Меню
Вашата количка

Портативен козметичен уред – ултразвукова златна лъжичка 070G

Портативен козметичен уред – ултразвукова златна лъжичка 070G
Изчерпан
Портативен козметичен уред – ултразвукова златна лъжичка 070G
128.00лв.
Без данък: 128.00лв.

Портативен козметичен уред - ултразвукова златна лъжичка 070G

Портативен козметичен уред за прилагане на ултразвукова терапия от ново поколение. Ултразвуковата златна лъжичка е иновативно козметично средство за подмладяване на кожата по неинвазивен и изключително ефикасен начин.

Действието на златната лъжичка се базира на комбинирания ефект от електроимпулси, топлинната енергия и галваниката, чрез която се ускорява и подобрява инфилтрацията на активни вещества в кожата.

Действие:

- Благодарение на процедурата с уреда, в кожата се въвеждат ценни активни вещества, съдържащи се в козметичните разтвори, които подхранват, хидратират и оказват лечебно действие в дълбочина

- Терапията подобрява пигментацията, изравнява тена

- Изглажда, омекотява и изглажда повърхността на кожата

- Редуцира умората и подпухналостта

- Тонизира и подмладява, изглажда фините бръчки, благодарение на електроимпулсната терапия

- Спомага да се активизира кожната тъкан

- Повишава еластичността на кожата

- Почиства в дълбочина, благодарение на йонната терапия

Терапията с уреда се състои от четири основни етапи

-Почистване

-Масаж чрез микро ток, топлинна терапия и микровълнови вибрации

-Подхранване

-Лифтинг

Техническа информация:

- DC9V 1000 mA

- 5W

- Размер: 26 см /17 cм / 7см

- Вибрация: 5 (степени)

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Ултразвукова златна лъжичка 070G

 

Начин на употреба

За да включите уреда натиснете бутона продължително (около 2 секунди) бутон (В). За да изключите натиснете отново бутон (В) и задръжте, докато уредът не се изключи.

За да настроите интензитета натиснете повторно бутон (В), за да влезнете в режим настройка на интензитета. С всяко натискане увеличавате интензитета, а светлинният индикатор посочва коя от петте степени на интензитет сте избрали в момента

*Избор на режим на работа – натиснете бутон MODE (G) и изберете една от четирите функции. Светлинният индикатор ще премигва, показвайки кой режим сте избрали. За да заключите избраната позиция натиснете MODE (G)  и задръжте за 2 секунди.

*Режим Почистване – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (С) почистване. За да настроите интензитета, натиснете  бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Масаж/Вибрации – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (D) почистване. За да настроите  интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Подхранване – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (Е) почистване. За да настроите  интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

*Режим Лифтинг – натиснете бутон MODE (G)  и изберете (F) почистване. За да настроите интензитета, натиснете повторно бутон (В) и изберете желаната степен.

 

Четири етапа на терапията:

1.Почистване: въвеждане на положителни йони + микровълнови вибрации

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. Микро вибрациите повишават кръвообращението и в същото време порите се почистват от натрупаните замърсявания. В резултат кожата остава дишаща, а нейната пропускливост е повишена, благодарение на което абсорбацията на подхранващи вещества е много по-ефикасна Препоръчително времето за третиране: 5-10 минути. 

2.Масаж: микро ток + топлинна пенетрация + микровълнови вибрации.

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.Чрез микро вибрациите се осъществява лек и стимулиращ масаж, който в съчетание с ефекта на топлината подобрява кръвообращението и стимулира обмяната на веществата

3.Подхранване: въвеждане на аниони + топлинна пенетрация

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата. С помощта на положителните йони в кожата се инфилтрират подхранващите продукти, а топлинният ефект подобрява кръвообращението и абсорбиращите функции на дермата. Кожата се хидратира, става по-гладка и сияйна.

4.Лифтинг: микро ток + микровълнови вибрации

Нанесете подходящия козметичен продукт за процедурата.

Процедурата помага за изглаждане на бръчки и повдигане на кожата. Микро вибрациите оказват стимулиращо действие и в резултат активират клетките, отстраняват задържаната влага, подобряват еластичността и стягат.

 

Важно!

*Спрете процедурата незабавно ако вие или клиентът усетите дискомфорт или не се чувствате добре.

*Йонизиращата глава е изработена от титаниева сплав и бронзово покритие. Не използвайте, ако сте чувствителни към метал. При поява на зачервяване или друг вид нежелана реакция, прекратете процедурата.

*Не използвайте при тежки кожни заболявания, бременност или сърдечни заболявания.

 

Техническа информация:

*DC9V 1000 mA

*5W

*Размер: 26 см /17 cм / 7см

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.