ВУЛКАНИЧНИ КАМЪНИ ЗА МАСАЖ

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Вулканични Масажни Камъни от Базалт – Комплект 40 бр. Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точки от тялото. И при двете употреби водеща роля играе ..
147,00 ЛВ.
Бели Мраморни Камъни за студена терапия на лице – Комплект 12бр. Комплект с 12 мраморни камъка за прилагане на различни лечебни терапии върху лице. Камъните са със специално разработен дизайн и форма за различните части на лицето. Те могат да се използват за лечение на: -         синузит и лицева б..
87,00 ЛВ.
Комплект 50 бр базалтови вулканични камъни за масаж NO.VA Professional Комплект с базалтови камъни, които се използват за ефикасната масажна техника с горещи камъни. Тя е известно със своето многоаспектно действие – оказва лечебен ефект едновременно върху физическото и психическото състояние на клиента. Преди процедурата, камъните трябва да ..
165,00 ЛВ.
Масажни инструменти от базалтов вулканичен камък Масажните инструменти подобряват и повишават ефикасността на терапевтичните, лечебни, спа и масажни процедури, позволявайки прилагането на специфични техники като: *акупунктура; *Гуа Ша терапия *ароматерапия, при която се използват етерични масла ; *лечебен масаж, шведски мас..
15,00 ЛВ.
Нагревател за вулканични масажни камъни - 4 литра Професионален уред, с който можете лесно да загрявате вулканични камъни за масаж. Оборудван е с термоизолирани дръжки, за да може да се пренася безопасно. Уредът има терморегулатор. Масажът с вулканични камъни става все по-популярен. Той действа лечебно едновременно на физическото и на пс..
199,00 ЛВ.
Професионален електрически нагревател за вулканични камъни - 18 литра Моделът предлага компактен и стилен външен вид. Оборудван е с термоизолирани дръжки улесняващи неговото преместване. Нагревателя поддържа постоянна температура, което го прави удобен при работа. Характеристики:  • Тяло от неръждаема стомана - гаран..
279,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     50 бр. Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - комплект   Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху опре..
157,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Професионален електрически нагревател за вулканични камъни - 6 литра Моделът предлага компактен и стилен външен вид. Оборудван е с термоизолирани дръжки улесняващи неговото преместване. Нагревателя поддържа постоянна температура, което го прави удобен при работа. Характеристики:  • Тяло от неръждаема ..
218,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Вулканични Базалтови Камъни За Масаж - Комплект 45 бр.   Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точк..
149,00 ЛВ.169,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Вулканични Камъни За Масаж От Базалт - Комплект 13 бр.   Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени то..
49,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Инструменти От Базалтов Камък за Гуа Ша терапия и масаж Специално оформени камъни от базалт, предназначени за Тези инструменти ви прилагане на Гуа Ша терапия и различни масажни техники. Гуа Ша е лечебна терапия, която има позитивен благоприятен ефект за здравето на кожата и организма. Още ..
15,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   NO.VA Professional Комплект 45 броя Камъни За Масаж и Нагревател - 6 литра Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват. Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добива се от речните..
339,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Комплект 60 броя Вулканични Камъни За Масаж и Нагревател - 18 литра NO.VA Professional Базалтовите масажни камъни имат многоаспектно действие, което повишава значително ефикасността на процедурите и различните масажни техники, при които се използват. Базалтовият камък е с вулканичен произход. Добив..
449,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Комплект Вулканични Базалтови Камъни За Масаж - 16 бр.   Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени то..
58,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Комплект вулканични базалтови камъни за масаж - 16 броя   Камъни от базалт, които се използват за все по-популярната масажна техника с горещи камъни. Те значително повишават ефикасността на процедурите, в които се прилагат. Използвани правилно, имат лечебно действие върху физическото и психич..
69,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Комплект с Базалтови Вулканични Камъни За Масаж – 60 бр.   Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точ..
186,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Комплект с 35 бр. Вулканични Камъни За Масаж от базалт   Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се пост..
127,00 ЛВ.147,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!   Комплект с 64 бр. Базалтови Вулканични Камъни За Масаж   Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точ..
197,00 ЛВ.

Масажът с вулканични камъни е изключително ефикасно средство за постигане на дълбока релаксация, тонизиране на мускулите и възвръщане баланса на тялото. Използват се най-често базалтови камъни, тъй като те са богати на желязо, благодарение на което абсорбират топлината бързо и ефективно, задържат я за по-дълго, освобождавайки я бавно и равномерно. Именно тези характеристики правят вулканичните камъни перфектно средство за трансфер на лечебна топлина върху тялото. 

Масажните камъни се използват по няколко различни начини.

Един от вариантите е акупунктурна терапия, при която предварително затоплените камъни се поставят на определени точки по протежението на гръбнака, проблемни зони или други участъците от тялото. При това приложение, топлината има директен допир до кожата, благодарение на което достига дълбоки мускулни слоеве. Така оказва успокояващо, отпускащо и релксиращо действие.

Вулканичните камъни се използват и при активния ръчен масаж. При него масажиста изпълнява различни техники с нагрятите камъни в ръка. Тази процедура има дълбоко релаксиращо действие. Подобрява кръвообращението, отпуска мускулите и редуцира натрупания стрес.

В тази категория ще намерите разнообразие от комплекти с вулканични камъни за масаж. Предлагаме различни комбинации, вариращи като брой и вид на камъните.

Масажните камъни, включени в комплектите са основно два вида: ръчно оформени (с гладка, овална форма) или натурално оформени.

При нас ще намерите още и практични нагреватели за Масажи камъни с капацитет от 6 и 18 литра, с които бързо и лесно ще подготвяте камъните за работа.

Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящият за вас комплект.

 

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×