Меню
Вашата количка

Козметичен уред с 6 функции

Козметичен уред с 6 функции
Козметичен уред с 6 функции
Изчерпан
Козметичен уред с 6 функции
Козметичен уред с 6 функции
Козметичен уред с 6 функции
840.00лв.
Без данък: 840.00лв.

Козметичен уред с 6 функции

Имате малко пространство във вашия салон? Търсите уред, който да съчетава най-важните козметични процедури? Спрете да търсите! Представяме ви комбиниран козметичен уред 6 в 1, който съчетава процедурите ултразвук, йонофреза, дарсонвал, вакуум и спрей и четков пилинг.

Моделът е изработен от висококачествени материали. Благодарение на компактния си дизайн може да се използва и от салони, които разполагат с по-малко пространство.

Апаратът е произведен в Китай. Гаранцията е 12 месеца.

Кратко представяне на процедурите

1. Ултразвук - терапията с ултразвукови вълни има доказано благоприятно действие за кожата. Ултразвуковите вълни ускоряват циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. Генерираните механични вибрации оказват фин микромасаж, който стимулира клетките и тъканта. Те произвеждат и топлинна енергия, която спомага за по-активен синтез на колаген и ускорява процесите на регенерация на кожата.

2. Йонофреза - процедурата комбинира действието на галванизация с инфилтриране на подхранващи или лечебни разтвори в кожата. Третирането с йони действа ефикасно на кожата за освобождаване от замърсяванията. Терапията позволява да се почистят дори най-труднодостъпните замърсявания. Положително заредените йони работят активно за почистване на порите, докато негативно заредените йони действат за дълбокото подхранване на кожата и същевременно подпомагат инфилтрацията на ценните съставки от разтвора и ускоряват абсорбацията им.

3. Дарсонвал - дарсонвализацията представлява третиране на кожата с променлив, импулсен и високочестотен ток. Роля на проводник при процедурата играят стъклените накрайници. Те генерират електрически импулс, който прониква до базалния слой на кожата, където оказва активизиращо и стимулиращо действие, подсилва тъканта и клетъчната мембрана, стимулира микроциркулацията на кръвта, ускорява обмяната на веществата и засилва естествените защитни и регенеративни функции на кожата.

4. Вакуум и спрей - процедурата спомага за изсмукване на мръсните натрупвания в кожата. Въздушната помпа прави силна циркулация на въздуха и свързва бутилката спрей, която пръска козметични вода. По този начин получавате свеж и младежки вид на кожата и се освобождавате от токсини. Процедурата спомага и за свиване на порите.

5. Четков пилинг - процедурата ще ви помогне да почистите кожата в дълбочина, да повишите еластичността й, да я тонизирате и заличите фините бръчици.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Комбиниран козметичен уред 6 в 1

Описание на работния панел:

1.Дисплей, показващ време за процедурата
2.Бутони за настройка на време
3.Бутон за включване и изключване
4.Дисплей, показващ интензитета за Ултразвук
5.Индикатор за Ултразуков накрайник за околоочен контур
6.Индикатор за Ултразуков накрайник за лице
7.Бутон за настройка на интензитета за Ултразвук
8.Бутон за избор на работен режим
9.Бутон за избор на ултразвуков накрайник
10.Бутон СТАРТ/ПАУЗА за Ултразвук
11.Дисплей, показващ интензитета за Йонофореза
12.Индикатор за режим на работа с положителни йони – Йонофореза
13.Индикатор за режим на работа с отрицателни йони – Йонофореза
14.Бутон за настройка на интензитета за Йонофореза
15.Бутон за избор на работен режим – Йонофореза
16.Бутон СТАРТ/ПАУЗА за Йонофореза
17.Дисплей, показващ интензитета за Дарсонвал
18.Бутон за настройка на интензитета за Дарсонвал
19.Бутон СТАРТ/ПАУЗА за Дарсонвал
20.Дисплей, показващ интензитета за Четков пилинг
21.Бутон за настройка на интензитета за Четков пилинг
22.Бутон СТАРТ/ПАУЗА за Четков пилинг
23.Бутон СТАРТ/ПАУЗА за Вакуум и Спрей
24.Вход за накрайник Вакуум
25.Вход за накрайник Спрей
26.Бутон за настройка на интензитета за Вакуум и Спрей
27.Вход за ултразуков накрайник за околоочен контур
28.Вход за ултразуков накрайник за лице
29. 27.Вход за накрайник „валяк“ за Йонофореза
30.Вход за накрайник „сфера“ за Йонофореза
31.Вход за накрайници за Дарсонвал
32.Вход за накрайник Четков пилинг


