Меню
Вашата количка

Пълнители за кола маска

Един от най-ефикасните методи за премахване на нежеланото окосмяване, това е епилацията с кола маска. Тя предлага трайно действие, като в същото време осигурява активна грижа за кожата. Кола маската, която се предлага на пазара варира по отношение на своята консистенция, състав и разфасовка. Но един от най-предпочитаните варианти е ролонът. Той е изключително удобен и лесен за ползване. Специалният дизайн на ролоните позволява директно нанасяне на продукта, без да се налага употребата на шпатули или други инструменти за разнасяне на кола маска, които изискват известна професионална подготовка и биха могли да раздразнят или наранят кожата, особено чувствителната.

В тази категория сме подбрали за вас разнообразен избор от ролони с кола маска 100мл..

Качествена кола маска, създадена от рафинирани смоли и восъци, като основната съставка е пчелният восък, познат със своите лечебни и успокояващи свойства. Кола маската има нежна формула, обогатена с различни натурални съставки, които подхранват и защитават кожата по време на епилация.

Ролоните са предназначени за различен тип кожа и косъм, така че да предложат най-добата грижа и ефикасност за всеки потребител.

Кола маската, която предлагаме има успокояващи и антиалергични свойства, които я правят чудесен избор дори за чувствителна кожа.

