Меню
Вашата количка

Боя за коса с марка Londessa цвят 7.1 AHS BLOND

Боя за коса с марка Londessa цвят 7.1 AHS BLOND
Изчерпан
Боя за коса с марка Londessa цвят 7.1 AHS BLOND
3.50лв.
Без данък: 3.50лв.

Боя за коса с марка Londessa, цвят 7.1 AHS BLOND.

Боя за коса с марка Londessa - ASH BLOND. Висококачествена и ефикасна боя за коса, която осигурява отлично покритие и интензивен цвят. Продуктът щади косата благодарение на своята специална формула. В същото време постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първото боядисване остава задълго. Косата запазва своята еластичност и мекота. Професионалната боя за коса Londessa се предлага в богата гама цветове и нюанси, които придават страхотно покритие и блясък на косъма. Цветът ASH BLOND е нежно пепелно русо. Подчертава естествената красота на косата. Придава деликатен блясък. Произход - Европа.
Висококачествена и ефикасна боя за коса Londessa. Осигурява страхотно покритие и интензивен цвят. Със своята специална формула щади косата и постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първото боядисване остава за дълъг период от време. Косата запазва своята еластичност и мекота. Професионалната боя за коса Londessa се предлага в богата гама от цветове и нюанси. Всички те придават богато покритие и блясък на косъма. Цвят: нежен нюанс в светлорусата гама с оттенък „коняк” - LIGHT BLOND COGNAC. Стои изключително естествено. Придава неповторима наситеност, блясък и плътно покритие. Боята за коса от Londessa е произведена в Европа.
Висококачествена и ефикасна боя за коса, която осигурява отлично покритие и интензивен цвят. Продуктът щади косата благодарение на своята специална формула. В същото време постига перфектни и трайни резултати. Изкусителният блясък от първото боядисване остава задълго. Косата запазва своята еластичност и мекота. Професионалната боя за коса Londessa се предлага в богата гама цветове и нюанси, които придават страхотно покритие и блясък на косъма.

Цветът ASH BLOND е нежно пепелно русо. Подчертава естествената красота на косата.

Придава деликатен блясък. Произход - Европа.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.