Меню
Вашата количка

Сгъваеми масажни кушетки

Качествени масажи кушетки на невероятно изгодни цени.

Мобилният масаж набира все по-голяма популярност. Той предлага изключително удобство за клиента, когато той е възпрепятстван или неспособен да посети лично масажното студио. Също така редица спортни и други събития изискват масажистът да бъде на място.

Освен това, мобилността предлага много повече възможности за практикуване – на плажа, в различни центрове, семинари, частни клиники по рехабилитация и физиотерапия и др.

За да бъде винаги в крак с времето, масажистът трябва да разполага с  качествено масажно оборудване, предлагащо оптимална практичност и функционалност при пренасяне и процедури, също така да бъде оптимално лесно и удобно за пренасяне и не на последно място да осигурява стабилност и надеждност. 

Всичко това е съчетано в нашите преносими масажи кушетки, които предлагаме са изработени от качествени материали с оптимизирано тегло, така че да бъдат здрави и едновременно максимално леки. Дизайнът на моделите е специално разработен да осигури лесно сгъване, пренасяне и монтиране.

Кушетките са дървени или алуминиеви, двусекторни или трисекторни, като трисекторните модели са с опция за повдигане. Тапицирани са с качествена изкуствена кожа, която позволява лесно почистване и поддържане. Оборудвани са с практични аксесоари: подлакътници, удължител за глава, отвор за лице с елемент за запушване, висяща поставка за ръце, удобна чанта за пренасяне.

