ИЗМИВНИ КОЛОНИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Професионална измивна колона: модел FO10 1. Тази колона е с ергономичен дизайн за комфорт на клиента и удобство при работа. 2. Стилната визия на измивната колона подхожда на интериора на всеки фризьорски салон. 3. Измивната колона е снабдена с дълбока мивка, изработена от порцелан с най-високо качество, подходяща и за най-д..
999,00 ЛВ.1 198,00 ЛВ.
Измивна колона черно и бяло с керамика модел 3565. Комбинация от бяла основа и черна керамична мивка със седалки тапицирани с черна изкуствена кожа. Към мивката са включени  смесител за вода и душ.    Размери:  *Широчина: 57 см. *Дължина: 99 см. *Височина: 98 см.   Произведено в Китай /КНР - ..
825,00 ЛВ.925,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Професионална Фризьорска Измивна Колона NV78025   Красив и стилен дизайн. Този модел предлага невероятно удобства за вашия клиент и за вас. Дълбока мивка, позволяваща лесно и удобно измиване дори на дълга коса. Ергономична седалка с  наклон, който ще осигури едно запомнящо се рела..
810,00 ЛВ.985,00 ЛВ.
ИЗМИВНА КОЛОНА + СТОЛ – КОМПЛЕКТ ЗА ФРИЗЬОРСКИ САЛОН Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
680,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Измивна колона модел м460, полулегнала. Цялото тяло е с тапицерия от черна винилова кожа. Керамичната мивка е бяла и много дълбока. Включени са и смесител за вода и душ. Доставката на продукта в цяла България е на стойност 65 лева. Може да бъде закупена и от нашият магазин. ..
869,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Измивна колона модел М7032 Черна керамична мивка. Седалки с тапицерия от черна изкуствена кожа. Тяло от пластмаса. Включени душ и смесителна батерия. Сервизен отвор отзад за връзка към вода и канал. Измивната колона е в два кашона, в единия е тялото със седалката, в друг..
869,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Разгледайте останалите ни предложения на изгодни цени.   Измивна колона с механизъм на седалката. Черна керамична мивка. Тапицерия от черна изкуствена кожа. Включени душ и смесител за вода. * налична само в изцяло черен цвят.   Измивна колона с керамична..
889,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА! Измивна колона модел 3521. Фризьорска мивка от черна керамика с тяло от стъклопласт в черен цвят. Седалката е тапицирана с черна и бяла кожа. Към измивната колона има включени смесител за вода и душ.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
795,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Керамична измивна колона с бяла дълбока мивка. Включени смесител за вода и душ. Сребристо тяло, перлен металик. Кожа от лъскава сребърна изкуствена кожа. Доставката на този продукт с куриер в цяла България струва 60 лева. Можете да го закупите и директно от нашият магазин. Пр..
869,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА! Оборудване за фризьорски салон  Комплекта съдържа:  1. Измивна колона  2. Фризьорска количка  3. UV Стерилизатор 4. Фризьорски стол Регулиране на височината на стола:  - в най- ниско положение стола е с височина 40 см. - в най- високото положени..
998,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Много удобен стол към различни модели измивни колони без стол. Падащата облегалка на стола позволява удобство за клиента при различни височини на измивната колона. Изработен е от хромирани метални части и изкуствена кожа.     Произведено в Китай /КНР - Китайска Народ..
320,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Измивна колона с много елегантен дизайн. Изцяло решена в сребристи цветове. Седалки от изкуствена кожа. Сребристо тяло от фирбостъкло. Бяла керамична мивка с душ и смесител. Всички снимки освен първата са направени на продукта в нашия магазин и са без допълнителна обработка, за..
889,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА! МЕГА ПАКЕТ ЗА ФРИЗЬОРСКИ САЛОН - 13 ПРОДУКТА ЗА 1799 ЛЕВА Най- добрата оферта, която ще видите!  Пълно оборудване за фризьорски салон Получавате общо 13 продукта Комплекта съдържа:  Измивна колона - Професионален модел с опростен, но елегантен и функционален дизайн, съвместим с всеки ин..
1 799,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Луксозна професионална измивна колона   Луксозна измивна колона, предлагаща изключителен комфорт и удобство по време на процедурите.  Изработена е от качествена и мека еко кожа в стилно съчетание между бяло и червено. Подлакътниците са декорирани с червени кантове по краищата,..
1 380,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО НА МОДЕЛА!   Фризьорска мивка без стол NV78046   Практичен модел с изчистен дизайн. Идеален за всеки тип фризьорски салон. Дълбока и удобна пластмасова мивка, предоставяща възможност за лесна работа с дълги и буйни коси. Здрава основа, изработена от дърво. Към моделът са включени душ и с..
250,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Фризьорска Измивна Колона модел NV78080    Професионален модел фризьорска измивна колона, отличаващ се с качество на изработката и материалите; стилен дизайн и функционалност.  Измивната колона има здрава и устойчива основа, гарантираща стабилност при работа.  Оборудвана е ..
889,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Електрическа измивна колона 3521. Удобна мивка с електрически електромотор за управление на седалката. Дълбока керамична мивка с включени смесител и душ. Изцяло тапицирана в черна кожа с красива бяла фризьорска  мивка от керамика.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
1 599,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Измивна колона без стол. Черна керамична мивка. Изцяло метално тяло в черен цвят. Включени душ и смесител за вода.   Тази измивна колона се предлага без измивен стол. Тя има керамична мивка в черно. Мивката е с отвор за удобство на клиента. Тялото на колоната е изградено от черни п..
475,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Керамична измивна колона без стол. Дълбока ЧЕРНА керамична мивка. Тяло от дървени плоскости. Включени сифон, душ и смесител. МИВКАТА Е НАЛИЧНА В ЧЕРЕН И В БЯЛ ЦВЯТ НА КЕРАМИКАТА КАКТО И В ЧЕРЕН И СРЕБЪРЕН ЦВЯТ НА ТЯЛОТО.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
460,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Измивна колона бяла  с керамика и повдигане на краката модел 3541 Бяла тапицерия  и тяло от стъклопласт в бяло. Включени душ и смесител за вода. Бяла керамична фризьорска мивка, дълбока и удобна.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
880,00 ЛВ.

