НАГРЕВАТЕЛИ ЗА КОЛА МАСКА

Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Подредба:
Комбиниран нагревател KIT COMBINATO EXECUTIVE 400 е професионален уред, съчетаващ два апарата в един функционален и практичен модел.  Нагревателят е предназначен за загряване на кола маска в кутия от 400 мл. и ролони от 100 мл. Корпусът е от термоустойчиви материали, които позволяват поставянето върху всякакви повърхности. Уредът притеж..
170,80 ЛВ.
Единичен нагревател за кола маска ролон от 100 мл. Модел Set Competition e изработен от качествени термоустойчиви материали. Притежава ергономичен дизайн за лесен и удобен захват. Горната част е снабдена с предпазен капак в син цвят. Дейността на уреда се следи чрез светещ индикатор. Прозорче в единия край спомага за оставащото количество кола м..
22,50 ЛВ.
Троeн нaгрeвател KIT TRIO EVOLUTION е кaчeствeн уред за зaгряванe на колa мaскa ролон от 100 мл. Моделът е едно изгодно прeдложение, с коeто може да загрeeте eдновременно три пaтрона.  Нaгрeвaтелят е снaбден със стойка, върху която да поставите нaгревателите. Изрaботен е от кaчествени топлоустойчиви мaтериали. Основaта е стaбилна и не п..
108,00 ЛВ.
Нагревател за кола маска кутия и ролон KIT COMBINATO EXECUTIVE 800 – комбиниран   Нaгревaтел KIT COMBINATO EXECUTIVE 800 е прaктично и удобно предложение, с което ще спестите средства и време в избиранетo на пoдхoдящ уред. Моделът е предназначен за нагряване на кола маска кутия от 800 мл. и ролон от 100 мл.  Апaрaтът е снаб..
196,00 ЛВ.
Нагревател за кола маска ролон RW00 Качествен модел нагревател за кола маска ролон. Апаратът осигурява лесно и бързо затопляне на кола маска, като в същото време позволява много по-удобно и равномерно нанасяне на продукта върху кожата. Нагревателят е с практичен  дизайн, който позволява комфортен захват за по-голямо удобство при раб..
33,00 ЛВ.
Двоен нагревател за кола маска KIT DUO EXECUTIVE – ролон 100 мл.   Двоен нагревател за кола маска KIT DUO EXECUTIVE е качествен и практичен апарат внос от Италия.  Изключително компактен и стилен, уредът дава възможност за равномерно нагряване на 2 пълнителя кола маска едновременно. Предназначен е за ролони 100 мл.  ..
85,00 ЛВ.
Нагревател за кола маска SET EVOLUTION -  ролон 100 мл.    Качествен нагревател за кола маска SET EVOLUTION, предлагащ перфектни резултати дори и в домашни условия. Уредът се отличава с функционалност и компактност. Изработен от висококачествена пластмаса, с ергономичен дизайн за лесно и удобно нанасяне на кола маската. Мо..
24,00 ЛВ.
Нагревател за кола маска дискове – DEPILIA Depilwax 250   Качествен нагревател, с който лесно и бързо ще загреете кола маска на дискове. Специален дизайн, проектиран, за да улесни максимално разтопяването на този вид кола маска по бърз и безопасен начин. Моделът позволява да загреете само количеството, което ще ви е необходимо. ..
80,10 ЛВ.
Нагревател за кола маска кутия 800 мл. – ELEGANCE   Професионален уред за нагряване на кола маска кутия от 800 мл.  Изключително лесен и удобен за работа, с италианско качество и стил.  Нагревателят е оборудван с полупрозрачен светлосин капак, даващ безопасност и защита по време на работа. Към него са добавени бутон за..
129,00 ЛВ.
Троен нагревател за кола маска KIT TRIO COMPETITION – ролон 100 мл.  Класически троен нагревател модел KIT TRIO COMPETITION  с италианско качество. Уредът е удобен и практичен, тъй като дава възможност за нагряване на 3 пълнителя ролон. Предназначен е за патрони от 100 мл.  Изработен е от качествена пластмаса, която е усто..
105,00 ЛВ.
Троен нагревател за кола маска KIT TRIO EXECUTIVE – ролон 100 мл.    Стилен и функционален троен нагревател модел с атрактивна и компактна визия. Изключително удобен, апаратът загрява едновременно три пълнителя кола маска с вместимост 100 мл.  Моделът се предлага с 3 броя нагреватели, изработени от висококачествени топ..
110,00 ЛВ.
Нагревател за ролони от 100 мл съвместим с всички марки и модели ролони от 100 мл светлинен индикатор прозрачен страничен прозорец полу-прозрачен капак 220V мощност 95 ВАТА 24 месеца гаранция   Нагревателят няма термореле!    Произведено в Китай /КНР - Китайска Народна Република/ &..
39,80 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!       Нагревател за кола маска в кутия 800 мл - DepilWax 800   Нагревател за кола маска в кутии от 800 мл., подходящ за професионална употреба Моделът е с красива двуцветна визия в бяло и розово, а дизайнът му е стабилен и удобен за работа.  С този нагревател бързо и лесн..
80,10 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Нагревател за ролони от 100 мл съвместим с всички марки и модели ролони от 100 мл светлинен индикатор прозрачен страничен прозорец стойка за по голямо удобство 220V мощност 45 ВАТА 24 месеца гаранция   Нагревателят няма термореле!    Пр..
55,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Нагревател за ролони от 100 мл съвместим с всички марки и модели ролони от 100 мл светлинен индикатор прозрачен страничен прозорец стойка за по голямо удобство 220V мощност 45 ВАТА   Нагревателят няма термореле!    24 месеца Гаранц..
45,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО НА МОДЕЛА!   Качествен нагревател за кола маска пълнители от 100 мл - R 05 Професионален нагревател за затопляне на пълнители кола маска от 100 мл. Изключително удобен и лесен за употреба уред. Разполага с термизолация за допълнителна безопасност.   Характеристики: ·  &nbs..
55,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО НА МОДЕЛА!   Нагревател за ролони от 100 мл съвместим с всички марки и модели ролони от 100 мл регулатор на температурата светлинен индикатор прозрачен страничен прозорец магнитна стойка бутон за включване/изключване изход за закрепяне на допълнителни нагреватели 220V мощност 95 В..
55,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ НА МОДЕЛА!   Нагревател за ролони от 100 мл съвместим с всички марки и модели ролони от 100 мл регулатор на температурата светлинен индикатор прозрачен страничен прозорец стойка за по голямо удобство 220V мощност 95 ВАТА 24 месеца гаранция   Нагревателят няма термореле..
45,00 ЛВ.
Двоен нагревател за кола маска KIT DUO EVOLUTION – ролон 100мл.    ИЗЧЕРПАНО КОЛИЧЕСТВО!     Професионален уред внос от Италия, предназначен за нагряване на кола маска ролон 100 мл. Нагревателят позволява равномерното затопляне на 2 пълнителя едновременно. Удобен и практичен модел KIT DUO EVOLUTION е обезо..
83,00 ЛВ.
ИЗЧЕРПАНА НАЛИЧНОСТ!   Двоен нагревател за кола маска ролон - DepilWax Roll-On Duo   Стилен и практичен нагревател за кола маска ролон 100мл. Моделът е оборудван с двойна основа, която позволява нагряване на два ролона едновременно. Благодарение на това ще спестите време и усилия при работа.   Характеристик..
89,00 ЛВ.

