Меню
Вашата количка

Ножици за подстригване

В тази категория ще намерите разнообразие от фризьорски ножици, съчетаващи качество и практичен дизайн, разработен да отговори на професионалните изисквания. Ножиците са изработени от неръждаема стомана, гарантираща здравината им и осигуряваща дълъг живот на инструмента. Моделите варират като форма, дизайн и предназначение. Предлагат се също така и различни размери.

Дизайнът на всички модели е проектиран да предложи максимално удобство на захвата и комфорт при употреба. Въпреки това всеки стилист има собствен маниер и стил на работа, а също и индивидуални особености на ръката. Ето защо е изключително важно, при избор на фризьорска ножица да обърнете внимание до колко тя пасва именно на вашите пръсти и до колко ще ви бъде удобно да работите свободно с нея.

Ние препоръчваме да изберете ножица на място в нашия магазин, където ще може да пробвате моделите лично и да прецените тяхната съвместимост с особеностите на вашата ръка.

Заповядайте на място, за да изберете най-доброто за вас и вашата работа.

Гребен - Comair Celcon 201
Изчерпан
Модел: Професионален Фризьорски гребен - Comair Celcon 201
Гребен - Comair Celcon 201 е изработен от качествена антистатична пластмаса.Моделът е страхотен за разделяне на коса. Може да се използва както от професионалист, така и в домашни условия.Comair Celcon 201 е със зъбци, които са специално удебелени в дъното.Разполага с двоен заострен край.Продуктът е..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Гребен - Comair Celcon 510
Изчерпан
Модел: Професионален Фризьорски гребен -Comair Celcon 510
Гребен - Comair Celcon 510 е изработен от качествена антистатична пластмаса.Моделът е страхотен за разделяне на коса. Може да се използва както от професионалист, така и в домашни условия.Comair Celcon 510 е с изцяло гъсти зъбци, които са със среден размер.Моделът е с метален заострен край.Продуктът..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Гребен - Модел Comair Celcon 407
Изчерпан
Модел: Професионален Фризьорски гребен - Comair Celcon 407
Гребен - Модел Comair Celcon 407Професионалният фризьорски гребен - Comair Celcon 407 е изработен от качествена пластмаса - антистатична. Предназначен е за професионална и домашна употреба. Гребенът разполага със секция с редки и секция с гъсти зъби. По този начин се осигурява максимален комфорт по ..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Модел: Професионален Фризьорски гребен - Comair Celcon 408
Фризьорски гребен - Comair Celcon 408Професионалният фризьорски гребен - Comair Celcon 408 е изработен от качествена пластмаса - антистатична.Предназначен е за професионална и домашна употреба. Гребенът разполага със секция, която е с изцяло редки зъби.По този начин се осигурява максимален комфорт п..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Модел: Професионален Фризьорски гребен - Comair Celcon 500
Фризьорски гребен за оформяне на коса - Comair Celcon 500Представяме ви професионален фризьорски гребен - Comair Celcon 500.За производството на продукта е използвана качествена антистатична пластмаса.Предназначен е за професионална употреба. Моделът е удобен и практичен.Гребенът е с изцяло гъсти зъ..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Фризьорски гребен за професионалисти Comair Celcon 3111
Изчерпан
Модел: Професионален Фризьорски гребен - Comair Celcon 3111
Фризьорски гребен за професионалисти Comair Celcon 3111Comair Celcon 3111 е универсален фризьорски гребен, който е изработен от качествена пластмаса.Предназначен е както за професионална употребата, така и за домашна.Моделът е практичен и удобен. Има дръжка и средно редки зъби.Продуктът е произведен..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Фризьорски гребен, черен - Comair Celcon 400
Изчерпан
Модел: Професионален Фризьорски гребен - Comair Celcon 400
Фризьорски гребен, черен - Comair Celcon 400Универсалният фризьорски гребен Comair Celcon 400 е предназначен за употреба от професионалисти.Изработен е от качествена пластмаса - антистатична.Моделът е удобен и практичен.За ваше удобство е разделен на секция с гъсти и секция с редки зъби.Произход - Г..
2.80лв.
Без данък:2.80лв.
Модел: Фризьорска ножица - Модел FO30
Искате висококачествена фризьорска ножица, която да ви осигури гладко и безпроблемно рязане?Представяме ви професионална Фризьорска ножица, FO30 - размер 6.5, която е изработена от японска стомана.Тя е с дизайн тип „щъркел”. Горната дръжка е права - позволява по-ниска позиция на рамото. Модел FO30 е..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Модел: Фризьорска ножица - Модел LG47-6
Професионална Фризьорска ножица, LG47-6 - размер 6.0 с изчистен и стилен дизайн. Изработена е от висококачествена неръждаема стомана.Дръжката осигурява по-удобен захват. Напрежението на остриетата може да се регулира. Така се намалява триенето.Размер: 6.0.Модел LG47-6 е произведен в Пакистан...
46.00лв.
Без данък:46.00лв.
Модел: Филажна ножица B5727
Професионална филажна ножица B5727Фризьорска ножица за филиране за професионална употреба. С нея можете ефективно и удобно да филирате косите на Вашите клиенти. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност.За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHIРазмер:..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Професионална филажна фризьорска ножица XB6027
Изчерпан
Модел: Филажна Фризьорска ножица XB6027
Професионална филажна фризьорска ножица XB6027Фризьорска ножица за филиране за професионална употреба. С нея можете лесно да филирате косите на Вашите клиенти. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност.За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHIРазмер: ..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Модел: Фризьорска ножица B550
Професионална фризьорска ножица B550Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност.За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI.Размер: 5.5''При нас..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Модел: Фризьорска ножица C55
Професионална фризьорска ножица C55Фризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност.За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHI.Размер: 5.5''При нас ..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Модел: Фризьорска ножица MS55 NO.VA professional
Професионална фризьорска ножица MS55 NO.VA professionalФризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност.За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHIРа..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Модел: Фризьорска ножица P55 NO.VA professional
Професионална фризьорска ножица P55 NO.VA professionalФризьорска ножица за подстригване за професионална употреба. С нея можете лесно да оформите различни прически. С удобен захват, позволявайки лекота на движението и прецизност.За направата й е използвана висококачествена японска стомана HITACHIРаз..
48.00лв.
Без данък:48.00лв.
Модел: Професионални Фризьорски ножици – различни модели
Професионални фризьорски ножици с уникална визия и стил. Класически изчистен дизайн, атрактивен принт и др. Вие избирате!При нас ще откриете огромно разнообразие от модели, които са произведени от висококачествена неръждаема японска стомана. Всички предлагани от нас модели гарантират удобен захват. ..
50.00лв.
Без данък:50.00лв.
Показани 1 от 16 | 42 (3 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.