ПАРООЗОНАТОРИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Професионален Пароозонатор 714 Пароозонаторът  предлага лесен, здравословен и ефикасен метод за почистване и заздравяване на кожата. Благодарение действието на парата кожата се почиства в дълбочина, чрез отваряне на порите и отстраняване на замърсяванията натрупани там. Уредът е ефикасен в борбата с бръчките, тъй като действието му е на..
199,00 ЛВ.
Пароозонатор  - Модел 813     Професионален пароозонатор за козметичен салон. Практичен и лесен за употреба модел. Процедурите с пароозонатор за безопасни и безболезнени. Основават се на действието на топлата пара, която генерира уредът. Терапията омекотява повърхностния слой на кожата и отваря порите. В следствие ..
189,00 ЛВ.
Пакетът "SKIN"  съдържа:   Професионално легло за масаж и козметика M260 Красиво и стилно легло за масаж и козметика. Моделът се отличава  с изчистен и функционален дизайн, който предлага невероятен комфорт за вашите клиенти по време на процедура. Този уникален модел е еднакво добър избор както за козметични проц..
887,00 ЛВ.910,50 ЛВ.
Пароозонатор за прикрепване към стена 707   Професионален козметичен пароозонатор с функционален дизайн. Моделът е специално проектиран за прикрепване към стена. Има подвижно рамо с 2 сгъвки, които позволяват различни настройки на работната позиция.  В основата на процедурите с пароозонатор е топлата струя пара, която той г..
279,00 ЛВ.
Професионален Пароозонатор 715   Професионален козметичен пароозонатор. Моделът е с практичен дизайн и е много лесен за употреба. Разполага с удобен въртящ се накрайник за пара, позволявайки да регулирате позицията му спрямо клиента и нуждите на процедурата. Действието на пароозонатора се основава на генерираната от него гъста с..
219,00 ЛВ.
Козметичен Пароозонатор F800   Професионален модел пароозонатор с удобен за употреба дизайн, който ще направи работата ви още по-лесна и професионална. Уредът е оборудван с практичен въртящ се накрайник, благодарение на който ще може да настройвате позицията на работа и ще насочвате парната струя в желаната посока без да прекъсвате ..
440,00 ЛВ.490,00 ЛВ.
Професионален Проозонатор В002 Пароозонаторът се нарежда сред най-популярните козметични уреди. Той предлага ефикасно, безвредно и безболезнено действие за идеално почистване на кожата в дълбочина. Уредът използва пара, която спомага за отваряне на порите и позволява по този начин да бъдат почистени, натрупаните в тях замърсявания, токсини и..
309,00 ЛВ.
Професионален пароозонатор 308А Процедурите с Пароозонатор са актуален метод за поддържане здравето на кожата, както и за лечението на редица кожни проблеми. Ефективността на манипулацията се дължи на естественото и благоприятно действие, което парата оказва върху кожата. Тя омекотява повърхностния слой на епидермиса и отваря порите, позволя..
230,00 ЛВ.
Професионален Пароозонатор с топла и студена пара – модел 868A   Характеристики на уреда: *Два въртящи се накрайника за генериране на топла и студена пара отделно. *Отделни бутони за топла и студена пара *Стабилна стойка на колелца, позволяваща лесно преместване на уреда, където е необходимо. *Опция за регулиране ..
269,00 ЛВ.
Пароозонатор Вапoзон модел NV1707B   Професионален и качествен модел, отличаващ се със своята здравина, произтичаща от специално разработения дизайн на уреда. Метален корпус, гарантиращ стабилност и издръжливост.   Пароозонатор 1707В е изключително ефикасен и функционален козметичен уред, благодарение на който можете да..
250,00 ЛВ.289,00 ЛВ.
Професионален Пароозонатор Вапозон NV1707А    Пароозонаторът е козметичен уред, чрез който кожата се почиства в дълбочина, бива подхранена и заздравена. Ефективността на уреда се крие в силата на парата. Със своето действие тя прониква дълбоко в кожата и почиства, чрез отваряне на порите. Манипулацията с уреда спомага за намаля..
270,00 ЛВ.299,00 ЛВ.
Малък настолен пароозонатор. Подходящ е за резервен вариант или за домашна употреба.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
169,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Кoзметичен уред – Пароозонатор модел A30   Процедурите с пароозонатор са едни от най-предпочитаните методи за почистване на кожата. Парата има ефикасно действие за извличане на замърсяванията от дълбоките слоеве на кожата. Топлинният ефект спомага порите да се отворят и от тях да се премахнат натр..
350,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Козметичен пароозонатор 308   Характеристики на уреда: *Удобен въртящ се накрайник *Стабилна стойка на колелца, позволяваща лесно преместване на уреда, където е необходим. *Опция за регулиране на височината – за удобна настройка при работа Двуметров кабел. Буркан с вместимост 7..
199,00 ЛВ.217,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Комбиниран козметичен уред - 2в1 Пароозонатор и Лампа Лупа F-900E Практичен козметичен уред, който съчетава две важни функции в козметиката. Апаратът комбинира пароозонатор и лампа лупа, предлагайки изключително удобство за работата на козметика.   Пароозонатор: Най-популярното средство, ..
440,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Компактен Пароозонатор - Вапозон модел 03 Компактен модел, отличаващ се с икономичност и практични размери; при нужда уредът може да се пренася лесно. Освен това е удобен за съхранение. не заема излишно място  Папоозонаторът е оборудван с въртящ се подвижен накрайник, осигуряващ ви сво..
169,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Вапозон с билкова кошничка. Таймер Бутон за озониране Кошничка за билки   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
299,00 ЛВ.399,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   ПАРООЗОНАТОР – горещата пара навлажнява и затопля кожата, като по този начин разширява порите, омекотява комедоните и други дефекти по кожата. Парата и озона ускоряват микроциркулацията на кръвта, подобрява метаболизма на местните клетки. Всичко това прави по-лесно дълбокото почистване на кожата. ЛАМПА..
518,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Пароозонатор Модел F9C/F900C/ Черен цвят с мотиви. Озонът има отделен бутон. Гаранция 1 година.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
379,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Професионален козметичен пароозонатор модел F-999   Параозонаторът е един от основните козметични уреди – незаменим компонент от оборудването на всеки козметичен салон. Терапията с уреда има естествено, безвредно за кожата действие, благодарение на което тя се предпочита като алтернатива на редица други про..
330,00 ЛВ.

Пароозонаторът е сред основните компоненти в оборудването на всеки козметичен салон. Процедурите с уреда са изключително популярни и са предпочитан метод за дълбоко почистване на лицето. Благоприятното и ефикасно действие на парата при терапиите за лице е добре познато както сред козметиците, така и сред клиентите. Парата омекотява повърхностния слой на кожата и позволява по-лесно почистване на мъртвите клетки, замърсяванията и загрубелите участъци. Топлината спомага порите да се отворят и по този начин да бъдат почистени в дълбочина. Положителните ефекти от процедурата не се изчерпват с това:

*тя оказва детоксикиращо действието

*стимулира кръвообращението

*засилва обмяната на веществата и подобрява метаболизма

*активира естествените защити на кожата

*спомага в борбата с признаците на застаряване 

Ние предлагаме разнообразие от пароозонатори. При нас ще намерите качествени и функционални модели, отличаващи се с различни функции като студена пара, опция за ароматерапия, отделни бутони за пара и озон и много други. Моделите са на стойка с въртящи се колелца или настолни мини варианти. Всички пароозонатори са оборудвани с практичен въртящ се накрайник за максимално лесна работа.

Изберете най-доброто за своята работа и спестете средства с нашите изгодни цени.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×