Правилното нанасяне на кола маска е от голямо значение за крайният резултат от епилацията. Продуктът трябва да бъде добре подготвен за употреба, а след това да бъде нанесен  равномерно и плътно. За да постигнете това, ви е необходим специален уред за нагряване на кола маска. 

Нагревателите за кола маска са изключително удобни и лесни за употреба. С тях бързо и качествено ще загреете кола маската до необходимата температура. Ефикасната им работа ги прави чудесен избор за козметични салони, тъй като позволяват оптимална бързина и практичност при работа. Нагревателите са изработени от топлоустойчиви материали, за максимална безопасност при работа. Те са със удобен дизайн, предлагащ удобен захват и лесна употреба. Благодарение на това, нагревателите са подходящи дори за домашна употреба.

На нашият уеб сайт ще намерите разнообразие на нагреватели за кола маска кутия или ролон. Предлагаме качествени модели, оборудвани с много екстри и удобства..

*Нагреватели за кола маска ролон 100мл. – функционалният дизайн на моделите осигурява практичност при работа. Ергономичната форма на корпуса позволява сигурен и комфортен захват по време на работа. Повечето модели са оборудвани със светлинен индикатор и  прозрачно прозорче за следене на количеството и прогреса на разтопяване. Голяма част от нагревателите са със стойка.

*Нагреватели за кола маска кутия – качествени модели, предлагащи бързо загряване в съчетание с практичен дизайн, който улеснява максимално работата на козметика.