Монтиране на накрайниците:

 


ДАРСОНВАЛ:
Процедурите с Дарсонвал  имат редица ползи за здравето на кожата.  Успешното приложение на този тип терапия за лечение на различни кожни заболявания, нарежда Дарсонвалът  сред основните и задължителни козметични уреди.  Дарсонвализацията  в най-общ смисъл представлява третиране на кожата с променлив, импулсен, високочестотен  ток. Ролята на проводник при процедурата играят различните по форма стъклени накрайници. Електрическият импулс, генериран от тях, прониква до базалният слой на кожата, където оказва активизиращо и стимулиращо действие. Подсилва тъканта и клетъчната мембрана, стимулира микроциркулацията  на кръвта, ускорява обмяната на веществата, засилва естествените защитни и регенеративни функции на кожата. При процедурата се генерира озон, оказващ силно антибактериално  действие, което нарежда дарсонвализацията  сред най-подходящите средства за лечение на инфекции, раздразнения и заболявания на бактериална основа.
Ефект:
*Стимулира кръвообращението и функцията на лимфната система
*Спомага за детоксикацията и дълбокото почистване на кожата
*Ускорява метаболизма, засилва притока на хранителни вещества до клетките
*Редуцира прекомерната мастна секреция
*В следствие на микромасажът, който оказват ултразвуковите вибрации, при процедурата се генерира топлинна енергия. Тя спомага да се завиши пропускливостта на клетъчната мембрана, благодарение на което усвояването на хранителни вещества и козметични продукти е много по-ефикасно. Топлинният ефект засилва циркулацията на кръвта и ускорява обмяната на веществата.
*При процедурата се генерира озон, чието антибактериално действие оказва стерилизиращ и дълбоко почистващ ефект.


Работа:

Mетод 1 – индиректна електротерапия

*Почистете и стерилизирайте стъкления електрод. Монтирайте го към накрайника.
*Настройте време за процедурата  
*Задайте интензитет  
*Стартирайте уреда. Преди да започнете терапията, изпробвайте интензитета на електрическия импулс върху ръката.
*Третирайте с масажни движения като започнете от шията към брадичката, бузите и челото.
*След приключване на работа, нулирайте интензитета, изключете уреда и отвъртете стъкления електрод. Почиствайте електродите след всяка процедура. Съхранявайте ги на сухо и добре проветриво място.
При този метод се работи за подсилване на тъканта, подобряване на еластичността, тонизиране и стягане на кожата. Подходящ за зряла кожа, кожа със следи от преждевременно застаряване, изтощена кожа.


Mетод 2 – директна електротерапия


*Настройте време за процедура  
*Настройте интензитет  
*Нанесете подходящ козметичен продукт върху кожата. Стартирайте уреда.
*Третирайте с масажни движения в следната последователност: чело – нос (мост) – нос (странични части) – дясна буза – брадичка – лява буза - нос (странични части) - нос (мост) – чело.
*След приключване на работа, нулирайте интензитета, изключете уреда и отвъртете стъкления електрод. Почиствайте електродите след всяка процедура. Съхранявайте ги на сухо и добре проветриво място.
При този метод се работи за редуциране на прекомерната мастна секреция, балансиране функцията на мастните жлези. Манипулацията спомага по-ефикасното инфилтриране и усвояване на козметичните разтвори. Препоръчва се за мазна кожа.

