Меню
Вашата количка

Гаранция

Не се притеснявайте да се свържете с нас по какъвто и да е повод и въпрос!

Ще се радваме, ако успеем да ви бъдем полезни с професионален съвет.

Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения, моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел, вие нашите клиенти, да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате, че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни, че ние сме на ваша страна!

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и ви предлагаме най-ниски цени на пазара. Стоките, които не са наш внос, са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.

Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви.

Моля при получаване на стоката проверявайте дали е здрава и неразопакована – в цената за доставка е включена и застраховка на поръчаната от вас стока – в случай на повреда или загуба от страна на куриерската фирма. За целта е нужно да заявите за механична повреда при транспорта при самото получаване на продукта, за да не може да се оспори застраховката!

Още една важна гаранция за качеството на предлаганите от нас стоки е, че те се ползват в много фризьорски и козметични салони от професионалисти, които са доволни и са наши редовни клиенти. И не на последно място – ние ползваме стоките, които продаваме дори и в нашите салони. Затова смеем да твърдим, че всички наши клиенти са нашата най-голяма гаранция за качество!

Благодарим ви че сте наши клиенти!

ВНИМАНИЕ! ПРИ ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ ЗА ГАРАНЦИОНЕН СЕРВИЗ, ИЗПОЛЗВАЙТЕ КУРИЕРСКАТА ФИРМА, С КОЯТО СТЕ ПОЛУЧИЛИ ПРОДУКТА. СТОКИ ИЗПРАТЕНИ ЗА НАША СМЕТКА, НО ПУСНАТИ С ДРУГ КУРИЕР ИЛИ С ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА НЯМА ДА БЪДАТ ПРИЕМАНИ.

КОГАТО  ВРЪЩАТЕ  ГАРАНЦИОНЕН ПРОДУКТ, ТРАНСПОРТНИТЕ РАЗХОДИ СЕ ПОЕМАТ ОТ ВАС. ОБРАТНОТО ИЗПРАЩАНЕ НА ГАРАНЦИОННИЯ ПРОДУКТ Е ЗА НАША СМЕТКА.

Ние правим всичко възможно, за да ви предложим най-ниска цена за доставка, моля бъдете коректни и вие. Всички продукти върнати за ремонт в гаранция, следва да бъдат изпратени със същата куриерска фирма с която са получени освен при изрична договорка с нас.

Срокът за ремонт е 1 месец, но ние ще направим всичко възможно, за да ви върнем продукта до няколко дни, за да не се налага да чакате.

При отказ от даден продукт закупен от нас и връщането му, всички разходи по доставката са за сметка на клиента.

При въпроси и проблеми се свържете с нас на телефони: 0888090037.


Адрес

бул. Симеоновско шосе №9,

гр. София, България

Телефони

+359 888 090 037

Ел. поща

order@krasotaistil.com
sales@krasotaistil.com

Работно време

Пон - Пет: 09:30ч. - 17:30ч.
Събота: Почивен ден
Неделя: Почивен ден

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.