Меню
Вашата количка

Нагреватели за кола маска

Правилното нанасяне на кола маска е от голямо значение за крайният резултат от епилацията. Продуктът трябва да бъде добре подготвен за употреба, а след това да бъде нанесен  равномерно и плътно. За да постигнете това, ви е необходим специален уред за нагряване на кола маска. 

Нагревателите за кола маска са изключително удобни и лесни за употреба. С тях бързо и качествено ще загреете кола маската до необходимата температура. Ефикасната им работа ги прави чудесен избор за козметични салони, тъй като позволяват оптимална бързина и практичност при работа. Нагревателите са изработени от топлоустойчиви материали, за максимална безопасност при работа. Те са със удобен дизайн, предлагащ удобен захват и лесна употреба. Благодарение на това, нагревателите са подходящи дори за домашна употреба.

На нашият уеб сайт ще намерите разнообразие на нагреватели за кола маска кутия или ролон. Предлагаме качествени модели, оборудвани с много екстри и удобства..

*Нагреватели за кола маска ролон 100мл. – функционалният дизайн на моделите осигурява практичност при работа. Ергономичната форма на корпуса позволява сигурен и комфортен захват по време на работа. Повечето модели са оборудвани със светлинен индикатор и  прозрачно прозорче за следене на количеството и прогреса на разтопяване. Голяма част от нагревателите са със стойка.

*Нагреватели за кола маска кутия – качествени модели, предлагащи бързо загряване в съчетание с практичен дизайн, който улеснява максимално работата на козметика.

