Меню
Вашата количка

Стерилизатори

UV Стерилизаторите са ефикасно средство за поддържане на идеална хигиена на работното място. Те се ползват широко в козметичните салони, както и в хотели, спа центрове, медицински центрове, фризьорски салони и центровете по естетична медицина.

UV светлината има бързо и безкомпромисно действие при унищожаване на 99.9% от микробите. Под нейният ефект се изменя ДНК на микроорганизмите като по този начин се прекъсва клетъчното деление на бактериите и микробите, съответно и тяхното разпространение. Освен това UV лъчите достигат и най-труднодостъпните места, които при други методи на дезинфекция остават нетретирани. UV стерилизацията заменя нуждата от употреба на вредни химикали или други препарати, криещи редица рискове за здравето и околната среда.

Тези свойства на ултравиолетовата светлина я нареждат сред най-високоефективните средства за стерилизация.

В тази категория сме предложили разнообразие от UV Стерилизатори, с които да оборудвате вашия бизнес – на най-изгодните цени. Моделите са функционални и безопасни за работа. Те предлагат висока ефикасност на стерилизирането, като в същото време се отличават с удобен и лесен за употреба дизайн. Оборудвани са със защитна функция за спиране на ув лъчението при отваряне на вратичката.

При нас ще намерите още и богат избор от нагреватели за кърпи. Невероятно практични и удобни за работа. Чудесен избор за сауни, хотели, ресторанти, козметични и фризьорски салони. Нагревателите предлагат бързо и ефикасно затопляне на кърпи. Отличават се със специално разработен дизайн на вътрешната част, който осигурява равномерен топлинен трансфер и съхранение на кърпите с идеална температура за дълго. В допълнение, високата температура, генерирана от уредите позволява перфектна дезинфекция на вашите кърпи.

Някои от моделите са оборудвани и с опция за UV стерилизация, която осигурява допълнителна хигиена и сигурност, от които вашите клиенти ще останат възхитени.

Компактен стерилизатор Модел STE-8-C
Ново -20 %
Модел: STE8C
Компактен стерилизатор, Модел STE-8-CАвтоклав за професионално дезинфекциране.Професионален автоклав, проектиран според европейски стандарт EN13060. Парният стерилизатор притежава предварително настроени функции за употреба, които позволяват дезинфекцията едновременно на опаковани и неопаковани мате..
3,928.00лв. 4,928.00лв.
Без данък:3,928.00лв.
UV СТЕРИЛИЗАТОР
-16 %
Модел: UV Стерилизатор за инструменти 1002А
UV стерилизатор Стерилизатор за козметични уреди с ултравиолетови лъчи. Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/..
109.00лв. 129.00лв.
Без данък:109.00лв.
Модел: Двоен UV Стерилизатор за инструменти 1002В
Двоен UV Стерилизатор 1002B   Този модел се отличава с високоефикасното си действие. Благодарение на UV светлината, уредът осигурява пълна дезинфекция като убива 99.9% от бактериите само за 15 минути. Стерилизаторът е изключително подходящ за козметичен или фризьорски салон. *Идеална хигиен..
225.00лв.
Без данък:225.00лв.
UV Стерилизатор модел 1003
Изчерпан
Модел: Кварцов стерилизатор - Модел 1003
UV Стерилизатор модел 1003 Модел 1003 е стерилизатор, който предлага стерилизация с висока температура. Корпусът на уреда е изработен от неръждаема стомана. Външната част е изработена термопласт (ABS пластмаса), а капакът  полипропилен (PP) . Този стерилизатор е подходящ за за метални инструмент..
107.00лв.
Без данък:107.00лв.
Стерилизатор за кърпи с пара – модел 10
Изчерпан
Модел: Стерилизатор за кърпи с пара 10
Стерилизатор за кърпи с пара – модел 10 Практичен и удобен за употреба уред, който осигурява бързо и лесно затопляне на кърпи като в същото време ги дезинфектира и съхранява с идеална температура и влажност за дълго. Дизайнът на модела е разработен да две нива за по-голяма съвместимост, с което ..
195.00лв.
Без данък:195.00лв.
Козметичен пакет SKIN
-5 % Изчерпан
Модел: Професионален Козметичен Пакет
Търсите практична комбинация от качествени козметични уреди и оборудване за вашия салон?Искате да спестите средства? Спрете да търсите!Представяме ви професионален козметичен пакет SKIN, с който ще спестите време и средства. Изберете това наистина изгодно предложение, което е на напълно достъпна и п..
847.00лв. 892.00лв.
Без данък:847.00лв.
UV Стерилизатор модел 209
-25 % Изчерпан
Модел: UV Стерилизатор за козметичен салон 209
UV Стерилизатор модел 209   Практичен и удобен уред за ефикасна стерилизация на инструменти и принадлежности. Чудесен избор за вашият бизнес. Осигурете перфектна хигиена за своя салон. Стерилизаторът е безопасен за работа. Оборудван с функция за самоизключване, когато вратичката бъде отворена,..
149.00лв. 199.00лв.
Без данък:149.00лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.