с еко кожа – мека и приятна, лесна за почистване. Декориран е със сти..
2 930,00 ЛВ.
Елегантен професионален бръснарски стол - BO53   Бръснарският стол е изключително удобен и стилен, с елегантна визия и дизайн. Модел BO53 се предлага в червен цвят с опушен елемент, правещ стола атрактивен – идеален акцент в интериора на всяко студио. Столът е изработен от висококачествени еко кожа и здрава хромирана конструкция..
1 790,00 ЛВ.
Професионален бръснарски стол - BO45   Стилен професионален бръснарски стол, изработен от висококачествени материали. Моделът е изключително удобен с накланяща се облегалка и подвижна стойка за краката. Височината на стола също се регулира.  Тапицерията на модел BO45 е от специално подбрана еко кожа, подплатена с дунапренен..
2 199,00 ЛВ.
Професионален бръснарски стол със стилна визия - BO41   Качествен бръснарски стол, отличаващ се с елегантна визия и модерен дизайн. Моделът е изработен от качествена еко кожа в червено. Пълнежът е от дунапрен, доставящ мекота и комфорт по време на процедурите. Предлага се с подвижна стойка за крака, идеално съчетаваща се с останалат..
2 750,00 ЛВ.
Професионален бръснарски стол – Модел SA26   Елегантен бръснарски стол с нежна и изискана визия. Столът се отличава с качество на изработката и луксозен дизайн. Предлага се в бял цвят.  Модел SA26 е удобен и стилен, изработен хромирана конструкция, тапициран с висококачествена еко кожа. Пълнежът е от специално подбран дунап..
1 760,00 ЛВ.
Стилен бръснарски стол в сиво – Модел КА15   Изчистен и стилен бръснарски стол с елегантна визия. Моделът се отличава с комфорт и удобство по време на процедурите. Това се постига чрез перфектната му форма, следваща извивките на тялото, мекотата на седалката, както и подвижните облегалки за гръб и глава.  Поставката за крак..
1 275,00 ЛВ.
Стилен професионален бръснарски стол – Модел SA27     Стилен бръснарски стол, съчетаващ едновременно модерна визия и класически дизайн. Изработен е от еко кожа, декорирана с вертикални обшивки в бяло. Стойката за крака се регулира, изработена от метална конструкция, която предразполага лесно почистване.  Основата н..
1 770,00 ЛВ.
Бръснарски стол с компактни размери и стилни визуални качества. Модел PL250AK притежава нужното удобство и комфорт, които са необходими по време на работа за вас и за клиентите ви. Това се дължи на приятните меки части, подходящите форми на подлакътниците и функционалността, които притежава бръснарският стол.  Моделът е изработен с опци..
1 189,00 ЛВ.
Бръснарски стол, изработен с класически и изчистен дизайн.    Модел М052 притежава редица качества, които ще подобрят работния процес и доставят нужния комфорт на вашите клиенти.  Бръснарският стол е изработен с удобна накланяща се облегалка, която има ергономични форми. В горната й част е предвидена подложка за глава ..
780,00 ЛВ.
Бръснарски стол - 1191-02   Бръснарски стол в наситен син цвят, който ще придаде екстравагантност на всеки салон. Модел 1191-02 съчетава изчистен дизайн с комфортни форми. Удобството при работа се постига чрез редица функции, предвидени при направата на бръснарския стол: • Накланяща се облегалка с ергономичен дизайн • Р..
612,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!       Бръснарки стол IT90 Професионален бръснарски стол, съчетаващ комфорт и стилна визия. Моделът е качествен и удобен за работа. Предлага различни настройки на работната позиция: опция за регулиране на височината, падаща облегалка, регулираща се облегалка за глава. Столът е с комфортен д..
1 640,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!       Професионален бръснарски стол с изчистена визия – Модел КА16   Елегантен бръснарски стол с изчистена визия. Модел КА16 е изключително удобен и стилен. Дизайнът е класически, идеално пасващ на извивките на тялото. Подлакътниците са меки и комфортни с кожа в основния цвят. ..
1 265,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Стилен бръснарски стол – Модел SA25   Стилен бръснарски стол, отличаващ се с класическа визия и удобство. Модел SA25 е тапициран с качествена еко кожа, а за комфорта спомага дунапрененият пълнеж. В краищата на седалката и облегалката за глава са с бяла обшивка, допринасяща за луксозния..
1 820,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Бръснарски стол IT10    Професионален бръснарски стол с комфортен дизайн и изчистени линии. Визията е решена в класическо черно. Моделът е подходящ за всеки тип бръснарски салон. Седалката на стола е проектирана да осигури удобство дори при по-дълги процедури. Пълнежът й е от плътен дунапрен..
1 280,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Луксозен стол за бръснарски салон IT110   Професионален бръснарски стол луксозна визия, съчетаваща класически линии и атрактивен стил в един неповторим дизайн. Моделът предлага и невероятен комфорт за клиента. Масивната седалка, оборудвана с подлакътници, удобна облегалка и повдигаща се облегалка..
1 680,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Професионален бръснарски стол IT100   Този модел бръснарски стол се откроява с атрактивен дизайн и красива винтидж визия. Столът е с качествена тапицерия от еко кожа в стилно кафяво, декорирана с копчета. Подлакътниците и страничните части на модела са от светло дърво, гарнирано с кожа, а основат..
1 580,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Професионален бръснарски стол IT80   Класически модел със стилна визия и комфортен дизайн. Този бръснарски стол предлага голямо удобство при работа. Падащата облегалка и регулиращата се височина ще позволят да настройвате позицията на стола по време на процедура лесно и удобно. Моделът..
1 550,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Професионален стол за бръснарски салон IT20   Удобен бръснарски стол с класически дизайн и изчистена визия. Моделът е комфортен и практичен. Седалката е с пълнеж от плътен дунапрен, гарантиращ комфорта на клиента, а формата й позволява тялото да заеме удобна позиция, което е изключител..
1 320,00 ЛВ.

Бръснарски столове

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×