Меню
Вашата количка

ЙОНОФОРЕЗА

ЙОНОФОРЕЗА
ЙОНОФОРЕЗА
ЙОНОФОРЕЗА
ЙОНОФОРЕЗА
-41 % Изчерпан
ЙОНОФОРЕЗА
ЙОНОФОРЕЗА
ЙОНОФОРЕЗА
ЙОНОФОРЕЗА
ЙОНОФОРЕЗА
140.00лв.
238.00лв.
Без данък: 140.00лв.

ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!

Йонофорезата е широко използвана технология в професионалните козметични салони по целия свят. Днес тази технология се превърна във важен компонент на много процедури и програми за грижи и лечение на лицето и кожата.

Ползите са:

Дълбоко прочистване на порите.

Смекчаване и се отпускане за извличане на мазна кожа или акне.

Разтварят се излишните мазнини, запушени пори, докато постигаме омекотяване на кожата в същото време.

Въвеждане на разтворими във вода - продукти за кожата, за по-дълбоко проникване.

За суха, дехидратирана и застаряваща кожа.

За да намалите зачервяването, обриви и акне.

За да се предотврати възпаление след лечение на комедони.

Да се стимулира циркулацията на кръвта към суха кожа.

Уредът е за професионално използване в козметичните салони, под контрола на специалист!!!

Йонофорезата е процедура, при която се постига влияние върху кожните проблеми и дефекти с помощта на ток. Уредът произвежда прав, галваничен ток, който в комбинация с правилните лечебни мазила или кремове, правят процедурата изключително ефективна.

Под влияние на тока, козметичният продукт се разтваря и прониква дълбоко в кожата, където проявяват лечебните си свойства.

Процедурата може да реши множество проблеми като, тъмни кръгове под очите, акне, възпалена кожа, други пигментни дефекти по кожата, при суха и повехнала кожа.

За да бъде резултата от Йонофорезата, каквато е очаквана, трябва да се прилага единствено след консултация и под контрола на специалист. Той ще комбинира силата на правия ток с лечебните свойства на продуктите и ще гарантира ефективността на манипулацията.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Йонофореза 668

Тегло: 3.00 KGS

Апаратите за йонофереза са едни от най-използваните в съвременната козметика. Те могат да се използват за постигането на редица ефекти с цел поддържане на здрава и красива кожа.

В зависимост от използваните разтвори, които се въвеждат, йоноферезата може да бъде използвана за постигане на различни ефекти. Сред тях са намаляване пигментацията и отоците, премахване на тъмните кръгове около очите. Процедурата помага още при дехидратация и премахването на несъвършенства. Използва се и при борбата с проблемите, които настъпват с възрастта, както и при смяната на сезоните.

Принцип на действие:

При манипулациите с йонофереза трябва да се използват специализирани разтвори, които са наситени с йони. Те се разнасят по кожата посредством накрайниците на апарата. Накрайниците генерират галваничен ток с ниска мощност. По този начин пропускливостта на кожата се повишава значително. Уредът позволява максимално инфилтриране на козметичните разтвори и абсорбиране на въведените в кожата лечебни вещества. Действието се основава на следния процес – под въздействието на положителния или отрицателния заряд, излъчван от уреда, положителните и отрицателните йони в разтвора проникват в тъканта концентрирано. При това въвеждане на веществата в кожата те се достигат до дълбоките й слоеве.

Ефекти:

  • Премахване на акне.
  • Почистване на порите, премахване на наслоената мръсотия и мъртвите клетки.
  • Хидратиране на кожата в дълбочина.
  • Спомага за премахване на обриви и зачервявания.
  • Подсилва се действието на козметичните продукти, които се нанасят върху кожата.
  • Подобрява се кръвообращението на кожата.

Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/.

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.