РАБОТНИ МЕСТА

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Красиво професионално фризьорско огледало модел 3665   Професионално огледало за фризьорски салон. Дизайнът се отличава със стилния и изискан вид, чудесен избор за всеки престижен салон. Рамката на огледало е с луксозен сребрист цвят. Стъклото е идеално гладко без изкривявания и неравности, гарантиращо идеално отражение. Огл..
249,50 ЛВ.499,00 ЛВ.
Работно огледало модел M41   Този модел е изцяло нов сред фризьорските огледала. Работното огледало M41 е изработен с висококачествени материали. Моделът M41 е допълнение към оборудването на салоните за красота. Огледалото е мостра с козметичен дефект! Характеристики: -        Овално ст..
199,50 ЛВ.399,00 ЛВ.
Професионално фризьорско огледало М16 Модел, който изпъква с красива и стилна визия. Огледалото е мостра с козметичен дефект! Фризьорското огледало разполага с удобна помощна лавица. На нея могат да се наредят принадлежностите, нужни за текущата процедура и да бъдат на една ръка разстояние. Моделът е с идеално гладко стъкло за кр..
199,50 ЛВ.399,00 ЛВ.
Огледало за фризьорски салон модел М15 Професионално работно огледало за фризьорски салон, отличаващо се с модерна и стилна визия. За направата на модела са използвани материали с високо качество. Стъклото е идеално гладко за перфектно отражение. Моделът разполага с помощна лавица, на която могат да се съхраняват принадлежности. Огле..
199,50 ЛВ.399,00 ЛВ.
Стилно фризьорско огледало модел М18 Огледалото е мостра с козметичен дефект!       Фризьорското огледало е неизменен елемент от всеки фризьорски салон. Посредством фризьорското огледало, фризьора може да погледне цялостно върху процеса на работа и да има още една гледна точка как върви процеса при оформянето на ..
249,50 ЛВ.499,00 ЛВ.
Модерно фризьорско огледало модел М44 Огледалото е мостра с козметичен дефект! Фризьорското огледало е неизменен елемент от всеки фризьорски салон. Посредством фризьорското огледало, фризьора може да погледне цялостно върху процеса на работа и да има още една гледна точка как върви процеса при оформянето на косата. В същото време фриз..
199,50 ЛВ.399,00 ЛВ.
Работно фризьорско огледало М40 Фризьорското огледало M40 е с класически изчистен дизайн. Огледалото се съчетава перфектно с визията на всеки салон. Моделът на фризьорското огледало се позиционира лесно, заради опростената рамка. Огледалото е мостра с козметичен дефект! Характеристики: - изработено от качесвени материали ..
249,50 ЛВ.499,00 ЛВ.
Двойно работно място за фризьорски салон / срещуположно /. Изработено е от дървени плоскости в черен цвят. /Възможна е и поръчка в други цветове./ Състои се от две срещуположни огледала за две фризьорки. Със стъклени лавици за инструменти и аксесоари. Рафтове между огледалата за консумативи.   Произведено в Китай..
399,00 ЛВ.
Качествено работно огледало за фризьорски салон М4 Професионално работно огледало за фризьорски салон. Дизайнът е стилен и едновременно е изчистен. Опростените линии и непретенциозната визия правят огледалото подходящо за всеки салон. Моделът е оборудван с практична помощна лавица за поставяне на принадлежности. Стъклото е идеално гл..
269,00 ЛВ.
Фризьорско работно място 8815   Класически дизайн с изчистени линии, но модерен и красив. Това професионално фризьорско огледало е чудесно и практично допълнение за всеки фризьорски салон. Изработено е от качествени и здрави материали, гарантиращи дълъг живот. -Хромирани елементи, придаващи стабилност. -издръжливо, здрав..
420,00 ЛВ.440,00 ЛВ.
Работно място за фризьорски салон. Изработено е от дървени плоскости. Налично в сребърен и черен цвят, ляв и десен наклон. Със стъклена лавица за инструменти и аксесоари.   - Широчина на рамката: 81 см.  - Височина на рамката: 181 см. - Широчина на огледалото: 73 см. - Височина на огледалото: 9..
269,00 ЛВ.
Работно място за фризьорски салон. Изработено е от дървени плоскости. Налично в сребърен и черен цвят, ляв и десен наклон. Със стъклена лавица за инструменти и аксесоари.   - Широчина на рамката: 76 см.  - Височина на рамката: 181 см. - Широчина на огледалото: 68 см. - Височина на огледалото:..
269,00 ЛВ.
Работно място за фризьорски салон. Изработено е от дървени плоскости. Налично в сребърен и черен цвят, ляв и десен наклон. Със стъклена лавица за инструменти и аксесоари.   - Широчина на рамката: 75 см.  - Височина на рамката: 180 см. - Широчина на огледалото: 68 см. - Височина на огледалото: 9..
269,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!       Професионално Oгледало За Фризьорски Салон 3301   Този модел се отличава с модерен, стилен и актуален дизайн, който ще внесе лукс и стил в интериора на вашия салон. Съчетавайки визия и качество, здравина на материалите и функционалност на дизайна - това професионално огл..
499,00 ЛВ.

Важна част от оборудването на вашия фризьорски салон е работното огледало. То допълва интериора, придавайки характерен завършек на цялостната визия на салона и в същото време играе важна роля в работния процес. То осигурява допълнително удобство за фризьора в зависимост от екстрите, с които е оборудвано. И не на последно място фризьорското огледало дава възможност на клиента да наблюдава прогреса на работа, да насочи стилиста при необходимост и да се наслади на новата си визия. Ето защо трябва да обърнете специално внимание при избора на работно място.

Ние ви предлага избор на функционални и качествени работни места, отличаващи се със стилен и атрактивен дизайн, който ще внесе неповторим стил във всеки салон. Нашите модели са стабилни и здрави, изработени са от масивни дървени плоскости и са оборудвани с идеално гладко огледално стъкло. Предлагаме също и невероятно стилно метално работно огледало с красива визия и изчистен класически дизайн.

Част от моделите се отличават с нестандартна асиметрична форма, която ще постави уникален почерк към интериорния дизайн на вашия салон. При тези модели, вие сами може да избирате посоката на наклона, така че да пасне най-добре на работното ви място.

Всички модели са оборудвани с практичен помощен рафт, върху който може да поставяте своите принадлежности.

Разгледайте нашите предложение и изберете  най-доброто за вас и вашето работно място. На най-изгодните цени.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×