КОЗМЕТИЧНИ УРЕДИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ! Козметичен уред 10 в 1 – модел F330   Козметичен уред F330 е един от популярните модели на пазара. Той съчетава най-използваните козметични уреди. F330 има 4 колелца за лесно преместване, така всичко необходимо ще бъде на една ръка разстояние. В козметичния уред 10 в 1 ще откриете следните уреди: ..
2 342,00 ЛВ.
Козметичен Уред За Безиглена Мезотерапия  001 ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Козметичен уред, който позволява прилагане на безиглена мезотерапия.  Процедурата е  безопасна , безболезнена и щадяща кожата, и това по никакъв начин не отнема от ефикасността й, напротив тя е високо резултатна и ефикасна. Безигленат..
138,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Козметичен уред за безиглена мезотерапия 2015   Безиглената мезотерапия е сред най-резултатните процедури за подмладяване и заздравяване на кожата. Нейната ефикасност я превръща в една от най-често прилаганите терапии за дамите, които искат да имат по-здрава и видимо подмладена кожа. Действието на уреда..
770,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Козметичен уред за електростимулация на мускулите - Целутрон 333   Процедурите с целутрон са се доказали като едни от най-ефективните за редуциране на целулита и намаляване на мастните натрупвания. Терапията е търсена от все повече клиенти и се предлага като работещо решение за премахване на целул..
440,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Козметичен уред за пресотерапия модел 2008M Козметичен уред за пресотерапия модел 2008M Професионален козметичен уред за извършване на пресотерапия и лимфен дренаж. Процедурите с него имат редица положителни ефекти, сред които детоксикация, стимулиране на имунната система и др. Пресотерапията е изв..
1 362,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Козметичен уред – Вакуум Масажор NM120   Функционален и качествен козметичен уред за вакуумен масаж. Моделът се отличава с висока мощност и гарантира ефикасност при процедура. В същото време дизайнът му е проектиран да бъде компактен, практичен и позволяващ лесно пренасяне. Оборудван с..
496,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Комбиниран козметичен апарат - Ултразвук и премахване на петна В-627   Професионален  козметичен уред, комбиниращ функциите на ултразвук и електрическа пила за премахване на петна. *Ултразвук – процедурата се основава на ефекта, който ултразвуковите вълни, генерирани от уреда, оказват върху подкожн..
229,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Компактен Детоксикатор А01 Йонната детоксикация е сред най-популярните процедури в областта на СПА или медицинската терапия. Благодарение на положителните ефекти, които има, детоксикацията се нарежда сред процедурите с изключително благоприятно въздействие върху цялостното здраве на организма.   ..
170,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Компактен Пароозонатор - Вапозон модел 03 Компактен модел, отличаващ се с икономичност и практични размери; при нужда уредът може да се пренася лесно. Освен това е удобен за съхранение. не заема излишно място  Папоозонаторът е оборудван с въртящ се подвижен накрайник, осигуряващ ви сво..
169,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Комплект за Лимфен Дренаж и Пресотерпия Изключително практичен и ефикасен уред в комплект с „костюм“, предоставящ възможността за прилагане на Лимфен Дренаж и Пресотерпия.   Лимфната система се грижи за предпазване на тялото от вредни организми и вещества. Тя пречиства тялото и поддържа есте..
1 080,00 ЛВ.1 430,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Лампа лупа 5х компактен модел 205А   Лампа лупа е практично приспособление, осигуряващо по-добра видимост и оптимална прецизност в работата на козметици и професионалисти от други сфери. Редица процедури и манипулации изискват детайлна работа с малки участъци, за която е нужно максимално увел..
159,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Професионален козметичен уред - Ултразвук 627   Модерен козметичен уред с компактен и удобен за употреба дизайн, който позволява лесно опериране и не заема излишно място в салона ви. Козметичният апарат е предназначен за прилагане на една от най-популярните козметични процедури - Ултразвук. Ултразвукова..
196,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Професионален козметичен уред – микродермабразио    Представяме на вашето внимание практичен и удобен за употреба професионален козметичен уред за микродермабразио. Моделът е оборудван с комплект накрайници, тръбичка и диамантени върхове. Към дизайнът му е добавена стойка за накрайниците. А з..
645,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Професионален козметичен уред – Ултразвукова кавитация и RF 48 Професионален козметичен уред, съчетаващ функциите на ултразвукова кавитация и радиочестотен лифтинг (RF), за да осигури ефикасно действие при отстраняване на излишните мазнини и целулита като в същото време се грижи за кожата.   *..
1 320,00 ЛВ.
Пароозонатор Вапoзон модел NV1707B   ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Професионален и качествен модел, отличаващ се със своята здравина, произтичаща от специално разработения дизайн на уреда. Метален корпус, гарантиращ стабилност и издръжливост.   Пароозонатор 1707В е изключително ефикасен и функционален ..
250,00 ЛВ.289,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Професионален Пароозонатор Вапозон NV1707А    Пароозонаторът е козметичен уред, чрез който кожата се почиства в дълбочина, бива подхранена и заздравена. Ефективността на уреда се крие в силата на парата. Със своето действие тя прониква дълбоко в кожата и почиства, чрез отваряне на порите. Ма..
270,00 ЛВ.299,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Сауна Одеяло с Инфрачервено Затопляне модел 805 Представяме на вашето внимание иновативно и ефикасно средство за постигане на перфектната фигура и здраве на организма. Термоодеялото функционира чрез дълги инфрачервени лъчи, които проникват в дълбочина до подкожната тъкан и действат в няколко основни а..
445,00 ЛВ.499,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Козметичен уред Ултразвук с две приставки. Регенерира клетки Подобряване на метаболизма Стимулиране кръвообращението и лимфите Намаляване на набраздяване и бръчки Намалява подпухналост около очите Подобрява болна кожа и фините пори Омекотява тромбове   Произведено ..
219,00 ЛВ.265,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Ултразвук и БИО лифтинг – 2в1 Козметичен уред модел 666 Козметичен апарат, оборудван със специални накрайници за прилагане на две от най-популярните процедури в козметиката: ултразвук и БИО лифтинг. Благодарение на комбинирания ефект от тяхното действие, кожата е подмладена, стегната, еластична и красива...
285,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Ултразвук нов модел.   Този уред се използва за различни процедури като: Улеснява проникването на козметичните мазила в дълбочина в кожата; Разгръща свойствата на активните съставки, които се съдържат в козметичните продукти; Служи за изглаждане на бръчки,..
219,00 ЛВ.265,00 ЛВ.

