Меню
Вашата количка

Фризьорско оборудване

Качествено фризьорско оборудване за вашия бизнес. Обзаведете салона си с нашите изгодни предложения и спестете средства с невероятните цени

При нас ще намерите пълна гама оборудване за фризьорски салон. Предлагаме разнообразие от продукти, отговарящи по качество на най-високите европейски стандарти.

*Измивни колони – предлагаме богат избор на модели, които осигуряват изключителна практичност за работа и са оборудвани с необходимите аксесоари. Повечето измивни колони разполагат с дълбока и удобна мивка, изработена от бяла или черна керамика. Моделите с по-плитки мивки са също толкова практични и удобни за работа. Основата на измивните колони е изработена от качествено фибростъкло, осигуряващо здравина и стабилност на моделите.

*Фризьорски столове – разнообразие от модели, изработени от качествени материали. Голяма част от моделите са със хромирана стойка звезда. Предлагат се и такива с цяла квадратна или кръгла основа. Всички модели са с практичен и комфортен дизайн, оборудван с удобни подлакътници. А някои от столовете имат хромирана стойка за крака, допълваща удобството на клиента.

Всички модели предлагат функция за регулиране на височината, посредством хидравлика или маслен крик.

*Фризьорски колички – практични и функционални колички с различен брой чекмеджета, предлагащи невероятно удобство при работа. Моделите са оборудвани с въртящи се колелца, благодарение на които може да премествате бързо и лесно количката, където е необходима. Практичното разпределение на чекмеджетата позволява да съхранявате и организирате принадлежностите и инструментите по най-удобният за вас начин.

*Фризьорски уреди

-Машинки за подстригване – разнообразие от модели, оборудвани с различен брой приставки и дължини на рязане. Машинките предлагат различни режими на работа: с или без кабел. Моделите, които нямат безкабелен режим разполагат със стойка за зареждане. Според своята мощност и издръжливост машинките се делят на професионални и такива за домашна употреба.

-Преси и маши за коса – качествени модели, разработени по нова технология, осигуряваща защита за вашата коса. Нагряващите части на пресите и машите са със специални покрития, които предпазват косъма от топлината. Бързозагряващи, щадящи и удобни за употреба.

-Професионални сешоари – богат избор на сешоари с различна мощност и разнообразни функции. Голяма част от моделите са оборудвани с йонизираща технология, която осигурява максимална защита и грижа за косата по време на сушене. Сешоарите предлагат различни настройки на въздушната струя; скорост; режими на топъл и студен въздух.

*Фризьорски ножици – изработени от неръждаема стомана. Здрави и удобни. Различни размери и дизайни за всеки вкус и предпочитания.

*Работни места – избор на фризьорски огледала с високо качество и атрактивна визия. Различни стилни цветове, които ще паснат на всеки салон. Повечето модели са изработени от здрави и дървени плоскости Оборудвани са с удобна лавица за принадлежности.

