СТЕРИЛИЗАТОРИ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Пакетът "SKIN"  съдържа:   Професионално легло за масаж и козметика M260 Красиво и стилно легло за масаж и козметика. Моделът се отличава  с изчистен и функционален дизайн, който предлага невероятен комфорт за вашите клиенти по време на процедура. Този уникален модел е еднакво добър избор както за козметични проц..
847,00 ЛВ.892,00 ЛВ.
UV стерилизатор Стерилизатор за козметични уреди с ултравиолетови лъчи. Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
109,00 ЛВ.129,00 ЛВ.
Стерилизатор с ултравиолетово лъчение, За козметични и фризьорски салони. За стерилизация на инструменти и консумативи.     Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
166,00 ЛВ.
UV стерилизатор Стерилизатор за козметични уреди с ултравиолетови лъчи. Стерилизатор с ултравиолетово лъчение, За козметични и фризьорски салони. За стерилизация на инструменти и консумативи.   Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ ..
184,00 ЛВ.
UV Стерилизатор модел 1003 Модел 1003 е стерилизатор, който предлага стерилизация с висока температура. Корпусът на уреда е изработен от неръждаема стомана. Външната част е изработена термопласт (ABS пластмаса), а капакът  полипропилен (PP) . Този стерилизатор е подходящ за за метални инструменти и принадлежности (като ножици, ..
107,00 ЛВ.
Двоен UV Стерилизатор 1002B   Този модел се отличава с високоефикасното си действие. Благодарение на UV светлината, уредът осигурява пълна дезинфекция като убива 99.9% от бактериите само за 15 минути. Стерилизаторът е изключително подходящ за козметичен или фризьорски салон. *Идеална хигиена за вашите козметични, фризь..
225,00 ЛВ.
Стерилизатор за кърпи с пара – модел 10 Практичен и удобен за употреба уред, който осигурява бързо и лесно затопляне на кърпи като в същото време ги дезинфектира и съхранява с идеална температура и влажност за дълго. Дизайнът на модела е разработен да две нива за по-голяма съвместимост, с което позволява стерилизацията на повече кърпи и ..
195,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     UV Стерилизатор модел 209   Практичен и удобен уред за ефикасна стерилизация на инструменти и принадлежности. Чудесен избор за вашият бизнес. Осигурете перфектна хигиена за своя салон. Стерилизаторът е безопасен за работа. Оборудван с функция за самоизключване, когато вратичката бъ..
199,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     UV Стерилизатор модел 9180   Стерилизаторът осигурява идеална хигиена за вашите принадлежности и инструменти. Благодарение на специалната UV технология, уредът предлага високоефективна дезинфекция и стерилизация. Оборудван е с 2х8W UV лампи със  защитно покритие и 2 бала..
220,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     UV Стерилизатор за затопляне на кърпи - 28А Моделът е изключително подходящ за козметични и фризьорски салони; сауни, спа и медицински центрове; ресторанти, хотели и много други. Благодарение на своята технология, уреда позволява бързо и лесно затопляне на кърпи, осигурявайки им хигиенична..
230,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   UV Нагревател за кърпи и стерилизатор – модел 30H   Удобен за употреба стерилизатор, който осигурява ефикасно затопляне и дезинфекция на кърпи, позволявайки хигиеничното им съхранение топли и влажни за 6 часа. Моделът се отличава с атрактивен и функционален дизайн, с прозорец във формата на я..
268,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     UV Стерилизатор с капацитет 28 литра – модел 9319   Изключително практичен модел с голям капацитет, който позволява нагряване на по-голям брой кърпи едновременно. Стерилизаторът се отличава с бързина и ефикасност. Благодарение на специално разработеният дизайн на вътрешната ч..
270,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Нагревател за кърпи с UV стерилизация 16А   Перфектен избор за козметични и фризьорски салони; сауни, спа и медицински центрове; ресторанти и хотели. Този стерилизатор предлага удобна функция за затопляне на кърпи като ги съхранява топли, влажни и дезинфектирани за дълго. Благодарение на специалн..
224,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Нагревател и Стерилизатор за кърпи 18А   Качествен модел, който осигурява ефикасно затопляне и дезинфекция на кърпи, позволявайки хигиеничното им съхранение топли и влажни. За допълнително удобство при работа, уреда предлага отделен контрол на функция стерилизатор и функция нагревател. Стерил..
275,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Озонов UV Стерилизатор 15А   Този стерилизатор предлага лесно и бързо затопляне на кърпи като в същото време осигурява ефикасна стерилизация. Уредът позволява хигиенично съхранение на кърпи, като ги задържа топли, влажни и дезинфектирани за по-дълго. Моделът е изключително подходящ за спа,..
217,00 ЛВ.
Нагревател за кърпи и UV Стерилизатор 18 ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Качествен модел, който съчетава функциите на UV стерилизатор и нагревател за затопляне на кърпи. Уредът е изработен по най-високи стандарти. Вътрешната част е с качествено алуминиево покритие, благодарение на което се постига равномерно, бързо и тра..
295,00 ЛВ.

UV Стерилизаторите са ефикасно средство за поддържане на идеална хигиена на работното място. Те се ползват широко в козметичните салони, както и в хотели, спа центрове, медицински центрове, фризьорски салони и центровете по естетична медицина.

UV светлината има бързо и безкомпромисно действие при унищожаване на 99.9% от микробите. Под нейният ефект се изменя ДНК  на микроорганизмите като по този начин се прекъсва клетъчното деление на бактериите и микробите, съответно и тяхното разпространение. Освен това UV лъчите достигат и най-труднодостъпните места, които при други методи на дезинфекция остават нетретирани. UV стерилизацията заменя нуждата от употреба на вредни химикали или други препарати, криещи редица рискове за здравето и околната среда.

Тези свойства на ултравиолетовата светлина я нареждат сред най-високоефективните средства за стерилизация.

В тази категория сме предложили разнообразие от UV Стерилизатори, с които да оборудвате вашия бизнес – на най-изгодните цени. Моделите са функционални и безопасни за работа. Те предлагат висока ефикасност на стерилизирането, като в същото време се отличават с удобен и лесен за употреба дизайн. Оборудвани са със защитна функция за спиране на ув лъчението при отваряне на вратичката. 

При нас ще намерите още и богат избор от нагреватели за кърпи. Невероятно  практични и удобни за работа. Чудесен избор за сауни, хотели, ресторанти, козметични и фризьорски салони. Нагревателите предлагат бързо и ефикасно затопляне на кърпи. Отличават се със специално разработен дизайн на вътрешната част, който осигурява равномерен топлинен трансфер и съхранение на кърпите с идеална температура за дълго. В допълнение, високата температура, генерирана от уредите позволява перфектна дезинфекция на вашите кърпи.

Някои от моделите са оборудвани и с опция за UV стерилизация, която осигурява допълнителна хигиена и сигурност, от които вашите клиенти ще останат възхитени.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×