Нашите козметични уреди съчетават новите технологии в козметиката заедно с компактен иновативен дизайн, предлагащ функционалност и ефикасност.

В тази категория сме подбрали за вас единични козметични уреди, даващи възможност  за прилагане на едни от най-търсените и успешни процедури.

 

Сред разнообразието може да намерите модерни портативни козметични апарати за прилагане на фотон терапия. Тя се основава на иновативна технология, която използва Интензивната Пулсова Светлина (IPL). Процедурата има ефикасно действие в борбата с признаците на застаряване; стимулира естественото производство на колаген; подобрява еластичността; регулира пигментацията и омазняването на кожата.

 

Предлагаме също избор на козметични уреди за четков пилинг. Терапията е изключително ефективна за почистване на кожата в дълбочина. Отстранява мъртвите клетки, подобрява еластичността на кожата и осигурява нежен масаж, който стимулира кръвообращението.

 

В асортимента влизат и различни уреди за процедури с ултразвук. Те действат, генерирайки високочестотни ултразвукови вибрации, които биват абсорбирани от организма. Там те се трансформират в топлинна енергия и стимулират дейността на лимфната, нервната и кръвоносната система. Стимулират абсорбиращите функции на клетките и подобряват тяхното хранене. Ускоряват естественото производство на колаген и подобряват структурата на кожата.

 

В категорията ще намерите още много предложения с качествена козметична апаратура за терапия в домашни условия или за професионална употреба.

Разгледайте и изберете най-доброто за себе си или своята работа.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×