Меню
Вашата количка

Вана за педикюр Т08

Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
Вана за педикюр Т08
775.00лв.
Без данък: 775.00лв.

Вана за педикюр Т08

Ваничка за педикюр, която подготвя краката за козметичната процедура. Топлата вода от ваничката съдейства за справянето с грубите пети и омекотява ноктите на краката преди педикюр.

Освен козметични ползи, потапянето на краката в топла вода има и здравословно въздействие. Терапията с ваничка за педикюр е полезна за по-добро кръвообращение, по-силен имунитет и облекчаване на студените крака.

Характеристики:

 • солидна основа
 • смесител
 • отвор за изливане на водата
 • Размери:

  Височина - 30 см

  Ширина - 57 см

  Дължина - 44 см

  Дълбочина - 20 см

  Гаранция: 12 месеца

  Производство: Китай

  Напишете отзив

  Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.

  H6605 Ръководство за употреба на ваничка за педикюр

   

  Свойства на продукта:

  Има иновативен и безопасен дизайн, който предлага основа за ваничка и нагряваща част. Притежава двойна защита срещу прегряване, за да се избегне токов удар.

  Ваничката притежава релефни масажори за стъпалата на краката.

  Наклонената основа за ваничката допринася за повече комфорт при масаж.

  Ваничката може да се отделя от основата за по-голямо удобство при почистване.

  С масажната гумена подложка може да се насладите на невероятен масаж.

  Комплекта включва:

  Основа за вана – 1бр.

  Ваничка за крака – 1бр.

  Масажираща гумена подложка – 1бр.

  Упътване – 1 копие

  Характеристики и специфики:

  Наименование: Ваничка за педикюр

  Функции: Вана за крака, масаж за крака

  Напрежение: AC 100-120V~; AC 220-240V~

  Честота на работа: 50/60Hz

  Мощност: 130W

  Размери (дължина*ширина*височина): 505*400*265мм

  Тегло: 3,75кг

  Инструкции за таблото:

  1. Бутон за топлина
  2. Бутон за вибрация
  3. Бутон за включване и изключване
  4. Светлинен индикатор за нагряване
  5. Светлинен индикатор за вибрацията
  6. Светлинен индикатор  за режим на работа

  Подготовка преди употреба:

  Напълнете с вода

  Налейте топла вода във ваничката (ако налеете студена вода, ще отнеме известно време, за да достигне желаната температура, вероятно около 30 минути). Добре е глезените да са потопени. Ако водата е прекалено много, времето за затоплянето й се повишава.

  Вана за крака:

  Първо сложете ваничката с вода върху основата за вана, обърнете внимание на издадената част на дъното на ваничката, тя е предназначена за пръстите на краката. Второ - включете кабела в контакта и натиснете бутона за включване, задейства се синият светлинен индикатор. В зависимост от нуждите си, може да натиснете бутона за нагряване или бутона за вибрация. Включете или изключете функцията за нагряване и вибрация, всяка от тях има 2 избора. HI индикаторът е червен, означава повишаване на температурата или усилване на вибрацията. LO индикаторът е зелен и означава намаляване на температурата или намаляване на вибрацията. Ако искате да изключите тези две функции, просто натиснете HI и LO индикаторите, докато не се изключат.

  Изберете функцията, от която се нуждаете и може да приложите ваната за крака.

  Когато приключите с ваната, натиснете бутона за изключване и всички светлинни индикатори ще се изключат. Изключете кабела от контакта и излейте водата, почистете ваничката, за да бъде готова за следваща употреба.

   

  Масаж на краката:

  Когато прилагате масаж на краката, махнете ваничката за крака, по посока на стрелките. Сложете масажиращата гумена подложка върху основата и включете уреда. Функциите могат да бъдат регулирани като при ваната за крака. Може да включите затопляне и вибрация (като за затоплящата функция се препоръчва LO ниска температура, защото високата би причинила дискомфорт). Поставете стъпалата си върху масажиращата гумена подложка и се насладете на масажа.

   

  Внимание:

  1. Докато уреда работи, алуминият на основата се нагрява и става горещ. Не го докосвайте и не слагайте краката си върху него.
  2. Основата на ваната е добре уплътнена, за да не допуска проникване на вода във вътрешната част, което може да доведе до късо съединение. Трябва да сте внимателни при ежедневна употреба, да не оставяте вода във ваничката. Тя трябва да се поддържа суха, след употреба.
  3. Когато ви се наложи да преместите уреда по време на ваната за крака, първо махнете ваничката, като внимавате да не разлеете водата. Изключете уреда. Хванете го здраво от двете страни и го преместете на желаното от вас място. След това може да го включите отново и да продължите с процедурата.
  4. Преди употреба се уверете, че кабелът и щепселът са изрядни. Ако нещо не е наред не се опитвайте да го преправите сами. Използвайте гаранционната си карта при търговеца или го занесете на техник. 
  Ние използваме бисквитки и подобни технологии.
  Научете повече тук.