Меню
Вашата количка

Сгъваеми масажни кушетки

Качествени масажи кушетки на невероятно изгодни цени.

Мобилният масаж набира все по-голяма популярност. Той предлага изключително удобство за клиента, когато той е възпрепятстван или неспособен да посети лично масажното студио. Също така редица спортни и други събития изискват масажистът да бъде на място.

Освен това, мобилността предлага много повече възможности за практикуване – на плажа, в различни центрове, семинари, частни клиники по рехабилитация и физиотерапия и др.

За да бъде винаги в крак с времето, масажистът трябва да разполага с  качествено масажно оборудване, предлагащо оптимална практичност и функционалност при пренасяне и процедури, също така да бъде оптимално лесно и удобно за пренасяне и не на последно място да осигурява стабилност и надеждност. 

Всичко това е съчетано в нашите преносими масажи кушетки, които предлагаме са изработени от качествени материали с оптимизирано тегло, така че да бъдат здрави и едновременно максимално леки. Дизайнът на моделите е специално разработен да осигури лесно сгъване, пренасяне и монтиране.

Кушетките са дървени или алуминиеви, двусекторни или трисекторни, като трисекторните модели са с опция за повдигане. Тапицирани са с качествена изкуствена кожа, която позволява лесно почистване и поддържане. Оборудвани са с практични аксесоари: подлакътници, удължител за глава, отвор за лице с елемент за запушване, висяща поставка за ръце, удобна чанта за пренасяне.

Модел: Стойка за Офис масаж
Стойка за масаж на маса.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
МАСАЖЕН СТОЛ - СГЪВАЕМ И ПРЕНОСИМ
-40 %
Модел: ПРЕНОСИМ СГЪВАЕМ МАСАЖЕН СТОЛ
МОСТРА!Практичен сгъваем масажен стол, лесен за пренасяне.Столът е мостра и се предлага само в черен цвят, без чанта за пренасяна!Размери:В разгънато положение - 125см х 56смОпаковка - 97см x 57см x22смТегло - 10 кг.Издръжливост на натоварване - 200 кг.Произведен в Китай...
180.00лв. 299.00лв.
Без данък:180.00лв.
Модел: Дървена масажна кушетка W22
Преносима Масажна Кушетка - дървена W22 Модел W22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксиращо преживяване за вашите клиенти. Масаж..
229.00лв.
Без данък:229.00лв.
Модел: Алуминиева масажна кушетка L22
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка L22 Масажната кушетка се отличава с функционален и удобен дизайн, който ще осигури незаменим комфорт за вашите клиенти, а вашата работа ще направи лесна и удобна. Моделът е оборудван с много екстри. Масажната кушетка има 12 месеца гаранция от производителя! М..
255.00лв.
Без данък:255.00лв.
Двусекторна кушетка за масаж W204
Изчерпан
Модел: W204
Двусекторна кушетка за масаж W204Преносима кушетка, практична за използване при масажи, козметични процедури и за татуировки. Може да се сгъне на две като куфар. Разполага и с чантичка.Възможностите за процедури се увеличават благодарение на удължителя за глава. Клиентът може да се разположи комфорт..
259.00лв.
Без данък:259.00лв.
Масажна кушетка RESTPRO Classic-2
Изчерпан
Модел: Масажна кушетка RESTPRO Classic-2
Масажна кушетка RESTPRO Classic-2RESTPRO - гаранция за оптимален комфорт и релаксация.Стандартен размер професионална масажна кушетка с опростен дизайн, комбиниращ здравина и удобство за вашите клиенти.Кушетката е с красива и стабилна дървена рамка, изработена от масивен германски бук. Качество и из..
293.99лв.
Без данък:293.99лв.
Масажна кушетка за бременни W209
-31 %
Модел: Масажна кушетка за бременни W209
Кушетка за масаж на бременни жени. Този модел предназначен специално за жени и най вече за такива в средна и напреднала бременност. Изрязаните отвори в кушетката позволяват тя да се използва както за стандартен масаж, така и за специализирани процедури за жени и за бременни. С помощта на изрязаните ..
299.00лв. 435.00лв.
Без данък:299.00лв.
Модел: Преносим Масажен Стол NO.VA Aero CHAIR 2
Преносим Масажен Стол - сгъваем NO.VA Aero CHAIR 2Модел NO.VA Aero CHAIR 2 е практичен и удобен сгъваем стол за масаж. Благодарение на него ще разполагате с максимална мобилност и бързина в работата. Моделът е комфортен и функционален- практично съчетание за професионални резултати.Столът е качестве..
315.00лв.
Без данък:315.00лв.
Масажна кушетка с три сектора и повдигане модел W3041
Изчерпан
Модел: W3041
Кушетка за масаж от дърво с повдигащ механизъм.Масажната кушетка е снабдена с удължител за глава и мек пълнеж, който се грижи за комфорта на клиента при процедура. Предлаганият модел е в атрактивен син цвят с бели акценти, което го прави отлично решение за интериора на всяко масажно студио. Тапицери..
319.00лв.
Без данък:319.00лв.
Модел: Дървена масажна кушетка NO.VA Ello Delux NV23
Овална Дървена масажна кушетка NO.VA Ello Delux NV23Модел е един от най-търсените на пазара. Атрактивна визия, практичност и качество - това избирате с тази масажна кушетка. Тя има овална форма и двусекторен дизайн, който предлага практичност и удобство при работа. Кушетката е стабилна и издръжлива...
329.00лв.
Без данък:329.00лв.
Модел: Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксиращо прежи..
329.00лв.
Без данък:329.00лв.
Модел: Дървена Масажна Кушетка в бордо NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка в бордо - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксира..
329.00лв.
Без данък:329.00лв.
Преносима Масажна Кушетка в кафяв цвят - дървена NO.VA Standart NV22
Изчерпан
Модел: Дървена Масажна Кушетка в кафяв цвят NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка в кафяв цвят - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо рела..
329.00лв.
Без данък:329.00лв.
Модел: Дървена Масажна Кушетка в лилаво NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка в лилаво - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксир..
329.00лв.
Без данък:329.00лв.
Преносима Масажна Кушетка в синьо - дървена NO.VA Standart NV22
Изчерпан
Модел: Дървена Масажна Кушетка в синьо NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксиращо прежи..
329.00лв.
Без данък:329.00лв.
Модел: Черна Дървена Масажна Кушетка NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка в черно - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксира..
329.00лв.
Без данък:329.00лв.
Показани 1 от 16 | 31 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.