Меню
Вашата количка

Нагреватели за кола маска

Правилното нанасяне на кола маска е от голямо значение за крайният резултат от епилацията. Продуктът трябва да бъде добре подготвен за употреба, а след това да бъде нанесен  равномерно и плътно. За да постигнете това, ви е необходим специален уред за нагряване на кола маска. 

Нагревателите за кола маска са изключително удобни и лесни за употреба. С тях бързо и качествено ще загреете кола маската до необходимата температура. Ефикасната им работа ги прави чудесен избор за козметични салони, тъй като позволяват оптимална бързина и практичност при работа. Нагревателите са изработени от топлоустойчиви материали, за максимална безопасност при работа. Те са със удобен дизайн, предлагащ удобен захват и лесна употреба. Благодарение на това, нагревателите са подходящи дори за домашна употреба.

На нашият уеб сайт ще намерите разнообразие на нагреватели за кола маска кутия или ролон. Предлагаме качествени модели, оборудвани с много екстри и удобства..

*Нагреватели за кола маска ролон 100мл. – функционалният дизайн на моделите осигурява практичност при работа. Ергономичната форма на корпуса позволява сигурен и комфортен захват по време на работа. Повечето модели са оборудвани със светлинен индикатор и  прозрачно прозорче за следене на количеството и прогреса на разтопяване. Голяма част от нагревателите са със стойка.

*Нагреватели за кола маска кутия – качествени модели, предлагащи бързо загряване в съчетание с практичен дизайн, който улеснява максимално работата на козметика.

