Меню
Вашата количка

Дерма ролери

Резервни игли за микроиглена дерма писалка
Изчерпан
Модел: Резервни игли за микроиглена дерма писалка
Дерма писалката се използва за подмладяване и подобряване състоянието на кожата.Процедурите са подходящи за лечение на белези, акне, подпухналост, умора и други.В една опаковка има една резервна глава, която е с 12 игли.Продуктът е произведен в Корея...
18.00лв.
Без данък:18.00лв.
Козметичен дерма ролер с титаниеви игли 02
Изчерпан
Модел: Дерма ролер с титаниеви игли 02
Козметичен дерма ролер с титаниеви игли 02Дерма ролерът е специален уред за:- Подмладяване- Стягане- Тонизиране на кожатаУредът има специален метод за стимулиране на колаген, който е важен за здравето и еластичността на кожата. Дерма ролерът е оборудван със специална „глава“ тип валяк, която е покри..
23.00лв.
Без данък:23.00лв.
Портативен козметичен уред LED дерма ролер 540
Изчерпан
Модел: Козметичен LED дерма ролер 540
Портативен козметичен уред LED дерма ролер 540Иновативната технология на дерма ролерът използва специални фини игли, които образуват микро канали в кожата и по естествен начин генерират колаген. Процедурата позволява дълбоко проникване на специализирани козметични продукти, които работят за нейното ..
29.00лв.
Без данък:29.00лв.
Дерма ролер за лице, околоочна зона и тяло 6 в 1
Изчерпан
Модел: 6 в 1
Дерма ролер за лице, околоочна зона и тяло 6 в 1 Козметичен уред за микроиглена терапия, който ще ви осигури здрава и гладка на допир кожа. В кутията на Дерма ролер 6 в 1 са включени 4 сменяеми ролера, 1 силиконова четка за почистване на лицето, ръкохватка за ролерите и 1 контейнер за дезинфекция. ..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Козметичен дерма ролер ZGTS със 192 медицински микроигли
Изчерпан
Модел: ZGTS - дерма ролер
Козметичен уред, предназначен за подобряване на състоянието на кожата и стимулиране на производството на колаген. Дерма ролер модел ZGTS е много лесен за употреба и не изисква предварителна подготовка. Ръкохватката на уреда е ергономична, снабден е с ролер, чиито 192 микроигли са изработени от специ..
34.00лв.
Без данък:34.00лв.
Козметичен уред за лице Система 6 в 1 Ice
Изчерпан
Модел: 6 в 1 Ice
Козметичен уред за лице Система 6 в 1 Ice Дермаролер Система 6 в 1 Ice e козметичен уред за лице, който подобрява нивата на колаген и еластин – основните 2 протеина, правещи кожата млада и еластична. При липсата им по кожата се появяват бръчки, стрии и неравномерни структури.Ефектите от терапи..
35.00лв.
Без данък:35.00лв.
Дерма ролер модел DRS100 – 540 микроигли
Изчерпан
Модел: DRS100 с 540 титаниеви микроигли
Процедурите с дерма ролер стават все по-популярни и предпочитани, заради своята ефикастност и бързи резултати.Принцип на действие: При третиране, микроиглите образуват малки канали в кожата, които стимулират естествената генерация на колагенови влакна. В резултат се активират регенеративните функции..
40.00лв.
Без данък:40.00лв.
Дерма ролер за терапия на околоочната зона, лицето и тялото DRS 3 в 1
Изчерпан
Модел: DRS 3 in 1
Практичен козметичен уред - дерма ролер за цялостна терапия на тяло, лице и околоочен контур. Терапията с миниатюрните игли, направени от медицинска стомана, спомага за трайното подобряване на вида на кожата в много аспекти. Комплектът DRS 3в1 включва:1. Ергономична ръкохватка за удобно извършване н..
65.00лв.
Без данък:65.00лв.
Модел: Дерма писалка за микроиглена мезотерапия 12
Козметичен уред за микроиглена мезотерапия - Дерма писалка 12Компактният козметичен уред действа много добре върху кожата, премахва подпухналост, спомага за премахването на белези от акне, изглажда фини бръчки и стрии. Манипулацията с уреда дава много добри резултатии, а дълбочината на микро-иглите ..
200.00лв.
Без данък:200.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.