Масажна кушетка с три сектора и повдигане модел W3041
Ново
Модел: W3041
Кушетка за масаж от дърво с повдигащ механизъм.Масажната кушетка е снабдена с удължител за глава и мек пълнеж, който се грижи за комфорта на клиента при процедура. Предлаганият модел е в атрактивен син цвят с бели акценти, което го прави отлично решение за интериора на всяко масажно студио. Тапицери..
319.00лв.
Без данък:319.00лв.
Модел: Стойка за Офис масаж
Стойка за масаж на маса.Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/..
120.00лв.
Без данък:120.00лв.
Масажна кушетка RESTPRO Classic 3
Изчерпан
Модел: Масажна кушетка RESTPRO Classic 3
Масажна кушетка RESTPRO Classic 3RESTPRO - гаранция за оптимален комфорт и релаксация.Стандартен размер професионална масажна кушетка с опростен дизайн, комбиниращ здравина и удобство за вашите клиенти.Кушетката е с красива и стабилна дървена рамка, изработена от масивен германски бук. Качество и из..
333.99лв.
Без данък:333.99лв.
Преносима масажна кушетка, дървена -  NO.VA Standart DeLux NV21
-11 % Изчерпан
Модел: Дървена Масажна Кушетка - преносима NO.VA Standart DeLux NV21
Масажната кушетка NO.VA Standart DeLux NV21 е изключително удобна и практична. Благодарение на своя функционален дизайн осигурява ненадминат комфорт на вашите клиенти и превръща работа ви в истинска наслада.Изработена е от висококачествени материали, които гарантират нейната издръжливост. Конструкци..
319.00лв. 359.00лв.
Без данък:319.00лв.
Дървена Преносима Масажна Кушетка - Овална NO.VA Ello NV 34
-26 % Изчерпан
Модел: Дървена Овална Масажна Кушетка NO.VA Ello NV 34
Дървена Преносима Масажна Кушетка - Овална NO.VA Ello NV 34Масажна кушетка NO.VA Ello NV 34 има атрактивна визия с овална форма и двуцветен дизайн. Отличава се със здравина и качество. Моделът е изработен от масивно дърво и предлага надеждна стабилност при работа. В същото време кушетката е специалн..
289.00лв. 389.00лв.
Без данък:289.00лв.
Преносима Масажна Кушетка - дървена W22
Изчерпан
Модел: Дървена масажна кушетка W22
Преносима Масажна Кушетка - дървена W22 Модел W22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксиращо преживяване за вашите клиенти. Масаж..
229.00лв.
Без данък:229.00лв.
Двусекторна кушетка за масаж W204
Ново Изчерпан
Модел: W204
Двусекторна кушетка за масаж W204Преносима кушетка, практична за използване при масажи, козметични процедури и за татуировки. Може да се сгъне на две като куфар. Разполага и с чантичка.Възможностите за процедури се увеличават благодарение на удължителя за глава. Клиентът може да се разположи комфорт..
259.00лв.
Без данък:259.00лв.
Преносима Масажна Кушетка в кафяв цвят - дървена NO.VA Standart NV22
-15 % Изчерпан
Модел: Дървена Масажна Кушетка в кафяв цвят NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка в кафяв цвят - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо рела..
279.00лв. 329.00лв.
Без данък:279.00лв.
Алуминиева Масажна Кушетка RESTPRO ALU2 (L)
Изчерпан
Модел: Алуминиева Масажна Кушетка RESTPRO ALU2 (L)
Алуминиева Масажна Кушетка RESTPRO ALU2 (L)Професионална алуминиева масажна кушетка RESTPRO.Предлага се в цвят крем.Сгъваема и олекотена - за максимално удобно пренасяне.Гаранция 2 години! Допълнителна информация:- В комплект с кушетката получавате практична чанта за пренасяне и ръководство за употр..
391.99лв.
Без данък:391.99лв.
Овална Дървена масажна кушетка NO.VA Ello Delux NV23
Изчерпан
Модел: Дървена масажна кушетка NO.VA Ello Delux NV23
Овална Дървена масажна кушетка NO.VA Ello Delux NV23Модел е един от най-търсените на пазара. Атрактивна визия, практичност и качество - това избирате с тази масажна кушетка. Тя има овална форма и двусекторен дизайн, който предлага практичност и удобство при работа. Кушетката е стабилна и издръжлива...
329.00лв.
Без данък:329.00лв.
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка - с повдигане NO.VA Aero Delux Plus NV36
-3 % Изчерпан
Модел: Алуминиева масажна кушетка с повдигане NO.VA Aero Delux Plus NV3
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка - с повдигане NO.VA Aero Delux Plus NV36Модел NO.VA Aero Delux Plus NV36 предлага съчетание от комфорт, актуална визия и практичност. Кушетката е трисекторна като последната част се повдига. Специално разработеният дизайн на модела позволява лесно пренасяне, а с ..
389.00лв. 399.00лв.
Без данък:389.00лв.
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка NO.VA Aero NV22
-6 % Изчерпан
Модел: NO.VA Aero NV22
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка NO.VA Aero NV22Масажната кушетка се отличава с функционален и удобен дизайн, който ще осигури незаменим комфорт за вашите клиенти, а вашата работа ще направи лесна и удобна. Моделът е оборудван с много екстри.- ГАРАНЦИЯ ДО 36 МЕСЕЦА. Кушетката е изработени от вис..
329.00лв. 349.00лв.
Без данък:329.00лв.
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка NO.VA Aero NV22 - цвят бордо
-6 % Изчерпан
Модел: Алуминиева масажна кушетка в бордо NO.VA Aero NV22
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка NO.VA Aero NV22 - цвят бордоМасажната кушетка се отличава с функционален и удобен дизайн, който ще осигури незаменим комфорт за вашите клиенти, а вашата работа ще направи лесна и удобна. Моделът е оборудван с много екстри.- ГАРАНЦИЯ ДО 36 МЕСЕЦА. Кушетката е изра..
329.00лв. 349.00лв.
Без данък:329.00лв.
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка в тъмно син цвят NO.VA Aero NV22
-6 % Изчерпан
Модел: Алуминиева масажна кушетка в тъмносиньо NO.VA Aero NV22
Преносима Алуминиева Масажна Кушетка в тъмно син цвят NO.VA Aero NV22Масажната кушетка се отличава с функционален и удобен дизайн, който ще осигури незаменим комфорт за вашите клиенти, а вашата работа ще направи лесна и удобна. Моделът е оборудван с много екстри.- ГАРАНЦИЯ ДО 36 МЕСЕЦА. Кушетката е ..
329.00лв. 349.00лв.
Без данък:329.00лв.
Преносима Масажна Кушетка в бордо - дървена NO.VA Standart NV22
-15 % Изчерпан
Модел: Дървена Масажна Кушетка в бордо NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка в бордо - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксира..
279.00лв. 329.00лв.
Без данък:279.00лв.
Преносима Масажна Кушетка в лилаво - дървена NO.VA Standart NV22
-15 % Изчерпан
Модел: Дървена Масажна Кушетка в лилаво NO.VA Standart NV22
Преносима Масажна Кушетка в лилаво - дървена NO.VA Standart NV22Модел NO.VA Standart NV22 е изработен от висококачествени материали.Тази масажна кушетка се отличава с функционален и практичен дизайн, който ще осигури незаменимо удобство при работа и ще превърне всяка процедура в незабравимо релаксир..
279.00лв. 329.00лв.
Без данък:279.00лв.
Показани 1 от 16 | 24 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.