Модел: JOLLY 400
 Нагревател за кола маска, предназначен за кутия от 400 мл. Модел JOLLY e професионален уред, изработен от качествена топлоустойчива пластмаса. Апаратът е снабден с копче бързо активиране и деактивиране и светещ индикатор, показващ дейността. За контрол на температурата е предвиден термостат с 10 ст..
73.00лв.
Без данък:73.00лв.
Модел: KIT COMBINATO EXECUTIVE 400
Комбиниран нагревател KIT COMBINATO EXECUTIVE 400 е професионален уред, съчетаващ два апарата в един функционален и практичен модел.  Нагревателят е предназначен за загряване на кола маска в кутия от 400 мл. и ролони от 100 мл. Корпусът е от термоустойчиви материали, които позволяват поставянето..
170.80лв.
Без данък:170.80лв.
Модел: Set Competiton
Единичен нагревател за кола маска ролон от 100 мл. Модел Set Competition e изработен от качествени термоустойчиви материали. Притежава ергономичен дизайн за лесен и удобен захват. Горната част е снабдена с предпазен капак в син цвят. Дейността на уреда се следи чрез светещ индикатор. Прозорче в един..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Модел: Нагревател за кола маска - SCA01
Висококачествен нагревател за кола маска, който е с удобен и изчистен дизайн – Модел SCA01. Предназначен е за загряване на пълнители с кола маска от 100 ml. Разполага със светлинен индикатор, защитен капак и прозорче, което показва количеството на кола маската. Корпусът на уреда е изработен от топло..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Модел: KIT DUO EVOLUTION
Двоен нагревател за кола маска KIT DUO EVOLUTION – ролон 100мл.    Професионален уред внос от Италия, предназначен за нагряване на кола маска ролон 100 мл. Нагревателят позволява равномерното затопляне на 2 пълнителя едновременно. Удобен и практичен модел KIT DUO EVOLUTION е обезопасен с пре..
83.00лв.
Без данък:83.00лв.
Модел: Нагревател за парафин
Висококачествен нагревател за парафинПредставяме ви удобен уред за затопляне на парафин от 400 ml. *Нагревателят няма термореле. Произведен е в Китай. Терапиите с парафин са популярни благодарение на ефективното си действие, което спомага за възстановяване и омекотяване на кожата. Най-често се прила..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Модел: SET EVOLUTION
Нагревател за кола маска SET EVOLUTION -  ролон 100 мл.    Качествен нагревател за кола маска SET EVOLUTION, предлагащ перфектни резултати дори и в домашни условия. Уредът се отличава с функционалност и компактност. Изработен от висококачествена пластмаса, с ергономичен дизайн за лесно и удо..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Модел: KIT TRIO EXECUTIVE
Троен нагревател за кола маска KIT TRIO EXECUTIVE – ролон 100 мл.    Стилен и функционален троен нагревател модел с атрактивна и компактна визия. Изключително удобен, апаратът загрява едновременно три пълнителя кола маска с вместимост 100 мл.  Моделът се предлага с 3 броя нагреватели, из..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Модел: Нагревател за кола маска WH00
Нагревател за кола маска ролон RW00 Качествен модел нагревател за кола маска ролон. Апаратът осигурява лесно и бързо затопляне на кола маска, като в същото време позволява много по-удобно и равномерно нанасяне на продукта върху кожата. Нагревателят е с практичен  дизайн, който позволява комф..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Модел: Нагревател за кола маска ролон Q-Line
Нагревател за кола маска ролон100 мл. - Q-Line, 30WНагревател за кола маска ролон Q-Line е практичен и удобен за нагряване на кола маска в ролони от 100 ml. Той позволява бързо и лесно да подготвите кола маската за епилация. Ергономичната форма на нагревателя осигурява лесен захват. Подходящ е за уп..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Модел: Нагревател за кола маска кутия 800мл - 200W PA5900
Нагревател за професионална употреба - кутия 800 мл., PA5900Висококачествен професионален нагревател - Модел 200W PA5900. Използва се за кола маска кутия от 800 ml. Уредът ви позволява бързо и лесно да подготвяте кола маска за нанасяне. Нагревателят е безопасен и лесен за употреба. Не разполага с те..
157.00лв.
Без данък:157.00лв.
Модел: НАГРЕВАТЕЛ ЗА КОЛА МАСКА H17 - НОВ МОДЕЛ - НАЙ-НИСКА ЦЕНА
Нагревател за ролони от 100 мл съвместим с всички марки и модели ролони от 100 мл светлинен индикатор прозрачен страничен прозорец полу-прозрачен капак 220V мощност 95 ВАТА 24 месеца гаранция   Нагревателят няма термореле!    Произведено в Китай /КНР..
39.80лв.
Без данък:39.80лв.
Нагревател за кола маска дискове – DEPILIA Depilwax 250 Нагревател за кола маска дискове – DEPILIA Depilwax 250
Изчерпан
Модел: Нагревател за кола маска на дискове - Depilwax 250
Нагревател за кола маска дискове – DEPILIA Depilwax 250   Качествен нагревател, с който лесно и бързо ще загреете кола маска на дискове. Специален дизайн, проектиран, за да улесни максимално разтопяването на този вид кола маска по бърз и безопасен начин. Моделът позволява да загреете са..
80.10лв.
Без данък:80.10лв.
Нагревател за кола маска кутия 800 мл. – ELEGANCE
Изчерпан
Модел: Котлон нагревател за кола маска ELEGANCE
Нагревател за кола маска кутия 800 мл. – ELEGANCE   Професионален уред за нагряване на кола маска кутия от 800 мл.  Изключително лесен и удобен за работа, с италианско качество и стил.  Нагревателят е оборудван с полупрозрачен светлосин капак, даващ безопасност и защита по време на работ..
129.00лв.
Без данък:129.00лв.
Нагревател SCA 02 - за кола маска кутия от 400мл.
-48 % Изчерпан
Модел: Нагревател за кола маска в кутия 400 мл - SCA 02
Модел SCA 02 е нагревател за кола маска в кутия от 400 ml. Изработен е от висококачествени материали. Дизайнът му е опростен. По този начин работата ви ще бъде изключително улеснена. Модел SCA 02 работи със захранващ кабел. Разполага със светлинен индикатор. Нагревателят няма термореле. Подходящ е к..
29.00лв. 56.00лв.
Без данък:29.00лв.
Нагревател за кола маска PRINCE в лилаво - за ролон 100мл. Нагревател за кола маска PRINCE в лилаво - за ролон 100мл.
Изчерпан
Модел: PRINCE Лилав
Нагревател за кола маска PRINCE в лилаво - за ролон 100мл.Нагревателят за кола маска PRINCE е изключително ефективен и безопасен. Предназначен е за нагряване на кола маска ролон от 100 ml. Изработен е от висококачествена термоустойчива пластмаса. Притежава ергономична форма, която гарантира лесно на..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Показани 1 от 16 | 28 (2 Страници)
Сайтът използва бисквитки и подобни технологии. Ако не сте съгласни, научете повече тук.