Меню
Вашата количка

Лампа лупа

Лампа лупа е удобно и функционално средство, превърнало се в неотменна част от козметичното оборудване. Прецизно увеличение в съчетание с перфектно осветяване правят лампа лупата изключително полезна в работата на козметика, дерматолога и всеки друг специалист, който се нуждае от перфектна видимост в детайл за своята работа.

Ние предлагаме качествени лампи лупи с функционален и гъвкав дизайн, който ще предложи невероятно удобство при ползване.

При нас ще намерите:

*настолни лампи – оборудвани с удобно менгеме за стабилно монтиране върху всяка повърхност

*лампа лупа на стойка – стабилни и лесни за преместване модели, оборудвани със стойка на колелца.

Лампи лупите са с 3х или 5х увеличение, благодарение на което ще изпипате всяка процедура до съвършенство!

Оборудвайте своя салон с най-доброто на пазара!

Модел: Настолна LED Лампа Лупа 331
Настолна Лампа Лупа 331Лампа лупата е практично допълнение към оборудването на вашия козметичен салон. Тя осигурява допълнителна прецизност в работата ви, необходима при редица козметични процедури като оформяне на вежди, диагностициране, почистване, третиране на кожа, маникюр и много други.Увеличит..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Модел: S4
Лампа лупа за козметични процедури. Козметичният уред се ползва за добра видимост при третиранане на определени участъци от кожата. Лупата има 5 пъти увеличение, а лампата свети с бяла флуоресцентна светлина, която не натоварва зрението при продължителна работа.Конструкцията е метална и осигуря..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
Модел: HF-1002
Професионална лампа с увеличителна способност модел HF-1002 Професионален модел лупа лампа с 5 пъти диоптърно увеличение и бяла светлина за максимално улеснение при извършването на различни козметични процедури. Лупа лампата е изработена от качествени материали, притежава метално тяло с подвижни ч..
165.00лв.
Без данък:165.00лв.
ЛАМПА ЛУПА СЪС СТОЙКА
Изчерпан
Модел: Лупа лампа със стойка - Модел К-205
ЛАМПА ЛУПА СЪС СТОЙКА - Модел NV662 Нов модел професионална лампа лупа.Отличава се с качество и функционалност.Осигурява увеличение при преглед на кожата и кожните компоненти. Улеснява на изследване на кожата и показва замърсяването на порите, определя степента и причините за други проблеми на кожат..
198.00лв.
Без данък:198.00лв.
Лампа лупа със стойка - MX-M11
Изчерпан
Модел: MX-M11 - лампа лупа със стойка
Новият модел Лампа лупа със стойка MX-M11 се отличава с безупречно качество.Това е перфектният уред, който ще ви служи години наред. Изработен е от висококачествени материали.Пружините и стиските са заменени с пневматика.Стойката е с увеличена тежест, която придава по-добър баланс.Лупата е с 5 диопт..
198.00лв.
Без данък:198.00лв.
Лампа Лупа, Модел PAS500 - 5 диоптъра увеличение
Изчерпан
Модел: Козметична 5x Лампа Лупа PAS500
Лампа Лупа, Модел PAS500 - 5 диоптъра увеличениеКозметичната лампа лупа е практичен и полезен уред, помагащ и улесняващ работата на козметици, маникюристи, гримьори, татуисти и други.Увеличителното стъкло с леща 5 диоптъра и силна флуоресцентна светлина, щадящи очите, са чудесно решение за всеки, це..
250.00лв.
Без данък:250.00лв.
Комбиниран козметичен уред - 2в1 Пароозонатор и Лампа Лупа E621
Изчерпан
Модел: Козметичен уред 2в1 – Пароозонатор и Лампа Лупа E621
Комбиниран козметичен уред - 2в1 Пароозонатор и Лампа Лупа E621Практичен козметичен уред, който съчетава две важни функции в козметиката. Апаратът комбинира пароозонатор и лампа лупа, предлагайки изключително удобство за работата на козметика.Пароозонатор:Най-популярното средство, използвано при дъл..
440.00лв.
Без данък:440.00лв.
Грим лампа с регулираща се светлина
Изчерпан
Модел: VENUS V48C LED
Грим лампа с регулираща се светлинаРинг лампа за грим, Модел Venus V48CЛампа за фотография с LED светлина, идеална за селфита и заснемане на видео. Козметичната лампа може също да послужи при поставяне на перманентен грим или миглопластика.Ринг лампата осигурява продължително меко осветление, чийто ..
489.00лв.
Без данък:489.00лв.
Козметичен пакет SKIN с 4 продукта
-5 %
Модел: Козметичен пакет Skin
Представяме ви професионален козметичен пакет SKIN, с който ще спестите време и средства. Изберете това наистина изгодно предложение, което е на напълно достъпна и приемлива цена. Пакетът включва легло за масаж и козметика - Модел KL260, пароозонатор и лампа лупа със стойка. Легло за масаж и козмети..
850.00лв. 892.50лв.
Без данък:850.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.