Меню
Вашата количка

Вулканични камъни за масаж

Масажът с вулканични камъни е изключително ефикасно средство за постигане на дълбока релаксация, тонизиране на мускулите и възвръщане баланса на тялото. Използват се най-често базалтови камъни, тъй като те са богати на желязо, благодарение на което абсорбират топлината бързо и ефективно, задържат я за по-дълго, освобождавайки я бавно и равномерно. Именно тези характеристики правят вулканичните камъни перфектно средство за трансфер на лечебна топлина върху тялото. 

Масажните камъни се използват по няколко различни начини.

Един от вариантите е акупунктурна терапия, при която предварително затоплените камъни се поставят на определени точки по протежението на гръбнака, проблемни зони или други участъците от тялото. При това приложение, топлината има директен допир до кожата, благодарение на което достига дълбоки мускулни слоеве. Така оказва успокояващо, отпускащо и релксиращо действие.

Вулканичните камъни се използват и при активния ръчен масаж. При него масажиста изпълнява различни техники с нагрятите камъни в ръка. Тази процедура има дълбоко релаксиращо действие. Подобрява кръвообращението, отпуска мускулите и редуцира натрупания стрес.

В тази категория ще намерите разнообразие от комплекти с вулканични камъни за масаж. Предлагаме различни комбинации, вариращи като брой и вид на камъните.

Масажните камъни, включени в комплектите са основно два вида: ръчно оформени (с гладка, овална форма) или натурално оформени.

При нас ще намерите още и практични нагреватели за Масажи камъни с капацитет от 6 и 18 литра, с които бързо и лесно ще подготвяте камъните за работа.

Разгледайте нашите предложения и изберете най-подходящият за вас комплект.

Инструменти От Базалтов Камък за Гуа Ша терапия и масаж
Изчерпан
Модел: Гуа Ша Камъни За Масаж - Инструменти за масаж
Инструменти От Базалтов Камък за Гуа Ша терапия и масажСпециално оформени камъни от базалт, предназначени за Тези инструменти ви прилагане на Гуа Ша терапия и различни масажни техники.Гуа Ша е лечебна терапия, която има позитивен благоприятен ефект за здравето на кожата и организма. Още от дълбока д..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Модел: Инструменти За Масаж
Масажни инструменти от базалтов вулканичен камъкМасажните инструменти подобряват и повишават ефикасността на терапевтичните, лечебни, спа и масажни процедури, позволявайки прилагането на специфични техники като:- акупунктура;- Гуа Ша терапия- ароматерапия, при която се използват етерични масла ;- ле..
15.00лв.
Без данък:15.00лв.
Бели Мраморни Камъни за студена терапия на лице – Комплект 12бр.
-60 %
Модел: Комплект Бели Мраморни Камъни За Масаж 12 бр.
Бели Мраморни Камъни за студена терапия на лице - Комплект 12бр.Комплект с 12 мраморни камъка за прилагане на различни лечебни терапии върху лице. Камъните са със специално разработен дизайн и форма за различните части на лицето. Те могат да се използват за лечение на:- синузит и лицева болка.- мигр..
35.00лв. 87.00лв.
Без данък:35.00лв.
Комплект Вулканични Базалтови Камъни За Масаж - 16 бр.
-17 % Изчерпан
Модел: Вулканични Камъни За Масаж – Комплект 16 бр. базалтови камъка
Комплект Вулканични Базалтови Камъни За Масаж - 16 бр.Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точки от тяло..
49.00лв. 59.00лв.
Без данък:49.00лв.
Комплект вулканични базалтови камъни за масаж - 16 броя
-14 % Изчерпан
Модел: Базалтови Вулканични Камъни за масаж - Комплект 16 броя
Комплект вулканични базалтови камъни за масаж - 16 брояКамъни от базалт, които се използват за все по-популярната масажна техника с горещи камъни. Те значително повишават ефикасността на процедурите, в които се прилагат.Използвани правилно, имат лечебно действие върху физическото и психическото съст..
59.00лв. 69.00лв.
Без данък:59.00лв.
Комплект с 35 бр. Вулканични Камъни За Масаж от базалт
-52 % Изчерпан
Модел: 35 х Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - Комплект
Комплект с 35 бр. Вулканични Камъни За Масаж от базалтВулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точки от тяло..
70.00лв. 147.00лв.
Без данък:70.00лв.
Вулканични Масажни Камъни от Базалт – Комплект 40 бр.
-47 % Изчерпан
Модел: Комплект 40 бр. Вулканични Камъка За Масаж - Базалт
Вулканични Масажни Камъни от Базалт - Комплект 40 бр.Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точки от тялот..
78.00лв. 147.00лв.
Без данък:78.00лв.
Комплект 50 бр базалтови вулканични камъни за масаж NO.VA Professional
-46 % Изчерпан
Модел: Вулканични Масажни Камъни от базалт - Комплект 50 броя
Комплект 50 бр базалтови вулканични камъни за масаж NO.VA ProfessionalКомплект с базалтови камъни, които се използват за ефикасната масажна техника с горещи камъни. Тя е известно със своето многоаспектно действие - оказва лечебен ефект едновременно върху физическото и психическото състояние на клиен..
89.00лв. 165.00лв.
Без данък:89.00лв.
Комплект с Базалтови Вулканични Камъни За Масаж – 50 бр.
-52 % Изчерпан
Модел: Вулканични Базалтови Камъни За Масаж - Комплект 50 бр.
Комплект с Базалтови Вулканични Камъни За Масаж - 50 бр.Вулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точки от тя..
90.00лв. 186.00лв.
Без данък:90.00лв.
Комплект с 64 бр. Базалтови Вулканични Камъни За Масаж
-50 % Изчерпан
Модел: Вулканични Камъни За Масаж - Комплект 64 бр.
Комплект с 64 бр. Базалтови Вулканични Камъни За МасажВулканичните масажни камъни от базалт са изключително популярно допълнение към различни масажни техники и процедури. Използват се по различен начин - като помощно средство в ръцете на професионалиста или се поставят върху определени точки от тяло..
99.00лв. 197.00лв.
Без данък:99.00лв.
Куфарче за нагряване на вулканични масажни камъни, Модел 5506
Изчерпан
Модел: Практичен нагревател-куфарче за вулканични масажни камъни 5506
Висококачествено Куфарче за нагряване на вулканични масажни камъни, Модел 5506.Продуктът е с практичен дизайн, който позволява едновременно да съхраните вулканичните камъни и да ги затоплите при процедура. Отличава се с невероятно стилна визия. Външната част на Модел 5506 е изработена от дърво. Вътр..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Нагревател за вулканични масажни камъни - 4 литра
Изчерпан
Модел: Електрически нагревател за вулканични камъни - 4 литра
Нагревател за вулканични масажни камъни - 4 литраПрофесионален уред, с който можете лесно да загрявате вулканични камъни за масаж. Оборудван е с термоизолирани дръжки, за да може да се пренася безопасно. Уредът има терморегулатор.Масажът с вулканични камъни става все по-популярен. Той действа лечебн..
199.00лв.
Без данък:199.00лв.
Професионален електрически нагревател за вулканични камъни - 18 литра
Изчерпан
Модел: Електрически нагревател за вулканични камъни - 18 литра
Професионален електрически нагревател за вулканични камъни - 18 литраМоделът предлага компактен и стилен външен вид. Оборудван е с термоизолирани дръжки улесняващи неговото преместване. Нагревателя поддържа постоянна температура, което го прави удобен при работа.Характеристики: - Тяло от неръждаема..
279.00лв.
Без данък:279.00лв.
Показани 1 от 13 | 13 (1 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.