Фризьорско оборудване

Филтрирано търсене

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Професионална машинка за подстригване. Модел MOSER 1400 С дълъг кабел.   Произведено в Германия. ..
86,90 ЛВ.
Професионална машинка за подстригване. Модел MOSER PRIMAT С дълъг кабел. Налична в различни цветове. Гаранция 1 година.   Произведено в Германия. ..
152,60 ЛВ.
Този модел класическа професионална количка за фризьорски салони е незаменима част от фризьорското оборудване. Тя е с четири (4) индивидуални чекмеджета и използваема горна повърхност, където могат да се подредят и приберат най-необходимите уреди, инструменти и препарати на всеки фризьор.  Изработена от висококачествена пластмаса и мета..
129,00 ЛВ.
Тази професионална количка за фризьорски салони е със стилен и елегантен дизайн, вписващ се с лекота във всеки фризьорски интериор. Разполага с набор от 5 отделни чекмеджета и удобна горна част, достатъчни за прибирането и подреждането на всички необходими инструменти и фризьорски препарати. Изработена от висококачествена пластмаса. Четирите мет..
198,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 81150 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen PRESTYLE S2 Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eдностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – Солинген Германия Размер – 5”/ 13см МИКРО-НАЗЪ..
54,00 ЛВ.
Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 81155 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen PRESTYLE S2 Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eедностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – Солинген Германия Размер – 5.5”/ 14см МИКРО-Н..
54,00 ЛВ.
JAGUAR SOLINGEN PreStyle Relax 5 Размер – 5”/13см Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 82350 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eдностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – Солинген Гер..
48,00 ЛВ.
AGUAR SOLINGEN PreStyle Relax 5,5 Размер – 5.5”/ 14см Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 82355 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eдностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – Солинген..
49,00 ЛВ.
JAGUAR SOLINGEN PreStyle Ergo P 5 Размер – 5”/ 13см Професионална фризьорска ножица за подстригване модел 82650 Произведена в Германия. Jaguar – Solingen Професионална фризьорска ножица за подстригване, произведена от Ягуар – Солинген Германия. Eдностранно самонаточваща, модел “При Стайл” Производител – Ягуар – С..
49,00 ЛВ.
Сешоар GA.MA A21.BREZZAION.BN Този стилен сешоар от серията BREZZAION на италианската компания GA.MA PROFESSIONALS е изключително лек и тих, благодарение на материалите, от които е изработен. Отличава се с модерен дизайн, който съчетава в себе си мощност и тих режим на работа. Покритието от турмалин по вътрешните части на сешоара, г..
59,00 ЛВ.92,00 ЛВ.
Стилен комплект с фризьорско оборудване  997   Изгоден фризьорски комплект с качествено оборудване за фризьорски салон. Продуктите, влизащи в пакета са качествени и практични. Отличават се със стилен комфортен дизайн.   * Фризьорска измивна колона   Тази модел се отличава модерен, изчистен и стилен ди..
997,00 ЛВ.1 213,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Много удобен стол към различни модели измивни колони без стол. Падащата облегалка на стола позволява удобство за клиента при различни височини на измивната колона. Изработен е от хромирани метални части и изкуствена кожа.     Произведено в Китай /КНР - Китайска Народ..
320,00 ЛВ.
Този модел професионален дифузер за сешоар е съвместим с всички сешоари на италианската компания за професионални уреди за коса GA.MA PROFESSIONAL. Формата на дифузера и материалът, от който е направен, го правят съвместим с всички модели сешоари на производителя. Този дифузер има 2 отделни приставки с отвори за два различни начина за сушене и о..
24,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Измивна колона с много елегантен дизайн. Изцяло решена в сребристи цветове. Седалки от изкуствена кожа. Сребристо тяло от фирбостъкло. Бяла керамична мивка с душ и смесител. Всички снимки освен първата са направени на продукта в нашия магазин и са без допълнителна обработка, за..
889,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от дърво и пластмаса. МоделМ3045 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
199,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5040 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
142,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5041 *Налична само в изцяло черен цвят Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
149,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5042 *Налична само в изцяло черен цвят   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
189,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5044   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
129,00 ЛВ.
Помощна количка за фризьори. Изработена от пластмаса и метални елементи. МоделМ5041   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/     ..
148,00 ЛВ.

 Качествено фризьорско оборудване за вашия бизнес. Обзаведете салона си с нашите изгодни предложения и спестете средства с невероятните цени

При нас ще намерите пълна гама оборудване за фризьорски салон. Предлагаме разнообразие от продукти, отговарящи по качество на най-високите европейски стандарти.

*Измивни колони – предлагаме богат избор на модели, които осигуряват изключителна практичност за работа и са оборудвани с необходимите аксесоари. Повечето измивни колони разполагат с дълбока и удобна мивка, изработена от бяла или черна керамика. Моделите с по-плитки мивки са също толкова практични и удобни за работа. Основата на измивните колони е изработена от качествено фибростъкло, осигуряващо здравина и стабилност на моделите.

*Фризьорски столове – разнообразие от модели, изработени от качествени материали. Голяма част от моделите са със хромирана стойка звезда. Предлагат се и такива с цяла квадратна или кръгла основа. Всички модели са с практичен и комфортен дизайн, оборудван с удобни подлакътници. А някои от столовете имат хромирана стойка за крака, допълваща удобството на клиента.

Всички модели предлагат функция за регулиране на височината, посредством  хидравлика или маслен крик.

*Фризьорски колички – практични и функционални колички с различен брой чекмеджета, предлагащи невероятно удобство при работа. Моделите са оборудвани с въртящи се колелца, благодарение на които може да премествате бързо и лесно количката, където е необходима. Практичното разпределение на чекмеджетата позволява да съхранявате и организирате принадлежностите и инструментите по най-удобният за вас начин.

*Фризьорски уреди

-Машинки за подстригване – разнообразие от модели, оборудвани с различен брой приставки и дължини на рязане. Машинките  предлагат различни режими на работа: с или без кабел. Моделите, които нямат безкабелен режим разполагат със стойка за зареждане. Според своята мощност и издръжливост машинките се делят на професионални и такива за домашна употреба.

-Преси и маши за коса – качествени модели, разработени по нова технология, осигуряваща защита за вашата коса. Нагряващите части на пресите и машите са със специални покрития, които предпазват косъма от топлината. Бързозагряващи, щадящи и удобни за употреба.

-Професионални сешоари – богат избор на сешоари с различна мощност и разнообразни функции. Голяма част от моделите са оборудвани с йонизираща технология, която осигурява максимална защита и грижа за косата по време на сушене. Сешоарите предлагат различни настройки на въздушната струя; скорост; режими на топъл и студен въздух.

*Фризьорски ножици – изработени от неръждаема стомана. Здрави и удобни. Различни размери и дизайни за всеки вкус и предпочитания.

*Работни места – избор на фризьорски огледала с високо качество и атрактивна визия. Различни стилни цветове, които ще паснат на всеки салон. Повечето модели са изработени от здрави и дървени плоскости Оборудвани са с удобна лавица за принадлежности.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×