Нагревател за кола маска ролон 100 мл. - Модел Set Competition
Изчерпан
Модел: Set Competiton
Единичен нагревател за кола маска ролон от 100 мл. Модел Set Competition e изработен от качествени термоустойчиви материали. Притежава ергономичен дизайн за лесен и удобен захват. Горната част е снабдена с предпазен капак в син цвят. Дейността на уреда се следи чрез светещ индикатор. Прозорче в един..
22.50лв.
Без данък:22.50лв.
Нагревател за кола маска SET EVOLUTION - ролон 100 мл.
Изчерпан
Модел: SET EVOLUTION
Нагревател за кола маска SET EVOLUTION - ролон 100 мл. Качествен нагревател за кола маска SET EVOLUTION, предлагащ перфектни резултати дори и в домашни условия. Уредът се отличава с функционалност и компактност. Изработен от висококачествена пластмаса, с ергономичен дизайн за лесно и удобно нанасян..
24.00лв.
Без данък:24.00лв.
Модел: WaxEpil White
Нагревател за кола маска патрон 30W - WaxEpil White WaxEpil White е нагревател за кола маска ролон 100 ml. Характеризира се с удобен и стилен дизайн, който осигурява отличен захват и стабилност по време на работа. Корпусът е изработен от висококачествена топлоустойчива пластмаса. Вътрешната част на ..
27.00лв.
Без данък:27.00лв.
Нагревател за кола маска PRINCE Aqua - за ролон 100мл.
Изчерпан
Модел: PRINCE Аквамарин
Нагревател за кола маска PRINCE Aqua - за ролон 100мл.Нагревателят за кола маска PRINCE аквамарин е изключително ефективен и безопасен.Предназначен е за нагряване на кола маска ролон от 100 ml. Изработен е от висококачествена термоустойчива пластмаса. Притежава ергономична форма, която гарантира лес..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска PRINCE в лилаво - за ролон 100мл.
Изчерпан
Модел: PRINCE Лилав
Нагревател за кола маска PRINCE в лилаво - за ролон 100мл.Нагревателят за кола маска PRINCE е изключително ефективен и безопасен. Предназначен е за нагряване на кола маска ролон от 100 ml. Изработен е от висококачествена термоустойчива пластмаса. Притежава ергономична форма, която гарантира лесно на..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска PRINCE жълт - за ролон 100мл.
Изчерпан
Модел: PRINCE жълт
Нагревателят за кола маска PRINCE е изключително ефективен и безопасен. Предназначен е за нагряване на кола маска ролон от 100 ml. Изработен е от висококачествена термоустойчива пластмаса. Притежава ергономична форма, която гарантира лесно нанасяне на кола маската. Разполага със защитен полупрозраче..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска PRINCE зелен - за ролон 100мл.
Изчерпан
Модел: PRINCE Бял
Нагревател за кола маска PRINCE зелен - за ролон 100мл. е изключително ефективен и безопасен.Предназначен е за нагряване на кола маска ролон от 100 ml. Изработен е от висококачествена термоустойчива пластмаса. Притежава ергономична форма, която гарантира лесно нанасяне на кола маската. Разполага със..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска PRINCE розов - за ролон 100мл.
Изчерпан
Модел: PRINCE Розов
Представяме ви висококачествен нагревател за кола маска PRINCE.Той е изключително ефективен и безопасен за работа. Предназначен е за нагряване на кола маска ролон от 100 ml. Подходящ е както за професионална употреба, така и за домашна. Изработен е от специална термоустойчива пластмаса. Притежава ер..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател за кола маска PRINCE фуксия - за ролон 100мл.
Изчерпан
Модел: PRINCE Фуксия
Нагревател за кола маска PRINCE фуксия - за ролон 100мл. е изключително ефективен и безопасен.Предназначен е за нагряване на кола маска ролон от 100 ml. Изработен е от висококачествена термоустойчива пластмаса. Притежава ергономична форма, която гарантира лесно нанасяне на кола маската. Разполага съ..
28.50лв.
Без данък:28.50лв.
Нагревател SCA 02 - за кола маска кутия от 400мл.
-48 % Изчерпан
Модел: Нагревател за кола маска в кутия 400 мл - SCA 02
Модел SCA 02 е нагревател за кола маска в кутия от 400 ml.Изработен е от висококачествени материали. Дизайнът му е опростен. По този начин работата ви ще бъде изключително улеснена. Модел SCA 02 работи със захранващ кабел. Разполага със светлинен индикатор. Нагревателят няма термореле. Подходящ е ка..
29.00лв. 56.00лв.
Без данък:29.00лв.
Нагревател за кола маска от 100 ml. – Модел Set Executive
Изчерпан
Модел: Set Executive
Висококачествен нагревател за кола маска от 100 ml. - Модел Set Executive, който се отличава с приятни форми и изчистен ергономичен дизайн.Осигурява по-добър захват, който гарантира за по-лесното и прецизно нанасяне на кола маската. Уредът притежава отвор в единия край, който ви позволява да следите..
29.60лв.
Без данък:29.60лв.
Модел: Нагревател за кола маска ролон Q-Line
Нагревател за кола маска ролон100 мл. - Q-Line, 30WНагревател за кола маска ролон Q-Line е практичен и удобен за нагряване на кола маска в ролони от 100 ml. Той позволява бързо и лесно да подготвите кола маската за епилация. Ергономичната форма на нагревателя осигурява лесен захват. Подходящ е за уп..
32.00лв.
Без данък:32.00лв.
Модел: Нагревател за кола маска WH00
Нагревател за кола маска ролон RW00Качествен модел нагревател за кола маска ролон. Апаратът осигурява лесно и бързо затопляне на кола маска, като в същото време позволява много по-удобно и равномерно нанасяне на продукта върху кожата.Нагревателят е с практичен дизайн, който позволява комфортен захва..
33.00лв.
Без данък:33.00лв.
Модел: НАГРЕВАТЕЛ ЗА КОЛА МАСКА H17 - НОВ МОДЕЛ - НАЙ-НИСКА ЦЕНА
Нагревател за ролони от 100 мл съвместим с всички марки и модели ролони от 100 мл светлинен индикатор прозрачен страничен прозорец полу-прозрачен капак 220V мощност 95 ВАТА 24 месеца гаранция Нагревателят няма термореле! Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/..
39.80лв.
Без данък:39.80лв.
Модел: Нагревател за кола маска - SCA01
Висококачествен нагревател за кола маска, който е с удобен и изчистен дизайн - Модел SCA01.Предназначен е за загряване на пълнители с кола маска от 100 ml. Разполага със светлинен индикатор, защитен капак и прозорче, което показва количеството на кола маската. Корпусът на уреда е изработен от топлоу..
42.00лв.
Без данък:42.00лв.
Модел: Нагревател за парафин
Висококачествен нагревател за парафинПредставяме ви удобен уред за затопляне на парафин от 400 ml.- Нагревателят няма термореле.Мощност: 75 WПроизведен е в Китай.Терапиите с парафин са популярни благодарение на ефективното си действие, което спомага за възстановяване и омекотяване на кожата. Най-чес..
51.00лв.
Без данък:51.00лв.
Показани 1 от 16 | 29 (2 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.