Меню
Вашата количка

Консумативи и аксесоари за масаж

Модел: Кимоно от нетъкан текстил
Кимоно за еднократно ползване, TNTПредставяме ви удобно кимоно за еднократна употреба. Изработено е от нетъкан текстил - TNT. Подходящо е както за козметични процедури, така и за СПА процедури. Моделът се предлага в три различни цвята - черен, бял и син.Продуктът е произведен в Европа.Цена - 2.50 лв..
2.50лв.
Без данък:2.50лв.
Модел: Еднократни панталони за Пресотерапия и Лимфен дренаж - 1 брой
Панталони за пресотерапия и лимфен дренаж за еднократна употреба в бял цвят.Изработени са нетъкан текстил. Моделът е здрав и качествен.В една опаковка има 1 брой панталони.Размери: 74 х 145 см.Продуктът е произведен в Европа...
2.50лв.
Без данък:2.50лв.
Модел: Еднократно бельо - сутиен - 10 броя
Бельо за еднократна употреба Сутиен 10 броя Еднократно бельо - сутиен, подходящо за козметични, масажни и СПА центрове и други. Предлага се в комплект от 10 или от 100 броя. 10 броя: цена 3 лв. 100 броя: цена 27.20 лв. Универсален размер. Цвят: Тъмно син Произведено в Европа..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Модел: Еднократно бельо - мъжки прашки - 10 броя
Мъжки прашки за еднократно ползване, универсалниПредставяме ви здрави и качествени мъжки прашки, предназначени за еднократна употреба. Изработени са от нетъкан текстил, в тъмносин цвят. Размерът им е универсален. Имате възможността да избирате между два комплекта от 10 броя или от 100 броя.Цена на к..
3.00лв.
Без данък:3.00лв.
Модел: Хавлиени чехли за еднократна употреба - 1 чифт
Висококачествени хавлиени чехли за еднократна употреба.Моделът е здрав и качествен.Подходящ е за употреба в козметични салони, медицински центрове и СПА центрове.Размер: универсален. Цвят: бял.Хавлиените чехли са произведени в Европа...
3.20лв.
Без данък:3.20лв.
Дезинфекциращ препарат - спрей
Изчерпан
Модел: Препарат за бърза дезинфекция с напръскване
Дезинфекциращ препарат - спрейЕфикасен препарат за бърза дезинфекция с напръскване, който е с широко приложение в козметиката и фризьорството. Количеството на продукта е 200 ml. Благодарение на него може да почиствате и аксесоари - ножици, четки, пили, гребени и всякакви други накрайници. Флаконът е..
5.60лв.
Без данък:5.60лв.
Модел: Еднократно бельо - гащи унисекс - 10 броя
Еднократно бельо, гащи с универсален размер - 10 брояБельо - гащи унисекс, в тъмносин цвят, за еднократна употреба.Моделът е изработен от нетъкан текстил. Здравината и качеството са гарантирани.В един комплект има 10 броя бельо.Размерът е универсален.Произход - Европа...
5.95лв.
Без данък:5.95лв.
Дезинфекциращ препарат с пръскалка
Изчерпан
Модел: Антибактериален препарат за почистване
Дезинфекциращ препарат с пръскалкаПредставяме ви ефикасен антибактериален препарат за почистване и дезинфекция на солариуми, сауни, масажни маси, фитнес уреди и други. Той е съобразен с всички хигиенни изисквания на ХЕИ. Тубата е с пръскалка. Количеството на продукта е 700 ml...
6.20лв.
Без данък:6.20лв.
Сапун за децинфекция на ръце с омекотител
Изчерпан
Модел: Дезинфекциращ течен сапун за ръце
Сапун за децинфекция на ръце с омекотителТечен сапун за измиване и дезинфекция на ръце.Продуктът е с омекотител, който предпазва вашата кожа.Разполага с помпа дозатор.Количеството в една опаковка е 500 ml...
6.20лв.
Без данък:6.20лв.
Модел: Цветни чехли за педикюр за еднократна употреба - 24 броя
Еднократни цветни чехли за педикюр - 24 броя Чехли за педикюр в различни цветове за еднократна употреба. Осигуряват хигиена и удобство за клиента. Опаковка: 24 броя/12 чифта. Произведено в Италия..
6.90лв.
Без данък:6.90лв.
Модел: Козметични кърпи от нетъкан текстил - различни размери
Здрави еднократни козметични кърпи от нетъкан текстил с добра абсорбация.Подходящи са за козметични и фризьорски салони, студиа за масаж и др. Козметичните кърпи разполагат с необходимата плътност, мекота и устойчивост. Предлагат се в няколко размера.Количество в опаковката: 100 броя.Козметичните къ..
6.98лв.
Без данък:6.98лв.
Модел: Еднократно бельо - боксерки - 10 броя
Висококачествено и здраво бельо за еднократна употреба.Боксерките са изработени от нетъкан текстил.Предлагат се в комплект от 10 броя и от 100 броя.Цена за 10 броя - 8.30 лв.Цвят - тъмносин.Размер - универсален.Произход - Европа...
8.30лв.
Без данък:8.30лв.
Чаршафи на ролка от рециклирана целулоза – SE125
Изчерпан
Модел: Чаршафи от рециклирана целулоза с найлоново покритие – 58 см - S
Чаршафи на ролка от рециклирана целулоза - SE125 Чаршафи за еднократна употреба на ролка. Здрави и издръжливи при работа, изработени от рециклирана целулоза. С чаршафите се предпазва леглото и се спомага за по-добрата хигиена. - Двупластови: хартия + найлон. - Непромокаеми. - Цвят: Бял - Широчина: ..
8.95лв.
Без данък:8.95лв.
Непромокаеми чаршафи на ролка – 68 см - SE127
Изчерпан
Модел: Чаршафи от рециклирана целулоза с найлоново покритие – 68 см - S
Непромокаеми чаршафи на ролка - 68 см - SE127 Чаршафи за еднократна употреба на ролка. Изработени от рециклирана целулоза. Осигуряват по-добра хигиена и предпазват козметичното/масажно легло. - Непромокаеми. - Материали: рециклирана целулоза + найлон. - Размер: 68см х 50метра. - Цвят: Светло сив Пр..
9.50лв.
Без данък:9.50лв.
Дезинфектиращ гел с дозатор - за ръце, 500 мл.
Изчерпан
Модел: Дезинфектиращ гел за ръце без измиване
Дезинфектиращ гел с дозатор - за ръце, 500 мл.Препарат за дезинфекция на ръце, който е с омекотител за кожа. Продуктът разполага с помпа дозатор. Изключително подходящ е за дезинфекция преди работа. Едно натискане на дозатора отделя 3 ml. от гела, който втривате в кожата на ръцете. При употреба на п..
9.80лв.
Без данък:9.80лв.
Двупластови еднократни чаршафи 68 см – хартиени, релефни SG115
Изчерпан
Модел: Двупластови хартиени чаршафи 58 см - Релефни - SG115
Двупластови еднократни чаршафи 68 см - хартиени, релефни SG115Бели хартиени чаршафи за еднократна употреба, подходящи за козметични салони, спа центрове, масажни студиа и др.Чаршафите са двупластови и здрави. Осигуряват идеална хигиена и предпазват работното ви оборудване.- Размери 58см х 50м.- Перф..
10.00лв.
Без данък:10.00лв.
Показани 1 от 16 | 57 (4 Страници)
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.