Меню
Вашата количка

Стерилизатори

UV Стерилизаторите са ефикасно средство за поддържане на идеална хигиена на работното място. Те се ползват широко в козметичните салони, както и в хотели, спа центрове, медицински центрове, фризьорски салони и центровете по естетична медицина.

UV светлината има бързо и безкомпромисно действие при унищожаване на 99.9% от микробите. Под нейният ефект се изменя ДНК на микроорганизмите като по този начин се прекъсва клетъчното деление на бактериите и микробите, съответно и тяхното разпространение. Освен това UV лъчите достигат и най-труднодостъпните места, които при други методи на дезинфекция остават нетретирани. UV стерилизацията заменя нуждата от употреба на вредни химикали или други препарати, криещи редица рискове за здравето и околната среда.

Тези свойства на ултравиолетовата светлина я нареждат сред най-високоефективните средства за стерилизация.

В тази категория сме предложили разнообразие от UV Стерилизатори, с които да оборудвате вашия бизнес – на най-изгодните цени. Моделите са функционални и безопасни за работа. Те предлагат висока ефикасност на стерилизирането, като в същото време се отличават с удобен и лесен за употреба дизайн. Оборудвани са със защитна функция за спиране на ув лъчението при отваряне на вратичката.

При нас ще намерите още и богат избор от нагреватели за кърпи. Невероятно практични и удобни за работа. Чудесен избор за сауни, хотели, ресторанти, козметични и фризьорски салони. Нагревателите предлагат бързо и ефикасно затопляне на кърпи. Отличават се със специално разработен дизайн на вътрешната част, който осигурява равномерен топлинен трансфер и съхранение на кърпите с идеална температура за дълго. В допълнение, високата температура, генерирана от уредите позволява перфектна дезинфекция на вашите кърпи.

Някои от моделите са оборудвани и с опция за UV стерилизация, която осигурява допълнителна хигиена и сигурност, от които вашите клиенти ще останат възхитени.

UV СТЕРИЛИЗАТОР
-23 %
Модел: UV Стерилизатор за инструменти 1002А
UV стерилизатор Стерилизатор за козметични уреди с ултравиолетови лъчи.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/..
99.00лв. 129.00лв.
Без данък:99.00лв.
UV Стерилизатор модел 1003
Изчерпан
Модел: Кварцов стерилизатор - Модел 1003
UV Стерилизатор модел 1003 Модел 1003 е стерилизатор, който предлага стерилизация с висока температура. Корпусът на уреда е изработен от неръждаема стомана. Външната част е изработена термопласт (ABS пластмаса), а капакът полипропилен (PP) .Този стерилизатор е подходящ за за метални инструменти и пр..
107.00лв.
Без данък:107.00лв.
Стерилизатор за кърпи с пара – модел 10
Изчерпан
Модел: Стерилизатор за кърпи с пара 10
Стерилизатор за кърпи с пара - модел 10 Практичен и удобен за употреба уред, който осигурява бързо и лесно затопляне на кърпи като в същото време ги дезинфектира и съхранява с идеална температура и влажност за дълго.Дизайнът на модела е разработен да две нива за по-голяма съвместимост, с което позво..
195.00лв.
Без данък:195.00лв.
UV Стерилизатор модел 209
Изчерпан
Модел: UV Стерилизатор за козметичен салон 209
UV Стерилизатор модел 209 Практичен и удобен уред за ефикасна стерилизация на инструменти и принадлежности. Чудесен избор за вашият бизнес. Осигурете перфектна хигиена за своя салон.Стерилизаторът е безопасен за работа. Оборудван с функция за самоизключване, когато вратичката бъде отворена, осигуряв..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Двоен UV Стерилизатор 1002B
Изчерпан
Модел: Двоен UV Стерилизатор за инструменти 1002В
Двоен UV Стерилизатор 1002B Този модел се отличава с високоефикасното си действие. Благодарение на UV светлината, уредът осигурява пълна дезинфекция като убива 99.9% от бактериите само за 15 минути.Стерилизаторът е изключително подходящ за козметичен или фризьорски салон.- Идеална хигиена за вашите ..
225.00лв.
Без данък:225.00лв.
Модел: UV Стерилизатор с голям капацитет 9319
UV Стерилизатор с капацитет 28 литра - модел 9319 Изключително практичен модел с голям капацитет, който позволява нагряване на по-голям брой кърпи едновременно.Стерилизаторът се отличава с бързина и ефикасност. Благодарение на специално разработеният дизайн на вътрешната част, изработена от качестве..
270.00лв.
Без данък:270.00лв.
Козметичен пакет SKIN
Изчерпан
Модел: Професионален Козметичен Пакет
Търсите практична комбинация от качествени козметични уреди и оборудване за вашия салон? Искате да спестите средства? Спрете да търсите! Представяме ви професионален козметичен пакет SKIN, с който ще спестите време и средства. Изберете това наистина изгодно предложение, което е на напълно достъпна ..
892.00лв.
Без данък:892.00лв.
Компактен стерилизатор Модел STE-8-C
-43 %
Модел: STE8C
Компактен стерилизатор, Модел STE-8-CАвтоклав за професионално дезинфекциране.Професионален автоклав, проектиран според европейски стандарт EN13060. Парният стерилизатор притежава предварително настроени функции за употреба, които позволяват дезинфекцията едновременно на опаковани и неопаковани мате..
2,788.00лв. 4,928.00лв.
Без данък:2,788.00лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.