Фризьорски пакети

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Елегантен комплект с фризьорско оборудване   Луксозен комплект за Вашия фризьорски салон. Възползвайте се от това невероятно изгодно предложение и оборудвайте работното си място с красива и практична измивна колона, съчетана с комфортен и стилен фризьорски стол. *Стилна измивна колона М400 Луксозен модел, който се отличава с..
1 459,00 ЛВ.1 549,00 ЛВ.
Промо пакет с фризьорско оборудване 5в1 Ако искате да спестите средства и време в търсене на оборудване за своя фризьорски салон, възползвайте се от това невероятно предложение. Фризьорски пакет 5в1 е практично съчетание от качествени артикули, с отлични характеристики. И то на супер изгодна пакетна цена!   * Измивна колона ..
1 219,00 ЛВ.1 437,00 ЛВ.
Промо пакет фризьорско оборудване с две работни места Представяме на вашето внимание качествено оборудване за фризьорски салон на промо пакетна цена.  Комплектът се състои от качествени артикули, отличаващи се с комфорт, практичност и качество. Перфектният избор за Вашия бизнес.   * Измивна колона  Дълбока керамич..
1 569,00 ЛВ.1 822,00 ЛВ.
Професионален фризьорски комплект Качествено фризьорско оборудване на изгодна цена. Обзаведете своя фризьорски салон бързо и лесно, спестявайки си време и средства.   * Измивна колона  Дълбока керамична мивка. Тапицерия от черна изкуствена кожа. Включени душ и смесител за вода. Произведено в Китай /КНР - Кит..
1 088,00 ЛВ.1 384,00 ЛВ.
Професионален фризьорски пакет LUXE Луксозен фризьорски комплект с качествено оборудване за вашия фризьорски салон. Пакетът е специално подбран, така че да разполагате с необходимото за да обзаведете своето работно място по най-практичния начин, като в същото време спестите средства, благодарение на изгодната пакетна цена.   *Пр..
1 190,00 ЛВ.1 337,00 ЛВ.
Професионален фризьорски пакет с качествено оборудване 999 Ако търсите изгодно и качествено оборудване за своя фризьорски салон, възползвайте се от промоционалния фризьорски пакет на невероятна цена. Практично подбор на качествено фризьорско обзавеждане.   В момента измивната колона се предлага с бяла керамична мивка! * Измивна ..
999,00 ЛВ.1 158,00 ЛВ.
Стилен комплект с фризьорско оборудване  997   Изгоден фризьорски комплект с качествено оборудване за фризьорски салон. Продуктите, влизащи в пакета са качествени и практични. Отличават се със стилен комфортен дизайн.   * Фризьорска измивна колона   Тази модел се отличава модерен, изчистен и стилен ди..
997,00 ЛВ.1 213,00 ЛВ.
Фризьорски комплект с измивна колона и стол за подстригване   Луксозен комплект за Вашия фризьорски салон. Възползвайте се от това невероятно изгодно предложение и оборудвайте работното си място с красива и практична измивна колона, съчетана с комфортен и стилен фризьорски стол. *Стилна измивна колона М400 Луксозен модел, ко..
1 459,00 ЛВ.1 549,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Професионален фризьорски пакет GOLD   Елегантен и луксозен комплект с оборудване за фризьорски салон. Пакетът се състои от качествени продукти със стилна визия и комфортен дизайн. И то на невероятна пакетна цена! *Професионална измивна колона модел F011 Характеристики и спецификации &..
1 280,00 ЛВ.1 487,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Фризьорски комплект Star Практично решение за вашия фризьорски салон. Компактна и удобна за работа фризьорска мивка и комфортен фризьорски стол за подстригване.   *Фризьорска мивка без стол NV78046   Практичен модел с изчистен дизайн. Идеален за всеки тип фризьорски салон. Дълбока и удо..
599,00 ЛВ.654,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Комплект с оборудване за фризьорски салон Elegance Стилен фризьорски комплект с качествено фризьорско оборудване. Пакетът се състои от топ модели фризьорски артикули, необходими за обзавеждането на фризьорски салон – на изгодна пакетна цена. *Професионална измивна колона Характеристики и специфика..
1 320,00 ЛВ.1 438,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Комплект с фризьорско оборудване 5в1 За да улесним вашия избор при обзавеждане на фризьорския ви салон, подбрахме топ моделите на основните фризьорски артикули, необходими за стартиращ бизнес или за обновяване на оборудването. Всичко това получавате на промоционална пакетна цена. * Измивна колона ..
1 359,00 ЛВ.1 578,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Оборудване за фризьорски салон с едно работно място Практично съчетан фризьорски комплект на изгодна цена. Спестете време и средства като се възползвате от това готово предложение.   * Измивна колона  Черна керамична мивка. Тапицерия от черна изкуствена кожа. Включени душ и с..
996,00 ЛВ.1 213,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Промо пакет с оборудване за фризьорски салон Спестете време и средства, избирайки практично съчетан фризьорски комплект с качествено оборудване за вашия фризьорски салон.   *Измивна колона без стол Качествен и удобен за работа модел с дълбока мивка, позволяваща измиване на дълги коси. Измивната коло..
495,00 ЛВ.594,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Промо пакет с фризьорско оборудване STYLE Стилно предложение за вашият фризьорски салон. Практично съчетан комплект с фризьорско оборудване на изгодна цена. *Професионална измивна колона модел F099   Тази измивна колона се отличава едновременно със стилен и иновативен дизайн. Базата н..
1 399,00 ЛВ.1 637,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Професионален комплект с фризьорско оборудване Black Изгодно предложение за вашия фризьорски салон. Стилен комплект с фризьорско оборудване. Продуктите, които влизат в пакета се отличават с качество, комфорт и практичност. Спестете време и средства, избирайки фризьорски пакет Black.   * Изми..
999,00 ЛВ.1 230,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Професионален комплект с фризьорско оборудване Black 2 Изгодно предложение за вашия фризьорски салон. Стилен комплект с фризьорско оборудване. Продуктите, които влизат в пакета се отличават с качество, комфорт и практичност. Спестете време и средства, избирайки фризьорски пакет Black.   * Изм..
1 250,00 ЛВ.1 539,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Професионален фризьорски комплект Beauty   Фризьорски комплект, състоящ се от красива, стабилна и комфортна измивна колона, съчетана с удобен фризьорски стол и практична количка за фризьорски салон. Всичко това получавате на изгодна пакетна цена. Спестете време и средства, избирайки Професионален..
1 299,00 ЛВ.1 467,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Фризьорски пакет BLUE Изгодно предложение за вашия бизнес. Качествено фризьорско оборудване на невероятна цена. *Професионална измивна колона модел F099   Тази измивна колона се отличава едновременно със стилен и иновативен дизайн. Базата на колоната е изработена от висококачествено ф..
1 260,00 ЛВ.1 467,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Фризьорски пакет BLUE UV Изгодно предложение за вашия бизнес. Качествено фризьорско оборудване на невероятна цена.   *Професионална измивна колона    Тази измивна колона се отличава едновременно със стилен и иновативен дизайн. Базата на колоната е изработена от висококач..
1 420,00 ЛВ.1 792,00 ЛВ.

Фризьорски пакети. Комплекти с оборудване за фризьорски салон. Качествено фризьорско боорудване на изгодни пакетни цени!

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×