Модел: Кола маска WaxEpil – ролон 100 мл., Арган
Кола маска WaxEpil ролон с арган – 100 млКола маска WaxEpil – ролон – арган гарантира изключително нежна грижа за чувствителна и суха кожа. Специалната й формула осигурява бърза и лесна епилация. WaxEpil съдържа пчелен восък и натурални смоли. Кола маската е обогатена с арганово масло, което е извес..
3.29лв.
Без данък:3.29лв.
X-Epil кола маска патрон 50мл
-29 %
Модел: Ролон кола маска 50 ml
X-Epil кола маска патрон 50млПредставяме ви висококачествена ролон кола маска, с която ефективно се премахва нежеланото окосмяване и кожата остава мека и гладка - X-Epil Happy. Кола маската е с изцяло натурален състав, който е обогатен с алое вера и талк. Екстрактът от алое вера има омекотяващ и усп..
5.99лв. 8.40лв.
Без данък:5.99лв.
Модел: Кола маска WaxEpil – ролон 100 мл., Мед
Кола маска WaxEpil ролон с мед 100 мл Кола маска WaxEpil ролон – мед се отличава с натурална формула, която осигурява грижа към кожата. Епилацията с нея е бърза и ефикасна. В състава на кола маската са включени пчелен восък, смоли и мед, които правят обезкосмяването лесно и благоприятно. WaxEpil ща..
3.29лв.
Без данък:3.29лв.
Модел: Ролон Кола Маска - Алое Вера 100 ml
Кола Маска Алое Вера- Ролон 100 ml Качествена италианска кола маска за перфектна епилация! Специално разработена формула, обогатена с ценни натурални съставки и висококачествени рафинирани смоли и восъци. Богата грижа с антиалергични свойства и нежно действие. Тази кола маска е невероятно ефективн..
2.29лв.
Без данък:2.29лв.
Модел: Годжи бери 100 ml
Кола маска ролон Ro.ial - Годжи бери 100 мл. Ефективна и качествена кола маска ролон, предоставена от утвърдения производител Ro.ial. Кола маската е съставена от натурални масла и есенции, които са нежни към кожата. В съдържанието влизат пчелен восък и смоли, които спомагат за бърза и безпроблемна ..
2.29лв.
Без данък:2.29лв.
Модел: Ролон Кола Маска - Горски Плодове 100 ml
Кола Маска Горски плодове - Ролон 100 ml Качествена италианска кола маска за перфектна епилация! Специално разработена формула, обогатена с ценни натурални съставки и висококачествени рафинирани смоли и восъци. Богата грижа с антиалергични свойства и нежно действие. Тази кола маска е невероятно еф..
2.29лв.
Без данък:2.29лв.
Модел: Ролон Кола Маска - Aquaria 100 ml
Кола Маска Aquaria - Ролон 100 ml Качествена италианска кола маска за перфектна епилация! Специално разработена формула, обогатена с ценни натурални съставки и висококачествени рафинирани смоли и восъци. Богата грижа с антиалергични свойства и нежно действие. Тази кола маска е невероятно ефективна..
2.29лв.
Без данък:2.29лв.
Модел: НАТУРАЛНА
Качествена кола маска с щадяща и ефикасна формула - Кола маска 100мл. с мини ролон, 2 см. - натурална.Обогатена е с натурални съставки, които осигуряват нежна и богата грижа за кожата. Продуктът отстранява нежеланото окосмяване безкомпромисно и винаги оставя кожата мека и идеално гладка. Ролонът има..
2.75лв.
Без данък:2.75лв.
Модел: Кола маска Мини Ролон - 2 см - Титаниева
Кола маска Ro.ial ролон 100 мл. с удобен накрайник (от 1см. или 2см.), който позволява нанасяне на труднодостъпни места. Изработена по специална и ефективна формула, която гарантира бързо и качествено отстраняване на нежеланите косъмчета. В състава на кола маската влиза голям процент пчелен восък, ..
2.75лв.
Без данък:2.75лв.
Модел: Ролон Кола Маска - Азулен 100 ml
Кола маска ролон 100 мл Серия с добавен азулен. Прозрачна кола маска с натурални продукти. Стандартен размер съвместим с всички видове нагреватели за кола маска ролон. Произведено в Италия...
2.29лв.
Без данък:2.29лв.
Модел: Ролон Кола Маска - Титаниева 100 ml
Кола маска ролон 100 мл Серия с титаниев диоксид с аромат на рози Стандартен размер съвместим с всички видове нагреватели за кола маска ролон...
2.29лв.
Без данък:2.29лв.
Промоция - 3 кашона х 24 ролона професионална кола маска
-21 %
Модел: 3 кашона х 24 ролона
Промоция - 3 кашона х 24 ролона професионална кола маска Цена за 1 брой ролон в промоцията: 1,80 лв. Предлагаме различни видове от кола маската, като те могат да се комбинират по Ваш избор. Продуктът е с високо качество, произведен е в Италия. Кола маската е с високо съдържание на пчелен восък за по..
129.60лв. 164.88лв.
Без данък:129.60лв.
Промоция - кашон с 24 ролона професионална кола маска
-17 %
Модел: Професионална Кола Маска - 1 кашон х 24 ролона
Промоция - кашон с 24 ролона професионална кола маскаЦена за 1 брой ролон в промоцията: 1,89 лв.Предлагаме различни видове от кола маската, като те могат да се комбинират по Ваш избор.Продуктът е с високо качество, произведен е в Италия. Кола маската е с високо съдържание на пчелен восък за по-ефект..
45.36лв. 54.96лв.
Без данък:45.36лв.
Промоция - 10 кашона х 24 ролона професионална кола мска
-26 %
Модел: Професионална Кола Маска - 10 кашона х 24 ролона
Промоция - 10 кашона х 24 ролона професионална кола мскаЦена за 1 брой ролон в промоцията: 1,70 лв.Промоцията включва 10 кашона с по 24 ролона кола маска - общо 240 броя. В пакета имате възможност да комбинирате различни видове кола маска по Ваш избор.Продуктът е с високо качество, произведен е в Ит..
408.00лв. 549.60лв.
Без данък:408.00лв.
Промоция - 20 кашона х 24 ролона професионална кола мска
-30 %
Модел: Професионална Кола Маска - 20 кашона х 24 ролона
Промоция - 20 кашона х 24 ролона професионална кола мскаЦена за 1 брой ролон в промоцията: 1,60 лв.Пакетът включва 20 кашона с по 24 ролона - общо 480 броя. Предлагаме различни видове от кола маската, като те могат да се комбинират по Ваш избор.Продуктът е с високо качество, произведен е в Италия. К..
768.00лв. 1,099.20лв.
Без данък:768.00лв.
Модел: Ролон кола маска 100 ml
Кола маска, ролон 100 mlВ нашия онлайн магазин ще откриете богато разнообразие от висококачествени видове кола маски, които са произведени в Италия. Те премахват с изключителна лекота дори най-малките косъмчета. Продават се в цяла Европа и отговарят на най-високите стандарти и изисквания за качество..
2.29лв.
Без данък:2.29лв.
Показани 1 от 16 | 34 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.