Mетод 3


*При работа в околоочната зона, покрийте очите на клиента със стерилизиран памучен тампон, за да ги предпазите.
*Стартирайте инструмента
*Задайте интензитет
*Третирайте избраните зони. Процедурата не трябв да надвишава 10 секунди за зона.
*При този метод на работа електродът има по-особен светлинен режим. При допир с кожата, той присветва, подобно на искра. Това не биа да ви притеснява. Въпреки това е добре да подготвите клиента за типа светлинен режим, тъй като премигането би могло да го стресне и да предизвика резки движения.

*След приключване на работа, нулирайте интензитета, изключете уреда и отвъртете стъкления електрод. Почиствайте електродите след всяка процедура. Съхранявайте ги на сухо и добре проветриво място.
Този метод е подходящ за третиране на възпалени участъци; има успокояващ ефект; спомага заздравяването на тъканта.


СЪВЕТИ И ЗАБРАНИ!
*ДА НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИ БРЕМЕННОСТ ИЛИ НАЛИЧИЕ НА МЕТАЛНИ ИМПЛАНТИ, ПРОТЕЗИ И ДР.
*Метод 3 не се препоръчва за прекалено чувствителна кожа. Въпреки това, ако се налага да го приложите, поставете тънък предпазен пласт от памучна материя върху кожата и третирайте през него.
*Винаги монтирайте стъкления накрайник при изключен уред.
*Винаги настройвайте интензитета от най-ниска степен към висока
*При приключване на работа, винаги нулирайте интензитета.
*При работа по Метод 3, времето за процедура не трябва да превишава 10 секунди за зона.
*Да не се третират участъци с наранявания, заболявания на кожата и др.


УЛТРАЗВУК:
Уредът предлага два режима на работа:
*Непрекъсната вълна – процедурата се извършва с равномерна продължителна вълна и фиксиран интензитет. Генерира се топлинен ефект.
*Прекъсната вълна – този тип вълна е пулсова с равни кратки интервали между импулсите.
Процедурите с ултразвук са познати със своето ефикасно действие за подмладяване, тонизиране и стягане на кожата, както и за лечение на различен тип кожни заболявания.

Ефект:
Терапията с ултразвукови вълни има доказано благоприятно действие за кожата. Под тяхно влияние се ускорява циркулацията на кръвта и обмяната на веществата. Генерираните при процедура механични вибрации оказват фин микромасаж , който стимулира клетките и тъканта. В допълнение, те произвеждат топлинна енергия, която спомага за по-активния синтез на колаген и ускорява процесите на регенерация на кожата.
Процедурите с Ултразвук са ефикасни и за повишаване пропускливостта на клетъчната мембрана. Това спомага успешното инфилтриране на различни лечебни и козметични разтвори и ефективното усвояване на активните вещества в тях. Ето защо процедурата дава много добри резултати при лечение на различни кожни заболявания, при третиране на несъвършенства и предотвратяване на преждевременното застаряване на кожата.

Работа:
*Почистете и дезинфектирайте ултразвуковите накрайници.
*Почистете кожата. За дълбоко почистване и омекотяване може да приложите процедура с пара. Нанесете подходящ козметичен продукт.
*Изберете подходящ накрайник за работа, съобразно зоната, която ще третирате.
*Включете уреда.
*Третирайте нежно със спираловидни движения
*След процедура изключете уреда, почистете накрайниците. Съхранявайте накрайниците на сухо място.

ВАЖНО!
*Почистването на кожата и употребата на пдходящ козметиен продукт са важни условия за ефикасността на процедурата.
*При задаване на интензитет за процедурата, съобразете се с типа и кондицията на кожата, както и със степента на поносимост, която клиента проявява към електрическия импулс. При задаване на интензитет, винаги започвайте от най-ниската степен като увеличавате постепенно.
*Продължителността на процедурата за лице трябва да бъде под 15 мин.
*При чувствителна кожа, задайте по-нисък интензитет.

