Меню
Вашата количка

Доставка

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

За целта работим с куриерска фирма Лео Експрес!

Цената на доставката не зависи от посочения адрес и не се променя според това дали той е личен или офис на куриера!

ВАЖНО! Уважаеми клиенти, поради зачестили случаи на отказани поръчки на стойност под 10 лева, се наложи въвеждането на нови условия за доставка!
*Всички поръчки до 10 лева се изпращат само след предварително заплащане на тяхната стойност. Заплащането може да направите чрез паричен превод с фирма Еконт или чрез банково нареждане.
*Поръчки над 10 лева се изпращат с куриерска фирма Лео Експрес.

Всички разходи по доставката се поемат от купувача!

Цената на доставка се определя според тарифата на куриерска фирма Лео Експрес и зависи от обема и големината на продуктите!

При продукти, чийто обем надвишава теглото им, цената на доставка се пресмята според обема. За пример, ако продуктът влиза в дадена тарифа по тегло, но е твърде обемист по форма, куриерът го пресмята двойно.

Когато поръчвате няколко продукта в обща поръчка, не заплащате отделна доставка за всеки от тях. Цената се преизчислява, според тарифната политика на фирмата куриер.  

Преди пратката ви да бъде изпратена, наш служител ще се свърже с вас за уточняване на цената на доставката и деня на получаване!


Срокове:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на в рамките на 1-2 работни дни след изпращането.

В малки населени места куриерите работят по график. Доставките зависят от този график и обичайно се доставят 2-3 работни дни.

Пратки заявени до 15:00 часа се изпращат на същия ден!


ВНИМАНИЕ! При комбиниране на повече продукти цената за доставка се преизчислява. При поръчка на няколко продукта не плащате отделна доставка за всеки!

Ако имате някакви въпроси относно доставката моля ползвайте посочените телефони, скайп или поща.

Поръчка можете да направите по телефона, по заявка от формата на сайта или по имейл.

Заплащатe при получаване на продукта на куриера, който ви доставя стоката!

Доставката е за сметка на получателя!

По силата на член 55, ал. 1 от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите е за сметка на потребителя.

В този случай всички разходи по транспорта и доставката на стоката, както и нейното връщане са за сметка на клиента!

При дефектна стока в гаранционно обслужване, връщането на продукта е за сметка на КИС БГ ЕООД!

Продуктите трябва да се изпратят с посочена от нас куриерска фирма с ОБИКНОВЕНА ДОСТАВКА!

В случай, че желаете да изпратите продукта с друга фирма или с експресна или друг вид доставка, разликата в цената е за сметка на клиента!

Молим при получаване на стоката да проверявате дали тя е здрава и неразопакована. В цената за доставка има включена застраховка на стоката при случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. За целта е нужно да заявите за механична повреда при транспорта при самото получаване на продукта за да не може да се оспори застраховката!

Внимание! При връщане на продукт за гаранционен сервиз, използвайте куриерската фирма, с която сте получили продукта. Стоки изпратени за наша сметка, но пуснати с друг куриер или с експресна доставка няма да бъдат приемани.

Когато връщате гаранционен продукт, транспортните разходи се поемат от вас. Обратното изпращане на ремонтирания продукт е за наша сметка.

Ние правим всичко възможно за да да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма с която са получени освен при изрична договорка с нас. Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта  до няколко дни, за да не се налага да чакате.

Обръщаме Ви внимание, че при отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента!Адрес

бул. Симеоновско шосе №9,

гр. София, България

Телефони

0700 11 440
02/920 70 20
+359 888 090 037

Ел. поща

order@krasotaistil.com
sales@krasotaistil.com

Работно време

Пон-Пет: 9:30ч. - 19:00ч.
Събота: 10:00ч. - 14:00ч.
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.