ФРИЗЬОРСКИ КОЛИЧКИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
  Фризьорска количка - Модел 20   Професионална фризьорска количка. С нея лесно и удобно ще организирате необходимите за работа принадлежности.  Моделът е с практичен дизайн. Разполага с 4 лесно изваждащи се чекмеджета и горен рафт с практични разделения.  Количката е изработена от пластмаса, като страничн..
139,00 ЛВ.
Фризьорска количка с дръжки - модел 218   Практична фризьорска количка с много разделения подходяща за всеки салон.    Количката има метални дръжки, които позволяват лесно и удобно да бъде местена на желаните места. Оборудвана е с по 5 броя чекмеджета и 4 броя странични рафтове, горният рафт е изчистен без разделен..
180,00 ЛВ.
Фризьорска количка с 5 чекмеджета - модел MS29   Фризьорска количка, която е подходяща за организиране на фризьорските принадлежности. Разполага с 5 чекмеджета, в които има достатъчно място, за да поберете необходимите инструменти за работа. Количката е със семпъл дизайн, много компактна за по-малки пространства. Таблата на количкат..
114,00 ЛВ.
Фризьорска количка, модел А108   Работна фризьорска количка, изработена от пластмаса. Подходяща за подредба и организация на принадлежностите ви за работа. Лесно подвижна благодарение на основата с колелца. Горната табла на количката е оборудвана със специални разделения за четки, 2 поставки за купички за боя и 2 стойки за сешоар. ..
114,00 ЛВ.
Фризьорска количка 219 Функционална работна количка за фризьорски салон, оборудвана с 5 удобни  чекмеджета, в които може да съхранявате всичко необходимо за вашата работа като в същото време организирате вещите си по най-практичния за вас начин. Рамката на количката е метална като към нея са монтирани допълнителни поставки за принад..
190,00 ЛВ.
Фризьорска количка 092 Невероятно функционална фризьорска количка, която предлага изключително много екстри и удобства. Дизайнът на този модел е проектиран да осигури максимална практичност при работа, предлагайки множество разделения, рафтове и чекмеджета, в които можете да организирате всичко необходимо за работата ви по най-комфортния нач..
250,00 ЛВ.
Фризьорска количка 001 Незаменим помощник за вашия фризьорски салон. Тази професионална фризьорска количка предлага комбинация от практичност, функционален дизайн и изчистена визия. Моделът е оборудван с 5 чекмеджета, в които може да съхранявате всичко необходимо за работата ви в реда, който ще ви бъде най-удобен. Количката е със..
184,00 ЛВ.
  Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи.   *Налична само в изцяло черен цвят   Фризьорска количка служи за съхранението на принадлежностите на всеки фризьор. Количката има семпъл дизайн, което я прави подходяща и за козметични салони.   Горната табла е ..
119,00 ЛВ.139,00 ЛВ.
Етажерка за списания модел 613   Практична етажерка за всеки салон. С този модел ще имате възможността лесно да организирате работното си място като подредите списанията, каталозите и вестниците си, така че да са лесно достъпни за вашите клиенти.   Етажерката е изработена изцяло от метал. Снабдена е с 6 отделения за спи..
95,00 ЛВ.
Фризьорска количка - модел А120   Фризьорска количка с изчистен и семпъл дизайн. Подходяща е за организиране на фризьорски инструменти и принадлежности. Благодарение на компактния си вид може да бъде побрана и в салони с по-малки пространства.   Изработката се състои от метална рамка с пластмасови елементи (..
99,00 ЛВ.119,00 ЛВ.
Този модел класическа професионална количка за фризьорски салони е незаменима част от фризьорското оборудване. Тя е с четири (4) индивидуални чекмеджета и използваема горна повърхност, където могат да се подредят и приберат най-необходимите уреди, инструменти и препарати на всеки фризьор.  Изработена от висококачествена пластмаса и мета..
129,00 ЛВ.
Тази професионална количка за фризьорски салони е със стилен и елегантен дизайн, вписващ се с лекота във всеки фризьорски интериор. Разполага с набор от 5 отделни чекмеджета и удобна горна част, достатъчни за прибирането и подреждането на всички необходими инструменти и фризьорски препарати. Изработена от висококачествена пластмаса. Четирите мет..
198,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от дърво и пластмаса. МоделМ3045 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
199,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5040 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
142,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5041 *Налична само в изцяло черен цвят Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
149,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5042 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
189,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5044   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
129,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5041   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
148,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5048 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
169,00 ЛВ.
Фризьорска количка за фризьорски салон модел HD104   КОЛИЧКАТА Е НАЛИЧНА САМО В СИН ЦВЯТ! ОСТАНАЛИТЕ ЦВЕТОВЕ ОТ МОДЕЛА СА ИЗЧЕРПАНИ!     Изработена от пластмаса и хромирани метални профили. Количката е с 5 чекмеджета и стойка за сешоар.   Размери на количката: 89 на 28 на 37 см ..
169,00 ЛВ.

Направете работата си по-лесна и приятна като си осигурите удобен и функционален помощник. Фризьорската количка е наистина практично допълнение към обзавеждането на вашия салон. Тя предлага възможността да съхранявате и организирате своите принадлежности, според стила ви на работа и по-най удобния за вас начин. В допълнение, фризьорските колички са оборудвани с въртящи се колелца, които позволяват лесно преместване, за да бъде вашият функционален органайзер винаги там, където е необходим.

В тази категория сме подбрали за вас разнообразие от фризьорски колички, които се отличават със своя изчистен и практичен дизайн. Те са оборудвани с различен брой гладко плъзгащи се чекмеджета, в които да подредите своите инструменти, така че да бъдат в най-удобният за вас ред при работа. При голяма част от моделите, горният рафт е пригоден за работа, така че да предложи допълнителен комфорт за стилиста. Оборудван е със стойка за сешоар и/или други разпределения за принадлежностите, които използвате най-често.

Фризьорските колички са на въртящи се колелца, осигуряващи бързо и лесно преместване, когато е необходимо. Моделите са изработени от качествена пластмаса като някой са гарнирани с хромирани елементи за повече стил и здравина.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×