Третиране на околоочна зона:
Процедурата има ефикасно действие за редуцирането на торбичките под очите и избледняването на тъмните кръгове.
*Свържете към захранването и включете уреда
*Свържете ултразвуковия накрайник за околоочен контур към уреда
*Нанесете подходящ козметичен продукт, с действие насочено към премахване на торбички и тъмни кръгове.
*От бутона за избор на ултразвуков накрайник    задайте работа с ултразвуковия накрайник за околоочен контур  
*Задайте време за процедура, посредством бутона . Препоръчително време за процедура 2 минути.
*Задайте интензитет, посредством бутона  . Настройвайте интензитета съобразно особеностите на кожата и поносимостта на клиента.
*Изберете вид на ултразвуковата вълна  
*Започнете работа

Третирайте всяко око по 1 минута. С нежни масажни движения плъзвайте накрайника от вътрешната част на окото към външната.

Третиране на лице:
Процедурата спомага за изравняване на тена и дълбокото хидратиране на кожата; изглажда фините бръчки; подобрява контура
*Свържете към захранването и включете уреда
*Свържете ултразвуковия накрайник за лице към уреда
*Нанесете подходящ козметичен продукт, с действие насочено към хдратиране, избелване, подмладяване, подхранване
*От бутона за избор на ултразвуков накрайник    задайте работа с ултразвуковия накрайник за лице  
*Задайте време за процедура, посредством бутона . Препоръчително време за процедура 8 минути.
*Задайте интензитет, посредством бутона . Настройвайте интензитета съобразно особеностите на кожата и поносимостта на клиента.
*Изберете вид на ултразвуковата вълна  

!!! Описаните стойности за време и интензитет са предвидени за нормална, нечувствителна кожа.
Препоръки за стойности при различните типове кожа:

-За много суха кожа: зряла кожа, кожа с петна, кожа със следи от застаряване.
Време: 13-15 минути    Интензитет: 3-5 степен   Вълна   

-За суха кожа: тънка кожа, склонна към зачервявания и образуване на спукани капиляри
Време:  10-12 минути    Интензитет: 3-5 степен    Вълна   

-За мазна кожа:
Време: 8 минути      Интензитет: 3-5 степен      Вълна   

-За кожа с акне (не прекалено чувствителна)
Време:  8-10 минути    Интензитет:  3-4 степен     Вълна    

-За чувствителна кожа (не прекалено чувствителна)
Време:  8-10 минути    Интензитет:  3-4 степен     Вълна    

*Започнете работа
Третирайте с кръгообразни движения както е показано на изображението:
ЙОНОФОРЕЗА:
Използвайки принципът на взаимодействието на йоните, йонофорезата осигурява ефикасното инфилтриране и усвояване на активни подхранващи и лечебни съставки в клетките, спомагайки лечението на редица кожни заболявания. В същото време, действието на йонофореза оказва дълбоко почистващо и антибактериално действие.
*Свържете накрайните в обозначените входове на уреда
*Свържете към захранването и натиснете бутона за включване/изключване
*Настройте интензитета, съобразявайки се с чувствителността на кожата. Винаги започвайте от най-ниската степен ан интензитет. Усещането от работата на уреда трябва да е в рамките на леко убождане.
*Изберете терапия с положителни или отрицателни йони. Когато работите в един от двата режима, елктродният накрайник в ръката на клента носи противотоложният заряд, а накрайникът, с който оперирате, заряда на режима.  Например, когато зададете режим положителни йони, накрайникът електрод е със заряд минус, а накрайникът ролер, със заряд плюс.
*Нанесете козметичният или лечебен разтвор.
*Третирайте като внимателно и бавно плъзгайте ролера по кожата за около 5-6минути.
*След приключване на работа, изключете уреда и изключете от захранването. Почистете и дезинфектирайте накрайниците.