Универсална купа за боя 1200
Изчерпан
Модел: 1200
Модел 1200 - универсална купа за боя за многократна употреба. Продуктът е изработен от висококачествени материали. Има дръжка, която гарантира по-голямо удобство при смесване на различни бои. Модел 1200 е произведен в Европа...
1.00лв.
Без данък:1.00лв.
Модел: Оксикрем - 70мл
Постигнете лесно и ефикасно желаните от вас резултати с оксикрем в опаковка от 70 ml.Предлага се в три варианта - 20°, 30° и 40°.Произведен е в Европа...
1.20лв.
Без данък:1.20лв.
Купа за боя, 1203
Изчерпан
Модел: 1203
Модел 1203 - универсална купа за боя за многократна употреба.Продуктът е изработен от висококачествени материали. Гарантира удобство при смесване на различни бои.Модел 1203 е произведен в Европа...
1.40лв.
Без данък:1.40лв.
Модел: Купа за боя
Купа за боя с дръжка, универсалнаПредставяме ви универсална купа за боя, която е задължителен артикул в процеса по боядисване. Закупувайки този продукт значително улеснявате своята работа. Моделът е снабден с удобна дръжка и улей. Предназначен е за многократна употреба.Произход - Европа...
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Пластмасова купа за боя Т - 1212Т
Изчерпан
Модел: Купа за боя Т - 1212Т
Модел Т - 1212Т е универсална купа за боя, предназначена за многократна употреба.Продуктът е изработен от качествена прозрачна пластмаса.Има дръжка, която гарантира по-голямо удобство при смесване на различни бои.Купувайки този продукт значително улеснявате своята работа.Модел Т - 1212Т е в светлоси..
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Практична четка за коса, Модел 2194
Изчерпан
Модел: 2194
Удобна и практична четка за коса със страхотен дизайн - Модел 2194.Гарантира идеално разресване. Модел 2194 е изработен от висококачествени материали. Разполага с дръжка, която осигурява повече комфорт по време на работа.Продуктът е произведен в Европа...
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Модел: Син блондор Londessa
Искате да изсветлите косата си до няколко тона? Искате качествено изрусяване, което да не оставя неприятни оттенъци? Представяме ви блондор - син. Той не предизвиква кожни раздразнения.Предлага се в плик от 20 гр. или от 500 гр.Блондорът е произведен в Европа...
2.00лв.
Без данък:2.00лв.
Гъба за фиксаж – Модел 8051
Изчерпан
Модел: Гъба за фиксаж №8051
Гъба за фиксаж - Модел 8051 е удобна и лесна гъба за фиксаж при къдрене или боядисване. Моделът разполага с дръжка и дунапрен. По този начин ще си осигурите по-професионална и прецизна работа.Произход на продукта - Европа...
2.10лв.
Без данък:2.10лв.
Модел: Ролки самозалепващи
Ролки, различни размери - 12бр.Искате да промените визията си? Искате красиви къдрици, които да бъдат качествени и трайни?Представяме ви самозалепващи се ролки, които ще ви помогнат да промени визията си.Благодарение на тях ще имате красиви и трайни къдрици. Подходящи са както за професионална употр..
2.20лв.
Без данък:2.20лв.
Модел: Четка за боядисване в черен цвят
Удобна и лесна за почистване четка за боядисване на коса. Изработена е от изкуствен косъм, а дръжката е пластмасова. Широка и плътна е и предоставя възможността за качествено нанасяне на боя, блондор или друга козметика за коса.Дължина: 21.5 см. Дължина на косъма: 3 см. Широчина: 5.5 см. Про..
2.30лв.
Без данък:2.30лв.
Боя за коса с марка Londessa цвят 11 CHAMPAGNE BLOND
-29 %
Производител: Londessa Модел: Боя за коса - CHAMPANGE BLOND , №11 - Londessa
Боя за коса с марка Londessa, цвят 11 CHAMPAGNE BLOND.Висококачествена и ефикасна боя за коса, която осигурява отлично покритие и интензивен цвят. Продуктът щади косата благодарение на своята специална формула. В същото време постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първото бояд..
2.50лв. 3.50лв.
Без данък:2.50лв.
Боя за коса с марка Londessa цвят 226 BLOND COCOA
-29 %
Производител: Londessa Модел: Боя за коса - BLOND COCOA , №226 - Londessa
Боя за коса с марка Londessa, цвят 226 BLOND COCOA.Висококачествена и ефикасна боя за коса, която осигурява отлично покритие и интензивен цвят. Продуктът щади косата благодарение на своята специална формула. В същото време постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първото боядисв..
2.50лв. 3.50лв.
Без данък:2.50лв.
Боя за коса с марка Londessa цвят 227 LIGHT BLOND COCOA
-29 %
Производител: Londessa Модел: Боя за коса - LIGHT BLOND COCOA , №227 - Londessa
Боя за коса с марка Londessa, цвят 227 LIGHT BLOND COCOA.Висококачествена и ефикасна боя за коса, която осигурява отлично покритие и интензивен цвят. Продуктът щади косата благодарение на своята специална формула. В същото време постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първото б..
2.50лв. 3.50лв.
Без данък:2.50лв.
Боя за коса с марка Londessa цвят 228 VERY LIGHT BLOND COCOA
-29 %
Производител: Londessa Модел: Боя за коса - VERY LIGHT BLOND COCOA, №228 - Londessa
Боя за коса с марка Londessa, цвят 228 VERY LIGHT BLOND COCOA.Висококачествена и ефикасна боя за коса, която осигурява отлично покритие и интензивен цвят. Продуктът щади косата благодарение на своята специална формула. В същото време постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първ..
2.50лв. 3.50лв.
Без данък:2.50лв.
Боя за коса с марка Londessa цвят 23 RED CHESTNUT
-29 %
Производител: Londessa Модел: Боя за коса - RED CHESTNUT , №23 - Londessa
Боя за коса с марка Londessa, цвят 23 RED CHESTNUT.Висококачествена и ефикасна боя за коса, която осигурява отлично покритие и интензивен цвят. Продуктът щади косата благодарение на своята специална формула. В същото време постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първото боядисв..
2.50лв. 3.50лв.
Без данък:2.50лв.
Боя за коса с марка Londessa цвят 25 LIGHT RED BLOND
-29 %
Производител: Londessa Модел: Боя за коса - LIGHT RED BLOND , №25 - Londessa
Боя за коса с марка Londessa, цвят 25 LIGHT RED BLOND.Висококачествена и ефикасна боя за коса, която осигурява отлично покритие и интензивен цвят. Продуктът щади косата благодарение на своята специална формула. В същото време постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първото бояд..
2.50лв. 3.50лв.
Без данък:2.50лв.
Показани 1 от 16 | 680 (43 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.