В тази категория ще намерите разнообразие на измивни колони, съчетаващи функционален дизайн, комфорт и стилна визия.

Част от моделите са оборудвани с дълбока керамична мивка в черен или бял цвят, предлагаща изключително удобство при работа, особено при измиване на по-дълги коси. Дълбочината на мивката е от изключителна важност. Тя определя свободата на движението при работа, затова е важно да я съобразите с изискванията на процедурите, които извършвате.

Предлагаме също и модели с по-плитки мивки (от средна до плитка), които се отличават с не по-малко функционален дизайн и практичност.

Всички модели са със здрава и стабилна основа, изработена от фибростъкло. Тя варира като форма цвят.

Измивните колони са оборудвани с два типа седалка:

-тип фотьойл с различен наклон на облягане. Този вариант предлага невероятен комфорт за вашите клиенти по време на процедура. Удобните подлакътници и ергономичната форма на този тип седалка ще превърнат всяко измиване в едно истински релаксиращо преживяване, а удобният ъгъл на мивките ще позволи пълно отпускане на тялото, допълвайки цялостния комфорт.

-тип стол – този вид седалка позволява по-голяма компактност на модела – изключително важна характеристика при обзавеждането на салони с по-малка търговска площ. В същото време удобният ъгъл на седалката и мивката, заедно с практичните подлакътници осигуряват изключителен комфорт за клиента.

Моделите, които предлагаме се отличават с модерна и стилна визия, която би паснала на всеки салон. Измивните колони са оборудвани с душ и смесител.

Разгледайте нашите предложения и изберете най-доброто за вас и вашата работа.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×