Меню
Вашата количка

Топъл-студен чук с фотон терапия 018

Топъл-студен чук с фотон терапия 018
Топъл-студен чук с фотон терапия 018
Топъл-студен чук с фотон терапия 018
Изчерпан
Топъл-студен чук с фотон терапия 018
Топъл-студен чук с фотон терапия 018
Топъл-студен чук с фотон терапия 018
Топъл-студен чук с фотон терапия 018
175.00лв.
Без данък: 175.00лв.

Този козметичен уред има множество функции и ползи за кожата, особено за лицето. Топлата страна на чука отпуска мускулите, подобрява и стимулира кръвообращението и отваря порите, за да бъде почистена кожата в дълбочина. Охлаждащата страна на чука намалява чувствителността на третираните зони, успокоява кожата след процедури като пилинг и мезотерапия, помага за намаляване на бръчките и омекотява кожата.

Ползи от терапиите с топъл чук:

Въпреки че най-широко разпространената му функция е да отваря порите преди почистване на кожата, уредът може да се използва и за активиране на клетките, преди кожата да бъде подложена на някои видове процедури.

Сред най-големите предимства на топлата терапия с топло-студеният чук е релаксацията. Затоплянето на кожата отпуска мускулите и намалява стреса, като в същото време подобрява кръвоносната система.

В много случаи замърсените пори могат да бъдат истинска неприятност - чукът отваря порите на лицето, за да улесни почистването, елиминира токсините, излишния себум и бактериите. Отваряйки порите както на лицето, така и на останалата част от тялото, той помага за по-добрата абсорбция на полезни вещества, набавени чрез нанасяне на маски за лице и тяло.

Ползи от терапиите със студен чук:

Използването на чука в студен режим е много полезно като успокояваща процедура след манипулация с диамантено дермабразио. Помага за затваряне на порите и изглаждане на кожата. След пилинг процедури студеният чук помага да се успокои кожата и да се намали зачервяването.

Друго голямо предимство на студената терапия е нейната ефективност при изглаждане на кожата, успокояване на дразненето и спомагане за намаляване на възпаления. Подобрява еластичността на кожата, стяга и омекотява бръчките. Също така, той свива кръвоносните съдове на лицето и подобрява състоянието на кожата, когато например е била изложена на прекомерно излагане на слънце.

Топло-студеният чук е идеален козметичен уред за укрепване при ултразвуково лечение, фототерапия, инжектиране, пилинг и мезотерапия.

Фотон терапия

Червената LED светлина от топлата страна е с дължина на вълната 620-630 nm. има антиейджинг ефект, спомага за регенерирането на клетките и производството на колаген, забързва метаболизма и подобрява кръвообращението.

Синята LED светлина с дължина на вълната 455-470 nm. има бактерицидно действие и лекува акнето. Успокоява чувствителната кожата и премахва възпалителните процеси.


Характеристики на уреда:

Входящо напрежение: AC 90-240V~50-60 Hz

Изходящо напрежение: DC 5V/2.5A

Материал корпус: ABS пластмаса

Тегло: 1.2 кг.


Гаранционна карта за 12 месеца.

Произведено в Китай

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

Козметичен уред – топъл и студен чук 018


1. Елементи:Параметри на продукта:

Входящо напрежение: AC 90-240V~50-60 Hz 

Изходящо напрежение: DC 5V/2.5A

Степени на охлаждане: 5°, 15°, 20°, 25°

Степени на загряване: 30°, 35”, 40°, 45°, 50°, 55°

Материал на корпуса: ABS (удароустойчива пластмаса)


2. Метод на работа:

1. Включете захранващия кабел в контакта

2. Натиснете и задръжте за 1 секунда "POWER" бутона, за да включите или изключите уреда

3. Натиснете бутона “SET ” от страната на COOL, за да настроите желаната температура на охлаждане, след което натиснете бутона “START/ST0P ” и иконката “COOL” ще се появи на дисплея, за да покаже, че програмата за охлаждане е започнала. Натиснете отново“START/ST0P ”, ако искате да спрете охлаждането.

4. Натиснете бутона “SET ” от страната на WARM, за да настроите желаната температура на загряване, след което натиснете бутона “START/ST0P ” и иконката “ Co1d and Hot Hammer” ще се появи на дисплея, за да покаже, че програмата за затопляне е започнала. Натиснете отново“START/ST0P ”, за да спрете загряването.

5. Уредът ще се изключи автоматично след 15 минути работа.

6. След като уредът се е изключил автоматично, е препоръчително да го оставите поне за 2-3 минути, преди да го включвате отново. 


3. Предупреждения:
1. Почистете хубаво кожата преди да използвате уреда, след което нанесете подходящ подхранващ крем или лосион, за да постигнете по-добри резултати.
2. Забранено е честото превключване на различна програма на уреда, за да се избегне повреда, причинена от неправилна експлоатация.
3. След като сте приключили с ползването, изключете уреда от бутона “START/ST0P ”, както и от контакта, за да предотвратите твърде продължителното му излагане на непрекъснатия енергиен поток. 
4. Дръжте уреда далеч от деца.
5. Моля, прочетете инструкциите преди употреба.
Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
Научете повече тук.