Меню
Вашата количка

Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a

Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a
Изчерпан
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a
Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a
470.00лв.
Без данък: 470.00лв.

Козметичен уред Диамантено Микродермабразио - модел MX-M2a

Диамантено Микродермабразио MX-M2a е професионален, удобен и стилен козметичен уред, който се прилага за изчистване на несъвършенства, белези, акне, черни точки и др. Моделът е оборудван с подходящи накрайници за третиране на различни зони от лицето и тялото.

Процедурите с диамантеното микродермабразио нежно ексфолират кожата и премахват мъртвите клетки. В следствие на това кожата изглежда по-мека, освежена и млада. Специалните накрайници, върху които се поставят диамантените глави, ефикасно премахват и най-упоритите замърсявания и отпушват порите.

Диамантеното Микродермабразио може да се прилага както на жени, така и на мъже с различен тип кожа.

Защо Диамантено Микродермабразио?

Повърхностният слой кожа е подложен на непрестанно замърсяване и влияние от околната среда. На всеки 28 дни кожата сменя епидермалния си слой. С течение на времето този процес се забавя и старите мъртви клетки заемат място на новите. По този начин кожата застарява бързо и губи своя блясък.

С Диамантеното микродермабразио се предотвратява повторното запушване на порите и ранните признаци на стареене, изравнява се тена, намаляват старческите петна, стриите, акнето и др.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Диамантено Микродермабразио MX-M2А


Микродермабразиото е ефикасен метод за почистване на кожата. При процедурата повърхностният слой на кожата се ексфолира, посредством диамантените глави, чието покритие отстранява наслоените замърсявания и мъртвите клетки. За разлика от други видове механичен пилинг, при диамантеното микродермабразио, рискът от раздразнения и наранявания на кожата е сведен до минимум. Диамантеното покритие  на обработващата глава осигурява стерилен и хипоалергенен допир към кожата. След третиране кожата остава мека, еластична и гладка.

При редовна употреба, процедурата дава видими и трайни резултати, подобрявайки вида и здравето на кожата. Може да се прилага на лице, деколте и тяло. Резултатът е подмладен вид и мекота, дори в най-загрубелите участъци.


Предимства на уреда:
*Лесен и удобен за употреба
*Оборудван с комплект от 9 диамантени глави с различен размер за третиране на различни зони от лицето и тялото, в това число и околоокчния контур.
-Избор на подходящ размер на диамантената глава:*Уредът се отличава с високо качество и дълъг живот. Диамантената повърност на обработващите глави ги прави здрави и осигурява дълъг период на употреба.

*Моделът предлага безопасност и сигурност при работа.

При работа с уреда няма риск от попадане на чатици алуминиев оксид в кожата.
Процедурата  отнема сравнително кратко време, безболезнена е и не изисква съществен възстановителен период.
Ефект и резултати:

Ефикасно почистване на кожата  и омекотяване на повърхностният й слой. Порите са почистени, черните точки са премахнати, дишането на кожата е подобрено. Почистената кожа абсорбира и усвоява козметичните продукти много по-активно, благодарение на което редица кожни заболявания и несъвършенства могат да бъдат ефикасно третирани. Сред тях са:
*Акне
*Нарушения в пигментацията
*Белези
*Стрии
*Фини бръчки


Работа с уреда:
*Свържете накрайника към уреда
*Изберете подходящия размер диамантена глава и я монтирайте към накрайника


!ВНИМАНИЕ!
А)Ако при процедура силата на вакуума спадне, проверете филтъра и го сменете. Имайте предвид, че честотата на смяна на филтрите зависи от типа кожа и участъка, върху който се работи. Преди всяка нова процедура, филтърът трябва да се смени с нов.
Б)При избора на размер на диамантените глави, е препоръчително да се започне с по-големите размери, за да се премахне най-загрубелия слой от повърхността на кожата, след което да се премине към по-малките глави за по-фина обработка.
*Когато настройвате силата на вакуума за процедура, съобразете се с особеностите на зоната, която ще обработвате. Например при участъците с по-тънка и фина кожа (Като околоочния контур), настройте интензитета на по-слаба (или най-слабата) степен.
*Преди да започнете работа, проверете силата на вакуума на ръката си. При работа върху лице, разделете мислено на 4 зони: ляво, дясно, горна част, долна част и започнете работа, следвайки инструкцийте от картинката по-долу. Внимавайте да не концентрирате работата на диамантената глава върху една точка за повече от 15 секунди. Това би могло да доведе да раздразнение и наранявания.


*След процедура, почистете диамантените глави с вода и четка. Оставете ги да престоят в дезинфектант (със 75% алкохол) за 15 минути, след което ги подсушете. Дезифентирайте ги, posredstvom УВ стерилизатор.


ВАЖНО!!!
1.Уредът е за професионална употреба. Да бъде използван само от подготвени  лица.
2.Да не се прилага при активни кожни проблеми
3.Да не се прилага при разширени капиляри
4.Уредът да не се управлява от хора с физически, сетивни или психологинчи увреждания и ограничения, които биха могли да повлияят работния процес. Да не се използва от хора без нужната професионална подготовка.
5.Да се пази от деца.


Мерки за безопасност:
1.Не разглабяйте уреда и не опитвайте да го ремонтирате сами, в случай на неизправност. Всяка поправка на уреда трябва да се извършва в гаранционния сервиз. Използвайте апарата само по предназначение.
2.Не използвайте в близост до вода, с мокри ръце или в помещение с високи нива на влага. Не разливайте вода върху уреда.
3.При някой от долуизброениете случаи, изключете уреда от захранването възможно най-бързо:
-Ако върху уреда попадне вода
-При наличието на съмнителна миризма, дим или ако уредът издава съмнителен/силен звук
-При повреда на кабела
-Ако уреда е претърпял падане и/или повреда.
4.Пазете кабела на уреда, не поставяйте нищо върху него; съхранявайте и използвайте уреда на места, където няма опасност кабела да бъде настъпен.
5.След употреба, изключвайте от захранването
6.Внимавайте нищо да не попада в жака на уреда. Ако това се случи, не опитвайте да го отстраните сами. Обърнете се към специалист.
7.Не поставяте уреда на нестабилни повърности.


Техническа информация:
*Волтаж: 220-240V
*Честота: 50Hz
*Тегло: 7.2 кг
*Размери: 46.5x36x30.5 см

Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.