Преносима маса за масаж е важна част от оборудването и трябва да е добре обмислена  инвестиция , ако сте масажен терапевт, който прави масажи по домове и офиси.

Когато клиентът потърси услугите на професионален масажист, той очаква от него да носиш със себе си нужното оборудване за процедурата, а не да се ползват за това случайни мебели в дома на клиента, като неговата маса, диван или легло.
Имайте това в предвид, когато решите да започнете самостоятелен бизнес и очаквате клиентите ви да останат доволни от вас. Това е един много важен старт и необходимото оборудване показва че вие сте опитен в своята работа, знаете какво ви е необходимо и не оставяте всичко на случайността.

Има много спорове за това какъв вид кушетка за масаж ви е необходима. Дали това е стационарна или преносима маса, остава на вас като прецените какъв е вашият бизнес и най-важното дали вие отивате при клиентите или те идват при вас.

Купувачите трябва да обмислят подходяща височина на масажната табла. Повечето масажни кушетки, идват с регулируема височина, които варират от 60  до 80 см. Настройка е важна за  да се позволи на терапевта да  променя височината на таблицата, в съответствие с размера на неговия  клиент.

Друг фактор е че масата трябва да има ширина,  удобна да се настанят всеки клиент, но не толкова широка че да не достигате всички области на тялото на клиента си които трябва да масажирате; стандартната ширина на масажна кушетка е 65-75  см. Стабилността е най-важният фактор при избора на масажната кушетка, особено ако това е масажна маса, които възнамеряват да донесе със себе си.

Сгъваемите крака на преносими маси за масаж трябва да имат стабилност и издръжливост, необходими за клиента, както и за безопасност на терапевт.

Някои масажни легла са изработени от дърво, докато някои от тях са изработени от лека алуминиева сплав  или  комбинация от двете. Какъвто и да е случаят, тествайте дали е достатъчно лека за вас и удобна да я носите с вас.
Когато търсите масажна кушетка, един от най-важните фактори е цената и качеството на продукта.
Най-добрите оферти са тези, които идват като пакет, което означава, че има някои аксесоари, включени към цената, като подлакътници, удължител за глава, цилиндрична възглавница, чаршафи и едно от най-важните неща  калъф- чанта за пренасяне и съхраняване на кушетката.

Можете да разгледате и останалите ни предложения в нашата специална категория за преносими  масажни кушетки тук: http://kis.bg/category/masazhni-kushetki

Не на последно място, при закупуване на преносими масажни  кушетки, си купите от сигурен търговец, който ще ви предложи гаранция, за да сте сигурни в продукта който купувате.
Най-важното е да получите най-доброто за парите си. Съчетание от цена и качество, за да бъде придобивката ви изгодна и да ви служи дълго време.

Няколко съвета:

Не купувайте без гаранция,  -Вие си търсите масажна кушетка с която да работите или да ползвате, не да хабите нерви и притеснения. 

Не се доверявайте на непознати  предложения за нови и втора или втора употреба. -Помислете си дали нищожната разлика в цената, си струва  възможните проблеми. Ние държим на името си, занимаваме се с това от много време, гарантираме за продуктите си и в случай на дефект гаранционното ни обслужване е бързо.

Не вярвайте на фалшива реклама. - Пример:  "Продавам кушетка внос от Англия / или Германия или Италия/" -  Това че даден продукт е внесен от там не означава че е произведен там. Фабриките на всички големи заводи са предимно в Китай, а това е подвеждащо. Ние внасяме  различни легла, козметична техника и фризьорски столове от Италия и Испания, но не казваме че са произведени там, защото истината е че те също са ги поръчали и внесли от Китай.

Сериозните търговци, имат продуктите си в наличност.  -За да може клиентите им да разгледат и изберат  това което им е нужно, не да купуват каквото има случайно. - При нас винаги има много модели в различни цветове, средно между 15 - 20 модела. 

Преценете  и обмислете добре покупката си, разгледайте предложенията, на всички търговци, тествайте, попитайте познати за препоръки, сравнете цените. Разбира се всеки има свои изисквания и е възможно това което предлагаме ние да не ви хареса, ние сме подбрали моделите така, че да са  съчетание от добра цена и качество, сигурни сме че има и много по-красиви  и здрави масажни кушетки, но не и на цена близка до тази която предлагаме, има кушетки за масаж и над 1000 лева както и по няколко хиляди, с много екстри и допълнения от най-известните производители на луксозно оборудване.

какви са фактите:

- Внасяме преносими кушетки за масаж, както и стационарни легла  от много години.
- Имаме много клиенти
- Огромен процент от тях са ни постоянни клиенти и са доволни от нас.
- Много от тях са ни препоръчали на свои колеги и познати.
- Работим директно с производителите, избираме и поръчваме моделите  директно на фабриката.
- Процентът на масажни кушетки връщани за гаранция е нищожен, много по-нисък от 1%
- Ако ви се наложи да ползвате нашите гаранционни услуги, ще ви забавим не 1 месец, а един или няколко дни.
- При нас получавате Гаранция 12 месеца и Фактура.
- Ние сме най-големия вносител в България.
- От нас купуват и клиенти от съседни на нас държави.
- Винаги имаме на склад големи количества от всеки продукт
- Имаме магазин на удобно място в центъра на София където можете да разгледате и пробвате нашите преносими кушетки за масаж.