Срок за Доставка

повече информация

ИЗВЪРШВАМЕ ДОСТАВКИ В ЦЯЛАТА СТРАНА!

Срок на доставка:

За София и големите градове в страната, пратките пристигат на

следващият работен ден след изпращането.
В малки населени места където куриерите работя по график

няколко дни в седмицата , поръчките ви се доставят за 2-3 дни.

Пратки заявени до 16:00 часа се изпращат на същия ден.

ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е СПОРЕД ОБЕМА И ТЕЖЕСТТА НА

ПРОДУКТИТЕ!
ПРИМЕРНО ЗА МАЛКИ ПРАТКИ ДО 2-3 КИЛОГРАМА

ЦЕНАТА Е 5-8 ЛЕВА
В СЛУЧАЙ НА ГОЛЯМ ОБЕМ И МАЛКА ТЕЖЕСТ, КУРИЕРИТЕ

ПРЕСМЯТАТ ЦЕНАТА СПОРЕД ОБЕМА

 

Гаранция на продуктите

×

Гаранция на продуктите

повече информация

Всички стоки, които се предлагат тук са нови. Над 90% от артикулите са наш директен внос от производителя, затова и Ви предлагаме най-ниски цени на пазара, стоките които не са наш внос са ни доставени директно от официалните им представители за България. Всички стоки са с гаранция 12 месеца от датата на закупуване. За гаранционно обслужване се приемат артикули само с фабрични дефекти, ако те не могат да се отстранят се заменят с нови.  Моля, пазете гаранционната си карта и касовата бележка, за да бъде валидна гаранцията ви. 

 

МОЛЯ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА ПРОВЕРЯВАЙТЕ ДАЛИ Е ЗДРАВА И НЕРАЗОПАКОВАНА – В ЦЕНАТА ЗА ДОСТАВКА Е ВКЛЮЧЕНА И ЗАСТРАХОВКА НА ПОРЪЧАНАТА ОТ ВАС СТОКА – В СЛУЧАЙ НА ПОВРЕДА ИЛИ ЗАГУБА ОТ СТРАНА НА КУРИЕРСКАТА ФИРМА. ЗА ЦЕЛТА Е НУЖНО ДА ЗАЯВИТЕ ЗА МЕХАНИЧНА ПОВРЕДА ПРИ ТРАНСПОРТА ПРИ САМОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ЗА ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОСПОРИ ЗАСТРАХОВКАТА !

Поддръжка и Съвети

×

Поддръжка и Съвети

повече информация

НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО КАКЪВТО И ДА Е ПОВОД И ВЪПРОС! ЩЕ СЕ РАДВАМЕ АКО УСПЕЕМ ДА ВИ БЪДЕМ ПОЛЕЗНИ С ПРОФЕСИОНАЛЕН СЪВЕТ.


Ако имате някакво оплакване, забележка, рекламация, предложения моя ползвайте предоставените телефони и форми за контакт.

Поставили сме си за наша цел Вие нашите клиенти да сте доволни. Винаги ще се стараем това да е така – можете да ползвате нашите продукти и услуги без да се притеснявате че ще бъдете излъгани или информирани неправилно. Бъдете сигурни че ние сме на Ваша страна !

Какво Предлагаме

×

Какво Предлагаме

повече информация

Изберете си сред повече от 30 вида кола маска или си изберете един от десетте различни промо пакети за епилация с кола маска.

При нас ще намерите 10 вида керамични измивни колони на цена от 400 до 900 лева.
Ще ви предложим и най-богатата гама от преносими масажни и козметични легла, както и стационарни такива.
Козметични уреди, комбинирани и единични.
Фризьорско оборудване, машинки за подстригване и професионални ножици.
Пълна гама аксесоари и консумативи за всеки козметичен и фризьорски салон.
Еднократни материали за козметици и много други продукти.
Предлагме ви от всичко по много и при това сме се постарали да ви дадем най-добрите цени.

Цените които предлагаме ги има само при нас. Всички продукти са в наличност в нашите складове. Не чакате и не плащате предварително. Получавате това което сте си избрали веднага. При нас няма скрити условия и търговски похвати, целящи бързи продажби с висока печалба. Ние винаги ще бъдем коректни с вас, като очакваме същото и от вас. Получавате това което сте си избрали на място или онлайн. Разбира се за да бъдете напълно сигурни в избора си, ви препоръчваме да ни посетите на място и лично да разгледате и изберете най-подходящите за вас продукти.

×
×
×
×