ВНИМАНИЕ:
*След процедура почистете накрайниците и подсушете. Съхранявайте на сухо място!
*Процедурата не се препоръчва при:
-бременни
-хора с прекалено чувствителна кожа
-при наличието на възпаления, рани, сериозни кожни заболявания
-хора със сърдечни проблеми
-хора със заболявания на  кръвоносните съдове
*Преди процедура, да се премахнат всякакъв вид метални бижута и аксесоари
*Процедурата да не се прилага при наличието на метален имплант.
*Почиствайте накрайниците преди и след всяка процедура
*Съхранявайте уреда на сухо и добре проветриво място.
*Използвайте подходяща козметика


ЧЕТКОВ ПИЛИНГ:
Четковият пилинг е изключително ефикасен метод за почистване на кожата, отстраняване на мъртвите клетки, черните точки и наслоените замърсявания. Процедурата се осъществява посредством високоскоростно въртяща се четка, която ексфолира кожата и премахва натрупаните нечистотии, отпушва порите, отстранява излишния себум.

Предимства:
*Без странични ефекти
*Не изисква период на възстановяване
*Може да се прилага на всеки тип кожа

Работа:
*Монтирайте четката към накрайника и свържете накрайника към уреда.
*Избирайте четка според зоната, която ще третирате.
*Включете уреда и настройте интензитета  
*Настройте време за процедурата: 15-20 минути  
*След приключване на работа, изключете уреда, изключете от захранването, почистете и стерилизирайте четката

ВНИМАНИЕ:
*Не бръснете след процедура
*Не използвайте скраб
*Не излагайте кожата на високи температури, не посещавайте сауна и не прилагайте процедури с пара или друг вид нагряване.


ВАКУУМ И СПРЕЙ:
Посредством всмукващото действие на вакуум накрайника ефикасно се отстраняват натрупаните замърсявания.
С функция спрей  може да впръскват различни козметични разтвори.

Ефект:
*Посредством вакуума кожата е идеално почистена и освежена. Процедурата ускорява кръвообращението, стимулира обмяната на вечествата, спомага по-доброто усвояване на хранителни вещества от клетките, подобрява функцията на лимфната система.
*Посредством спрея козметичните разтвори се впръскват равномерно, което спомага по-доброто им абсорбиране от кожата.

Работа:
1. Вакуум
*Свържете предварително почистения стъклен накрайник към маркуча
*Включете уреда
*Преди да започнете работа проверете силата за всмукване върху ръката. Настройте интензитета според особеностите на кожата и поносимостта на клиента.
При нормална, до груба кожа или мазна може да използвате по-висока степен на интензитета. При чувствителна кожа, интензитета трябва да бъде със значително по-сикса степен.
*Вакуумът може да се прилага в три режима:
-непрекъснат – покрийте с пръст малкия отвор за контрол на въздуха, намиращ се на стъкления накрайник. Започнете да третирате по този начин, като освободите отвора след известно време. Интензитета при този метод е среден към силен. Подходящ за загрубяла или мазна кожа
-прекъснат – при работа ритмично покривайте и освобождавайте с пръст малкия отвор за контрол на въздуха, намиращ се на стъкления накрайник. При този метод се използва умерен към нисък интензитет. Метода е подходящ за чувствителна кожа.
-с висок интензитет - покрийте с пръст малкия отвор за контрол на въздуха, намиращ се на стъкления накрайник. С покрит отвор, ритмично поставяйте накрайника върху кожата и го отдрвъпвайте, за да се получи ефект на всмукване и освобождаване. Интензитетът при този метод е силен. Подходящ за мазна кожа, зоната на носа, зони с комедони.

2. Спрей
Свържете маркуча към стъклената бутилчица на спрея. Дръжте бутилката с палец и среден пръст. С единия пръст затворете отвора за контрол на въздуха, за да се създаде налягане. Впръскайте. Започнете от челото и продължете към останалата част на лицето.

ВАЖНО!
*При процедура с вакуум, не движете накрайника прекалено бавно. Не задържайре прекалено дълбо на едно място
*Винаги настройвайте интензитета според индивидуалния толеранс на всеки клиент, както и според типа на кожата му. Винаги изпробвайте интензитета първо върху ръката.
*Не използвайте вакуума в зоната на очите, тъй като кожата там е прекалено чувствителна.
*Впръскването със спрея винаги трябва да се извършва при затворени очи.


Техническа информация:
*AC110V 220V 230V 240V
*50Hz 60Hz
*Мощност: 70 W
Размери: 54*40*23 см
Тегло: 6 кг

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.