Меню
Вашата количка

Дерма ролери

Резервни игли за микроиглена дерма писалка
Изчерпан
Модел: Резервни игли за микроиглена дерма писалка
Дерма писалката се използва за подмладяване и подобряване състоянието на кожата.Процедурите са подходящи за лечение на белези, акне, подпухналост, умора и други.В една опаковка има една резервна глава, която е с 12 игли.Продуктът е произведен в Корея...
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Модел: Козметичен дерма ролер 01
Дерма ролер модел 01 - 540 микроиглиПроцедурите с дерма ролер стават все по-популярни и предпочитани, заради своята ефикастност и бързи резултати.Принцип на действие: При третиране, микроиглите образуват малки канали в кожата, които стимулират естествената генерация на колагенови влакна. В резултат ..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Козметичен Дерма ролер с 600 титаниеви микроигли
Изчерпан
Модел: Козметичен дерма ролер с титаниеви игли 600
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО! Козметичен Дерма ролер с 600 титаниеви микроиглиУредът предлага прилагане на модерен тип терапия за подмладяване и ревитализиране на кожата.Принцип на действие: При третиране, титаниеви микроигли образуват малки канали в кожата, които стимулират естествената генерация на колаге..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Модел: Дерма ролер с титаниеви игли 02
Козметичен дерма ролер с титаниеви игли 02Дерма ролерът е специален уред за:- Подмладяване- Стягане- Тонизиране на кожатаУредът има специален метод за стимулиране на колаген, който е важен за здравето и еластичността на кожата. Дерма ролерът е оборудван със специална „глава“ тип валяк, която е покри..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Дерма ролер за лице, околоочна зона и тяло 6 в 1
Ново
Модел: 6 в 1
Дерма ролер за лице, околоочна зона и тяло 6 в 1 Козметичен уред за микроиглена терапия, който ще ви осигури здрава и гладка на допир кожа. В кутията на Дерма ролер 6 в 1 са включени 4 сменяеми ролера, 1 силиконова четка за почистване на лицето, ръкохватка за ролерите и 1 контейнер за дезинфекция. ..
43.00лв.
Без данък:43.00лв.
Модел: 6 в 1 Ice
Козметичен уред за лице Система 6 в 1 Ice Дермаролер Система 6 в 1 Ice e козметичен уред за лице, който подобрява нивата на колаген и еластин – основните 2 протеина, правещи кожата млада и еластична. При липсата им по кожата се появяват бръчки, стрии и неравномерни структури.Ефектите от терапи..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Модел: Козметичен LED дерма ролер 540
Портативен козметичен уред LED дерма ролер 540Иновативната технология на дерма ролерът използва специални фини игли, които образуват микро канали в кожата и по естествен начин генерират колаген. Процедурата позволява дълбоко проникване на специализирани козметични продукти, които работят за нейното ..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Модел: DNS REVO
Мултифункционален Дермаролер DNS REVO DNS (дерма нидлинг система) REVO е електрически дермаролер, който работи ефективно и безболезнено за стопирането на процесите на стареене, прави кожата гладка, като премахва неравностите и редуцира белезите. Има 4 основни функции: Микронидлинг, за която се и..
99.00лв.
Без данък:99.00лв.
Модел: Дерма писалка за микроиглена мезотерапия 12
Козметичен уред за микроиглена мезотерапия - Дерма писалка 12Компактният козметичен уред действа много добре върху кожата, премахва подпухналост, спомага за премахването на белези от акне, изглажда фини бръчки и стрии. Манипулацията с уреда дава много добри резултатии, а дълбочината на микро-иглите ..
200.00лв.
Без данък:200.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.