Меню
Вашата количка

Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803

Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803
Изчерпан
Козметичен уред – Ултразвук и Мезотерапия 8803
1,290.00лв.
Без данък: 1,290.00лв.

Козметичен уред - Ултразвук и Мезотерапия 8803

Практичен и много удобен за употреба козметичен уред, който предлага възможност за прилагане на две процедури: ултразвук и безиглена мезотерапия. Апаратът е оборудван с отделни накрайници за всяка процедура, а управлението им става от функционален работен панел с тъч дисплей. За всеки от накрайниците има обозначен вход в предната част на уреда. Дизайнът на модела е изчистен, модерен и компактен

Функции:

- Ултразвук - процедурата е изключително популярна. Тя е неинвазивна, не изисква период на възстановяване и не на последно място е високоефективна. В нейната основа стои действието на високочестотните ултразвукови вибрации. Те имат комбиниран ефект на микромасаж и загряване. Прониквайки в кожата, те активизират клетките, ускоряват кръвообращението и метаболизма, стимулират тъканта.

- Мезотерапия - При мезотерапията се използва електрически импулс, който прониква в подкожните слоеве и увеличава пропускливостта на кожата. Благодарение на това, специалните козметични разтвори, използвани при процедура, достигат концентрирано средния слой на кожата и активните вещества в тях биват ефикасно абсорбирани. В зависимост от предназначението на различните разтвори, те действат за подобряване на редица кожни проблеми и заболявания. Процедурата е ефикасна и за подмладяване на кожата. Освен за по-ефективна инфилтрация на козметични продукти, процедурата действа благоприятно и за цялостното тонизиране на кожата.

Произведено в Китай.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.